Jeg har allerede gjennomgått skyggen "Pretty Muted" fra Soap and Glorys 3D Lip Color-utvalg noen dager tidligere. Her er anmeldelsen på den andre nyansen jeg hadde plukket opp - "Berry Meget." Rask raskt ned for å vite mer om dette leppekritikken.

Pris: £3.50 Produktbeskrivelse: Det er ditt mini-våpen med matt forførelse. Den ultimatmatte lip-plumping sensasjon! Soap & Glory s * xy mor pucker matte leppe gir en myk, langvarig, super fløyelsaktig finish. Ultra-glatt og lett å bruke, det skulpterer, definerer og synlig volumiserer lepper i et blunk.

ingredienser: Neopentylglykol Dicaprylat / Dikaprat, Trimetylolpropan Triisostearat, Dimetikon, Cera Mikrokrystallin, Mikrokrystallinsk Voks / Cire Mikrokristallin, Polyetylen, Polybuten, Dimetikonkorspolymer, Silika, Karthamus Tinctorius (Safflower) Frøolje, Zea Mays (Corn) Olje, Carica Papaya (Papaya) Frukt ekstrakt, Orchis Mascula Blomst Extract, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-butylhydroksyhydrocinnamate, BHT, Tocopheryl Acetate, CI 77891 (Titandioxyd), CI 15850 (Red 7 Lake), CI 42090 (Blue 1 Lake).

Min erfaring med såpe og herlighet Sexy Mor Pucker Matte Lip 3D Lip Farge og Sculpt Berry Mye:

Den kommer i et grunnleggende fargekodet fargebånd. Den fine, knuste fargeblyanten er lett og det er en vakker dyp berry i farge. Fargestiften på fargestiften er ganske mørkere enn den opprinnelige fargen på fargene. Hetten lukkes stramt og det er lett å bære rundt i vesken din. Skyggenavnet er nevnt ved foten av krystallet. Den er uttrekkbar og har en brukervennlig kule.

Mens jeg ikke likte "Pretty Muted", kommer jeg veldig ofte til denne "Berry Much". Dette er en fin berry mauve nyanse, noe misvisende fra fargen på ytre pakken. Denne nyansen vil fungere godt på skumle hudtoner. Det er en fin nyanse, sofistikert og brukbar. Jeg hadde håpet at dette ville være en dyp rik berryskygge, men det viste seg å være en mauve-skygge, som med et par swipes, fordyper seg for å gi en rikere fargetone. Dette er ikke en nyanse som umiddelbart vil lyse opp ansiktet ditt, men noe du kan bære på jobb.

Tekstur er flott. Det går jevnt på leppene, ikke den smøreste kremete leppestiften, men applikasjonen er fortsatt ganske problemfri. Kulen har en fin form, praktisk å bruke leppestiftet jevnt, selv på kantene. Pigmenteringen er god, og du kan bygge fargen med to swipes.

Den setter til en halvmattig finish, med en liten glans. Den overlever liten snacking og nipper, og gir en slitasje på 4 timer. Den komfortable formelen gjør den ideell til dagslitasje, hvor du kan jobbe i lange vekstmiljøer der du ikke vil ha glatte lepper. Det flekker litt lepper, men jeg fjerner dette med kokosnøttolje. Dette tørker leppene mine etter 5-6 timer, så jeg pleier å dable en leppebalsam hvis jeg trenger å bruke leppestift lenger.

Fordeler med såpe og herlighet Sexy Mother Pucker Matte Lip 3D Lip Color og Sculpt Berry Mye:

  • Hyggelig emballasje.
  • Semi-matt finish.
  • Praktisk kule.
  • God oppholdsstyrke.
  • Slitesterk skygge.
  • Ser bra ut på alle hudtoner.

Ulemper med såpe og herlighet Sexy Mor Pucker Matte Lip 3D Lip Farge og Sculpt Berry Mye:

  • Tilgjengelighet i India.
  • Kan tørke ut lepper etter noen timer.
  • Vildledende dyp farge på emballasje.

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefal såpe og herlighet Sexy Mother Pucker Matte Lip 3D Lip Farge og Sculpt Berry mye? Ja. IMBB Rating: 4/5

Såpe og Glans Sexy Mor Pucker Matte Lip 3D Lip Color og Sculpt Pretty Muted Såpe og herlighet En stor kyss Lip Lip Balm Peaches n 'Cream Såpe og Glory Smooch Operator Lip Smør Balm Såpe og Glans Sexy Mor Pucker Lip Gloss i Transparent Såpe og Glory Bare Nok Sexy Mor Pucker Lip Gloss Alle Lakme 9 til 5 Primer + Matte leppestift bilder, fargeprøver, leppeprøver Colorbar Velvet Matte leppestift i Bare Lakme Berik Lip Crayon 01 Berry Red Hard Candy Berry Matte All Matte Up Hydrating Lip Stain

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: