Hei det leserne!

Min anmeldelse for i dag er en frostfinish leppestift fra vår elskede MAC Cosmetics, og den har blitt kalt "Model Behavior".

Pris: INR 1500 Produktbeskrivelse: En leppestift med hundrevis av nyanser. Det ikoniske produktet som gjorde M · A · C berømt.

Min erfaring med MAC Model Behavior Lipstick:

Emballasjen er din standard svart kule med en avrundet topp med skyggenavnet og ferdig på bunnen.

MAC beskriver "Model Behavior" som en ren fiolett med blå perle i frostfinish. Det er en passende beskrivelse som skyggen er en nydelig nyanse av lilla med metallblå partikler som jeg tror ville passe hver hudtone. Jeg elsker galaksefølelsen fra denne leppestiften. Også i kulen kan du tydelig se den blå gnisten i den fiolette leppestiftet, men det ser mye mørkere ut i kulen enn det som gjøres når det er stiftet.

Målingen er litt ren og siden det er en frostet leppestift, er den ikke for pigmentert. Da jeg klargjorde det på hånden, var det ganske rent, men ikke skinnende, og jeg trodde at fargen ville se ut som en ren lipgloss når den ble påført, men på leppene var det ganske ugjennomsiktig. Siden fargen er på mørkere siden, dekker det pigmentering på lepper, tross for å være på den rene siden.

Oppholdsstyrken er ikke så stor, fire timer i beste fall, og hvis du har et måltid, det fades minst 50%, slik at det blir nødvendig igjen. Ved å bruke en lilla leppeforing under kan det hjelpe oppholdskraften, men ærlig talt er det en fin farge som jeg ikke har noe imot å bruke på nytt gjennom dagen.

En ting du bør huske på er at denne leppestiften har en tendens til å bli myk dersom den bæres rundt i varmen for lenge. Jeg kom hjem for å finne en smeltende leppestift, så jeg stashed den i kjøleskapet en stund. Jeg ville ikke trolig ta dette ut i Mumbai-varmen igjen.

Pros av MAC Model Behavior Lipstick:

  • Unik farge.
  • God pigmentering.
  • Flatterende nyanse for alle hudtoner.

Ulemper med MAC Model Behavior Lipstick:

  • Oppholder seg ikke i mer enn fire timer.

Jeg elsker denne skyggen og ferdig, men ærlig, dette er bare noe jeg plukket opp på et innfall fordi det var pen. Jeg ender ikke med å nå det veldig ofte, men hvis du er noen som elsker eksentriske nyanser, så er dette et godt valg.

IMBB Rating: 3.5/5

Alle MAC Lipsticks Photos and Swatches MAC Ruby Woo leppestift MAC Diva leppestift MAC russisk rød leppestift MAC Lipstick gjennomgang: Creme Cup, Peach Blossom, Pure Zen, Pretty Vennligst MAC Retro Matte Lipstick - Flat Out Fabulous

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: