Hei folkens! Det er noe fascinerende om kongelige liv; Flertallet av menneskene får inspirasjon fra deres stil og livsstil som kongene vet hvordan de skal bære seg komfortabelt. En av kongene, Kate Middleton, er en kilde til inspirasjon for kvinner over hele verden. Hennes garderobe for den siste turen i India grep oppmerksomheten til massene, men hennes andre funksjoner er også verdt å merke seg. Hun har en signatur frisyre som får henne til å se yngre ut. Så, inspirerende fra hennes frisyre, her er noen tips om hvordan kan du få hår som Kate Middleton.

1. Bouncy hår med myke krøller

Hennes hår er skulderlengde, voluminøs og blank brun kastanje farget. Hennes signatur frisyre er bouncy hår med myke krøller og hun skaper det utseendet med blowdry. Du kan oppnå hår som hennes ved å følge en enkel rutine også.

2. Vær vanlig med trimmer

Hun er vanlig med håret på seg og endrer ikke henne frisør. Hennes frisør styler håret hennes siden høgskolen. Så finn en frisør som forstår håret ditt og dine behov og hold deg til ham / henne. Også gå for vanlige trims som trimming hjelper i å bli kvitt de skadede hårtipsene som forhindrer splitte ender som reiser opp i håret og holder tressene sunne.

3. Vask håret regelmessig

Hun vasker håret hver dag for å holde det rent. Det er ikke tilrådelig å vaske hår hver dag, da det striper håret av naturlige oljer og gjør det tørt, men du kan vaske håret ditt hver annen dag for å holde håret rent. Rent hår er lettere å jobbe med.

4. Gå til spaet

Hun går også for kursteder regelmessig for å skjemme bort håret hennes. Hvis du besøker et spa regelmessig, er det en plagsom aktivitet for deg, og du har ikke tid til det. Prøv å dype håret en gang i uken hjemme. Dette vil gi deg det skadede håret med fuktighet at den er tett. Du kan bruke forskjellige produkter som er tilgjengelige i markedet eller gå naturlig ved å prøve hjemmelagede dype kondisjoneringsmetoder, uansett hva som passer deg best. Oiling nærer også håret godt.

5. Lær det perfekte blowdry

For det perfekte tørketørket, la håret ditt tørke helt naturlig. Når håret er delvis tørt, del det inn i seksjoner. Å dele håret i mindre seksjoner bidrar til jevnt å tørke håret og forhindrer også frizz. Bruk nå en rund børste og tørk håret som holder tørketrommelen minst 3 tommer unna håret for å beskytte det mot over tørking og bli skadet. Når du er ferdig med dette, konsentrere deg om røttene dine ved å trekke opp alt håret forsiktig og fokusere tørketrommelen ved røttene. Dette gir håret en sprette.

6. Legg til noen ruller

Når du er ferdig med tørketørking, legg litt ruller i håret for å sikre de myke krøllene og la dem stå på i minst 20 minutter. For et glatt utseende, fullfør dette utseendet med et frizz-kontrollerende serum. Vær forsiktig når du fjerner valsene for å holde de myke krøllene intakte.

7. Finn en fantastisk rutine

Å holde hår sunt krever engasjement, da det ikke er noen snarvei til det, og alles behov for hår er forskjellige. Prøv å finne ut rutinen som passer ditt hår best, så vel som trene for deg og hold deg til det. Også, alltid gå for god kvalitetsprodukter.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5

Olay Total Effects 7 i One Pore Minimizing CC Cream 7 Uvanlig Makeup Look Spotted på Cannes 2016 Essence Quick & Easy Sponge Nail Polish Remover Rask og lett morgenhår rettes for fettete hår Enkle hårpleie tips for brude-å-være 15 fantastiske frisyrer ideer å oppgradere kjedelig hår De mest ikoniske brudekjoler noensinne Mote leksjoner fra Kate Middleton Vi trenger alle å lære! 8 Dyreste og uvanlige Celebrity Facials

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 18 2019