Hei damer,

Følsomme øyne er godt følsomme! De kan være vanskelig å jobbe med og krever ekstra forsiktighet. Her er noen doser og don'ts som vil hjelpe deg med å håndtere følsomme øyne.

1. Opt for legemidler godkjente formler

Gå for øye sminke som er oftalmolog-godkjent. Det er mange sminkeprodukter i dag som gir øyeformede produkter som er spesielt egnet for følsomme øyne. Prøv forskjellige merker og hold deg til den som passer både i øynene og i lommen.

2. Si nei til mascaraer med fibre

Fiber kan falle i øynene og forårsake irritasjon. Hold deg til å forlenge mascaraer uten fibre eller prøv et volumiserende produkt i stedet for å øke lashtykkelsen og få dem til å stå ut.

3. Rengjør børstene regelmessig

Det er ikke nødvendig å vaske børster hver dag, men hvis du bruker sminke regelmessig, må du sørge for å vaske dem hver uke. Ta godt vare på sminkebørstene og lagre dem på et riktig sted. Ikke kast dem i posen din, bruk en separat veske for å holde børstene dine.

4. Ingen deling

Gjør det til en regel og ikke dele noen av sminkeprodukter med noen! Makeup deling er en av de største årsakene til hud breakouts og infeksjoner i øynene.

5. Bytt produktene ofte

Hvis du vet at du har følsomme øyne, er det alltid en god ide å kaste bort øye sminke som har nådd forbi sin utløpsdato. Du vil kutte ned sjansene for øyeinfeksjons manifolder hvis du kaster opp sminkeprodukter etter en viss periode.

6. Bytt pulver skygger for krem ​​seg

Kremskygger vil ikke flake så mye som pulverskygger gjør. Så hold deg til kremere formler som varer lenge og passer for følsomme øyne.

7. Unngå å forene indre øyet

Hvis du har følsomme øyne, hold deg så god til å bruke blyanter og liners utenfor lash linjen. Å bruke den hvite blyanten til å strekke dine øyne, kan se tiltalende, men gjør det ikke ved å skade dine dyrebare øyne.

8. Bruk øyedråper strategisk

Hvis du bruker øyedråper daglig, er det alltid tilrådelig å bruke øyedråper minst 30 minutter før noen sminkeapplikasjoner, da øynene kan bli mer følsomme hvis du ikke gir dem nok tid mellom øyedråper og øyesminke.

9. Fjern sminken din

Hvis du har følsomme øyne og hud, har du ikke friheten til å sove med sminke på, selv om du er jævlig sliten! Fjern alle spor av sminke fra huden og øynene før du går i dvale.

10. Se etter reaksjoner på spesifikk øyesminke

Mange mennesker er følsomme for fargestoffer og parfymer, spesielt røde fargestoffer som kan være tilstede i lilla eller brune øyenskygger som kan være årsaken til lekkede, røde øyne. Hvis du ser ut til å reagere når du bruker bestemte produkter, fjern dem umiddelbart fra samlingen din.

10 hjem rettsmidler for å kurere rosa øye 5 viktige tips for flawless eye makeup søknad + produkter jeg sverger ved Hvordan ta vare på øynene 10 Makeup Dos og Don'ts Dos and Don'ts of Sweat Proof Beauty Routine Daglig hudpleie vaner - Dos og Don'ts Tørre og irriterte øyne - 8 måter å forebygge og behandle 6 uventede måter å bruke øyeskygger på

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 19 2019