Av Priyanka Dixit

Hei alle sammen, Hver jente ønsker en myk, smidig og klar hud. Vi bruker alle ansiktsskrubber for å kvitte seg med all smuss, smuss og å avsløre en bedre hud, men har du noen gang lurt på hvor trygt slike ansiktsskrubb er for huden din? I dag, utforsk dette emnet med meg. 🙂

Syrebasert skrubbe

Store-kjøpte ansikts scrubs er enkle å bruke og er ganske billig også. Slike scrubs er en fin måte å exfoliere de kjedelige, skumle cellene i huden din; De forlater deg med en mykere og en mer levende hud som gir ungdommelig glød. Mens du kjøper slike kjemisk baserte skrubbe, se etter salicylsyre, glykolsyre, sitronsyre eller melkesyre for å fjerne de tørre døde skalene kjemisk. Disse ingrediensene vil exfoliere uten å skade huden din og er ikke slitende. Så slike skrubber er gode nok til huden din hvis du velger gode merker og holder deg til peeling reglene.

Hjemmelaget Scrubs

Uansett om du bruker naturlige eller kjemiske belagte skrubber, husk bare en ting - ikke over exfoliate. Hvis du bruker cellulose eller jojoba voksbaserte skrubbe, kan du bruke dem regelmessig fordi slike skrubber er milde, men gjør jobben veldig bra. Det beste med slike skrubber er at disse kan brukes av alle hudtyper trygt. Du kan manipulere ingrediensene her og gjøre det så slitent og mildt som du vil, slik at du holder din hudtype i tankene.

Slipende Scrubs

Brønnslipende eller fysiske skrubber eksfolierer fysisk ved hjelp av bakkenabrikosgrap, mandler, sukker, salt eller små eksfolierende perler. Slike slipende skrubber gjør ikke virkelig vondt hvis du bruker dem to ganger i uken og ikke legger for mye press. Bare gå med en lett hånd med slike skrubber for å avsløre en renere, klarere og strålende hud. Hvis du har sensitiv eller akne utsatt hud, må du holde deg borte fra slike skrubber eller i det minste utføre en patch test før du bruker dem. Folk som har en tendens til å svette mye eller få mye av hudormer, elsker ofte slike slitende skrubber.

Den riktige måten å bruke Scrubs

Den beste måten er å starte sakte og deretter gradvis jobbe deg opp, om nødvendig. På et tidspunkt vil du legge merke til at skrubbing oftere ikke forbedrer din hudfarge lenger. Årsaken til dette er at det ikke er døde celler igjen på hudens overflate. Så i stedet for å skru av ansiktet ditt nå og da, danner du en rutine og holder deg til den. Også, ikke glem å følge din skrubbingsrutine med en massasjekrem eller en ansiktspakke for å nære huden din.

Bivirkninger

Skrubbing i overkant av fysiske eller kjemiske eller selv naturlige skrubber vil ikke rense porene dine, redusere overflødig olje, fjerne akne eller gjøre huden din mykere. Dette vil imidlertid føre til rødhet, irritasjon og overfølsom hud.

En ideell skrubbe

Naturlige exfoliators sies å være det ideelle valget, uansett hva huden din er. Scrubs laget med naturlige ingredienser som sukker, salt, honning, olivenolje, søt mandelolje, jojoba og avokadoolje er perfekte og gir maksimale fordeler og ikke skader huden din. Gjør en skrubb med en av disse ingrediensene hjemme eller se etter disse ingrediensene i bruksklær.

Velg vel

Skrubbe du bør bruke, varierer fra hud til hud. Eksperter sier at du bør velge scrubs basert på hudtype, alder og livsstil. Når du ikke har noe valg, gå til fruktbaserte scrubs som de alltid legger en fin utstråling samtidig som du er forsiktig på huden. Uansett hvor kjedelig din hud føles, ikke bruk skrubber som gir utslett på huden din. Også, vær borte fra ansiktskruber hvis du er solbrent eller har noen hudsykdom.

10 Typer bh Hver kvinne må eie Beste typer Fottøy til Team Up med Sarees Ulike typer Makeup Svampe, deres bruksområder og fordeler 6 hjemmelagde ansiktsskruer for sensitiv hud Skjønnhetsformler Honey & Almond Facial Scrub Lotus Herbals WHITEGLOW Havregryn og Yoghurt Skin Whitening Scrub Budsjett Buys: 8 Effektiv Face Scrubs under INR 250 10 enkle vanlige vaner som vil skade huden din på lang sikt Gode ​​kjemikalier i hudpleieprodukter 10 måter du skader huden din i 20-årene

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: