Fresh Sugar Lip Polish Review

Hei alle sammen,

Jeg har brukt Fresh Sugar Lip Treatment i Original, Rose and Coral og Fresh Soy Face Cleanser, og alle av dem har vært en hit for meg. Så, jeg var sikker på at Fresh Sugar Lip Polish også ville fungere for meg. Virket det? La oss se litt.

Produktbeskrivelse:

Sukker Lip Polish forsiktig exfoliates og forhold, forlater leppene utrolig myk og glatt. Brune sukkerkrystaller, naturlige fuktighetsmidler som forhindrer fuktighetstap, fjerner tørre flak mens sheasmør og jojobaolje nærmer huden. Bevist å holde leppene fuktig i 6 timer. 100% rapporterte sunnere, mykere lepper. 97% la merke til jevnere, mer hydrerte lepper med forbedret tekstur. 94% følte det eksfoliert og fjernet tørre flekker mens du gjorde leppene smarte og revitaliserte.

ingredienser:

Brune sukkerkrystaller, naturlige fuktighetsmidler som forhindrer fuktighetstap, fjerner tørre flak. Sheasmør og jojobaolje nærer huden. Sukrose Simmondsia Chinensis (Jojoba) frøolje isononyl Isononanoate hydrogenert ricinusolje Sukrose Melasse Fragrance (Parfum) Nylon-12 Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Limnanthes Alba (Meadowfoam) Kjerneolje Vitis vinifera (Grape) Kjerneolje tocoferylacetat etylen / propylen / styren-kopolymer Butylen / etylen / styrenkopolymerfenoksyetanol limonbenzylalkohol Linalool Citral.

Pris:

$22.50

Min erfaring med fersk sukker Lip Polish:

Jeg har veldig tørre lepper som har en tendens til å knekke opp når som helst på året hvis jeg ikke fukter og eksfolierer dem regelmessig. Jeg holder leppebalmer hjemme, på kontoret, på vesken og i bilen. Så, jeg har en leppebalm hendig hele tiden. For å forverre problemet, har jeg en veldig dårlig vane med å bite mine lepper når jeg gjør noe med full konsentrasjon, noe som gjør det enda verre.

Jeg har brukt Body Shop Lip Scuff, men problemet med scuff er at det er på den mildere siden, og fjerner ikke stædig tørr hud. Så begynte jeg å bruke ELF Lip Scrub. Det gjorde en god jobb for de første få bruksområder; Deretter begynte det å bli hardere og var veldig grovt på huden.

Jeg hadde tenkt å prøve Bliss Fabulips sukkerskrubbe etter å ha lest Ratis gjennomgang, men tenkte ville gi denne en prøve da jeg hadde lykke til med alle ferske produkter som jeg har prøvd så langt.

Fersk sukker Lip Polish kommer i en liten plastburk emballasje. Jeg vet at det ikke er det mest hygieniske alternativet, men de fleste lip scrubs i markedet har denne typen emballasje. Det lukter som brunt sukker og har en søt smak.

Den har fine granuler med brunt sukker blandet med olje, shea smør, etc. Konsistensen er ikke for våt eller tørr, bare den rette tekstur til å henge på leppene til den siste bit av granulat har smeltet. Det blir ikke utslipp eller blir rotete mens du bruker. Denne emballasjen gjør det enkelt å bruke hvor som helst, hjemme og til og med på farten.

Denne leppe skrubbe er ikke for hard og heller ikke for myk. Første gang jeg brukte den, hadde jeg tydelige tørre flekker på mine lepper. Det fjernet ikke alle dem på en gang. Skrubbingen klarte å fjerne de åpenbare store, tørre flekkene, men ikke de mindre. Jeg brukte det en gang i 2-3 dager, og det tok 3 bruksområder å helt fjerne alle tørre flekker fra leppene mine. Også denne skrubbingen gir et optimalt resultat hvis jeg bruker etter børsting eller etter dusj. Nevnte jeg at litt går langt. Så, jeg er sikker på at denne lille krukken vil vare meg i minst et par måneder før jeg trenger å tenke på en ny skrubbe (ja, jeg vil prøve Bliss Fabulips etter dette og se hvilken som er bedre).

Nå, med en leppeskrubbe betyr det ikke at jeg kan hoppe over leppebalmen min. Jeg må faktisk bruke leppebalsam mer regelmessig for å unngå ytterligere tørking av lepper, akkurat som hvordan vi fukter ansiktet etter bruk av skrubbe. Hvis jeg ikke fukter leppene mine regelmessig, blir den tørr igjen.

Hvis du spør meg hva som er bra med dette enn en hjemmelaget DIY sukkerskrubbe, ville jeg si at det bare er ren komfort med å bruke denne skrubbe hvor som helst og den ikke-rotete faktoren. Jeg kan kaste den i vesken min. Jeg har ikke brukt Lush sukker scrubs, men har hørt at de blir rotete.

Fordeler med fersk sukker lip polsk:

 • Fjerner tørr og flakket hud fra leppene, slik at de blir glatte og myke (i noen bruksområder).
 • Ikke-rotete, enkel å bruke.
 • Reise vennlig.
 • Litt går langt.
 • Lett på lepper.
 • Ikke for tørr eller våt, har riktig konsistens.
 • Ingen spild på produktet.
 • Forbedrer tekstur av leppene med regelmessig bruk.
 • Langvarig bruk reduserer pigmenteringen i en grad.

Cons of Fresh Sugar Lip Polish:

 • Dyrt i forhold til DIY sukkerskrubbe.
 • Glassemballasje er ikke den mest hygieniske måten å bruke denne typen produkt på.
 • Gruven fylles kun opptil 2/3 med produktet.

Siste ord på fersk sukker Lip polsk:

Jeg vet at vi kan lage sukkerskrubber hjemme uten kostnad, men det er alltid en glede å nyte produkter som dette en gang i mellom. Jeg ville ikke kalle dette "et ut av verden" -produkt eller en må ha. Håper denne anmeldelsen hjelper hvis du var i øye med dette produktet.

Fresh Soy Face Cleanser Eva Fresh Lips Fuktighetsgivende Lip Balm - Raspberry Biotique Fresh Kiss Peppermynte Lip Balm L'Oreal Color Riche Frisk som en Rose Lip Color Fresh Sugar Rosé Tinted Lip Behandling SPF 15

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: