Av Drishti Kumar

Hei kjære,

Vi vet alle at champagne er verdens mest kjente musserende vin og er forbundet med feiringer. Siden det hovedsakelig er laget med en blanding av forskjellige druer, er den rik på antioksidanter og polyfenoler, og har fantastiske helsemessige fordeler. Men, bortsett fra helsemessige fordeler, kan vi bruke denne mirakeldrinken til å løse våre hud- og hårproblemer også. Så i dag er det eneste formålet med å skrive denne artikkelen å opplyse alle dine fantastiske damer om skjønnhetsfordelene som champagne har å tilby, og hvordan du kan benytte maksimal fordeler av det. La oss hoppe på artikkelen uten å kaste bort noe mer tid.

Glatt og silkeaktig hår

Fortynn champagne med varmt vann i en flaske og spray det på hårselen din etter at du har sjampo og kondition håret ditt. Wrap håret i en dusjhette og la champagnen sitte på det en stund, så tørk håret ditt og stil dem som du normalt gjør. Denne behandlingen vil forsegle dine nagler, legge til litt volum, gi et økning i glans og vil også gjøre dine saftige låser lukte fantastisk. En vinn-vinn-avtale, ikke sant?

Lys og glødende hudfarge

En annen flott funksjon av champagne er at den gjør en utmerket toner for oljeskinnede skjønnheter. Årsaken til dette er at champagne er laget av druer som er naturlig rike på antioksidanter, vitamin E og vitamin C. Det er i stand til å gi en naturlig glans til huden og kan enkelt bytte ut apotekskonsentrasjonen din hvis den brukes en gang i uken (ved bruk av alkoholbasert toner kan for ofte tørke ut huden din). For å bruke champagne som en toner, fortynn den med litt rosevann i forholdet 1: 1, suge en bomullspute i denne blandingen og dør lett over hele ansiktet. Fukt ditt ansikt og nakke etter dette ritualet for å få de beste resultatene.

Slapp av i boblebad

Bortsett fra å drikke champagne mens du drar i badekaret etter en lang dag, er det en annen flott måte å bruke den ved å legge den til badet ditt med / uten dine vanlige badekarprodukter. Champagnebad er en fin måte å avgifte og exfoliere kroppen din ettersom den inneholder en god mengde karbondioksid som hjelper til med å vaske bort alle døde celler. Ikke glem å følge opp med kroppsoljer og kroppskrem.

Reduserer rødhet

Champagne kan berolige irritert og rødt hudhull på grunn av dets høye polyfenolinnhold. Så, smut på et ekstra glass i dag, girger, eller du kan til og med prøve en flekkbehandling med bomullsløk.

Bekjemper frie radikaler

Et glass boblende champagne har antioksidanter som er minst 20 til 50 ganger kraftigere enn vitamin C og E-vitamin, og dermed bidrar de til å beskytte hudens elastisitet og holder den rynkerfri. Studier viser at antioksidanter i champagne beskytter huden og forhindrer aldring. Det er den viktigste grunnen til at mange spas og salonger i disse dager gir vin ansiktsbehandlinger. Som en ekstra bonus kan champagne også gjenopprette kollagen og elastiske fibre i huden. Du kan lage en havremølle-champagne ansiktspakke og bruke den på ansiktet ditt i 15-20 minutter for overlegen resultat. Denne behandlingen vil ta av døde hudceller og avsløre det beste av huden din fremover.

Reduserer kviser

Champagne er en super effektiv astringent for oljemassede mennesker som er utsatt for akne og zits. Det er naturlig antiseptisk og er i stand til å stramme porer, stoppe og kutte ned infeksjoner.

Det vil være alt for i dag, jenter. Håper du fant dette nyttig. Vi ser deg en annen gang! 🙂

6 Summer-Proof Makeup Essentials under INR 600 L'Oreal Paris 6 Olje-nærende sjampo 5 mindre kjente sminke triks du må prøve! 12 Mindre kjente, men fantastiske bruksområder av tørr sjampo 8 mindre kjente vaner som ødelegger håret ditt Lakme Absolute Gel Stylist Nail Paint - Rosa Champagne Becca Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Presset - Champagne Pop Fantastisk hårpleie rutine for nydelig krøllete hår Tangle Teezer Compact Styler: 'Shaun the Sheep' er mitt hårs beste venn Best Hair Serums For Frizzy Hair

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: