Hudtype: Kombinasjon, sensitiv og akne-utsatt

Hei kjære damer,

Dagens gjennomgang kommer til å være på Biore Cleansing Oil Cotton Facial Sheets. Les videre for å vite mer om dette fantastiske produktet.

Produktbeskrivelse:

Pris og antall: 99 PHP eller 140 INR for 10 ark

ingredienser:

Min erfaring med Biore Cleansing Oil Cotton Facial Sheets:

Jeg har elsket Kiko Milano Pure Clean Vanntett sminkefjerner det mest siden jeg har oppdaget dem, men disse arkene fra Biore er helt fantastiske, de har erstattet selv Kiko-ene. Begynn med emballasje av produktet - disse klutene kommer i en enkel baby rosa farget plastpakke med en tetningsbar åpning i midten. Den hvite og rosa emballasjen ser veldig søt og sofistikert ut. Denne rosa-farget pakken kommer inn i en lysrosa farget ytre plastpakke, som har hele nødvendig produktrelatert informasjon på den. Hver enkelt informasjon om produktet er nevnt på pakken. Dette er en liten pakke med stor størrelse, som er veldig slank og har svært lite plass i posen min. Samlet er emballasjen feilfri og for å bære rundt mens du reiser.

Ansiktsglasset er hvit i fargen. Den består av veldig myk, ikke-teksturert bomullstøy. Kluten er veldig myk å berøre og den er helt slitesterk på huden. Størrelsen på denne tørken er litt mindre som vanlige kluter. På grunn av den lille størrelsen er det ikke nok en tørk for å rense hele ansiktet. Disse klutene lukter himmelsk. Duften er mild og så forfriskende. Duften gir en umiddelbar følelse av friskhet, og det er ikke plagsom samtidig. Viskene er anstendig fuktig.

Platen føles så mild på huden når jeg tørker av sminke med den. Det irriterer ikke huden. Samlet sett er jeg veldig fornøyd med materialet i disse klutene. La oss nå snakke om rengjøringsegenskapene. Jeg hadde allerede nevnt over at disse sminkefilene fra Biore er blitt min hellige gralprodukt. Disse klutene er helt fantastiske i å fjerne alle typer vanntett sminke - selv flytende leppestifter som jeg finner er mest kjedelige å fjerne (bare andre til mascaraer). Det fjerner alle slags øye sminke og til og med vanntett mascara opptil en viss grad, men jeg vil si at den ikke helt tar av vanntette mascaraer, men ikke-vanntette varianter blir fjernet i to tre svinger.

Du kan også se i håndsprøven at en sveiping har fjernet ganske mye alle leppestift og eyeliner-merkene. En liten flekk blir etterlatt som ble enkelt fjernet i den andre swipe. Det fjerner dypt alt smuss og smuss fra ansiktet mitt pent. Disse klutene er slags fuktighetsgivende. De fjerner hele sminke uten å rive huden fuktighet. Min hud føles ikke tørr eller elastisk ved hjelp av disse klutene. Klutene gir ikke noe oljeholdig rester bak. Samlet sett er disse kluterne bare fantastisk.

Fordeler med Biore Cleansing Oil Cotton Facial Sheets:

 • God emballasje.
 • Mild og forfriskende duft.
 • Myke klutservietter.
 • Perfekt fuktig.
 • Fjerner alt smuss og olje pent.
 • Effektiv i å fjerne alle typer sminke effektivt.
 • Fjerner flytende leppestifter og vanntette mascaraer.
 • Tørker ikke ut huden.
 • Etterlater ingen rester etter.
 • Aldri irritert huden min.
 • Bryter meg ikke i det hele tatt.

Cons av Biore Cleansing Oil Cotton Facial Sheets:

 • Liten i størrelse.

IMBB Rating: 4.8/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Biore Cleansing Oil Cotton Facial Sheets? Ja til begge deler.

Biore Deep Pore Charcoal Cleanser ' Biore Charcoal Pore Minimizer Biore Makeup Remover Cleansing Oil Sheet Biore Baking Soda Cleansing Scrub Fabindia Panchpushp Face Cleansing Oil Shu Uemura Skin Purifier Ultime8 Sublime Beauty Cleansing Oil Skin Food Everyday Broccoli Facial Mask Sheet Beauty Formulaer Kollagen Essens Facial Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: