Hei damer, Alle former for arr kan forårsake stor nød og i dag snakker jeg om en slik type arr, kalt keloid arr, som kan se skremmende og pinlig for noen!

Hva er Keloid Scars?

Disse er formen av arr som forstørres på grunn av unormal vekst av fibrøst vev og stiger ganske bratt over resten av huden. De har en glatt topp og er rosa eller lilla i fargen. De gir ikke smerte, men noen ganger kan de være kløende.

Årsaker bak Keloid Scars:

• Kvise-arr • Brannsår • Kyllingkopp Scars • Ørepiercing • Riper • Kirurgisk inngrep • Vaksinasjon

Behandling av Keloid arr:

Lavendelolje:

Lavendelolje vil ikke bare hjelpe deg med å kvitte deg med de irriterende arrene, men vil også forhindre dem i å komme tilbake i fremtiden. Du kan massere lavendelolje på det berørte hudområdet med keloid arr minst 3-4 ganger om dagen. Vær konsistent med dette, og det vil sikkert være til stor hjelp.

Apple Cider eddik: Apple cider eddik bidrar til å minimere størrelsen og rødheten i arret. Påfør eplecidereddike direkte på det berørte området, og masser det forsiktig inn. Gjør det flere ganger om dagen for å se fordelene.

Te tre olje: Tea tree olje har forskjellige antiseptiske egenskaper og kan være veldig nyttig i fjerning av keloid arr. Gni oljen direkte på keloid i noen minutter, og vask deretter av med vann. Prøv å gjenta minst to ganger om dagen.

Bakepulver: Bland litt natron med enten hydrogenperoksid eller honning for å lage en konsistent pasta. Bruk pastaen til å dekke hudens flekk med keloid. Gjør det regelmessig en gang om dagen.

Aloe Vera Gel:

Aloe Vera er en utmerket hudregenerererende og revitaliserende urt som hjelper arret til å bli raskere. Du kan rense det berørte området og deretter bruke aloe vera gel. Prøv å la aloe gelen forbli over arr hele dagen for effektiv fjerning av arrene.

Hvitløk: Hvitløk har forskjellige antibakterielle egenskaper som vil bidra til å rydde opp arrene. Ta noen krydder hvitløk og knus dem opp og bruk på arrene to ganger om dagen. Du kan også bruke hvitløkolje til samme formål.

Fuller's Earth: Bland en spiseskje fullere jord med en teskje hver sitronsaft og rosevann for å lage en myk pasta. Påfør denne limen på det berørte området og la den stå i 15 minutter. Gjør dette daglig for effektiv fjerning av keloid arr.

Hvordan redusere arr Hvordan å skjule acne arr og blemishes med makeup - komplett sminke opplæring Beste grunnlaget for store porer / akne arr Hvordan bli kvitt akne arr Muskat og Milk Face Pack for acne arr Hvordan å behandle kroppens acne arr Koriander Face Mask for Pimple Scar Removal - DIY Grønn te ansiktskrem maske å fade akne arr: Gjør det selv

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: