Hei folkens,

I dag vurderer jeg aroma Magic Citrongress essensiell olje. Grunnen til at jeg kjøpte dette produktet er fordi jeg elsker å bruke essensiell olje i badvannet mitt. Jeg ønsket å eksperimentere med nye og unike dufter også. Derfor tenkte jeg på å gi sitrongresset eterisk olje en prøve. Bortsett fra å bruke det i badvannet, har jeg også brukt det på huden min. La meg fortelle deg hvordan det gikk for meg.

Pris: Rs.175 for 20ml

Produktbeskrivelse: Firmor og toner hud, energiserer og opphever humør og lindrer stammer og sportsskader.

Min erfaring med Aroma Magic Citrongress essensiell olje:

emballasje: Jeg elsker pakningen av dette produktet. Den essensielle oljen er pakket i en mørk brun glassflaske med en stor trehette. Det gjør det ser veldig antikt og utsøkt ut. Det er en liten dyse som dispenser det essensielle oljedråpet.

Parfyme: Denne essensielle oljen har en sitrusy duft. Det er ganske sterkt som det er en essensiell olje. Duften er ganske forfriskende og det løfter meg raskt. Men i forhold til de andre citrusfrukterne, likte jeg det ikke så mye som jeg liker de andre Citrusy-duftene. Denne essensielle oljen er brun i fargen og er ekstremt lett. Det kan ganske enkelt blandes med andre oljer,

Bruk: Jeg bruker 2-3 dråper av essensiell olje med badvannet mitt; det fullstendig opphever stemningen min og slapper av meg. 2-3 dråper er nok. Duften er ganske beroligende. Det gir også en lettelse fra stress. Jeg bruker 1 dråpe sitrongressolje sammen med 2-3 dråper olivenolje og jeg masserer det på ansiktet mitt hver kveld. Det gjorde huden min fastere og klarere og det gjør huden min glød hver morgen.

Fordeler med Aroma Magic Citrongress essensiell olje:

• Humør oppløftende sitrusduft. • Gir lettelse fra stress. • Gjør huden klarere. • Toner huden. • Gir hudglødning. • Forfriskende duft.

Ulemper med aroma magisk sitrongress essensiell olje:

Det er ingen spesiell oppmerksomhet på aroma magisk sitrongengrønns essensiell olje. Men jeg foretrekker annen sitrusaktig duft over denne citrongras duften.

IMBB Rating: 3.5/5

Vil jeg tilbakekalle aroma magisk sitrongress essensiell olje? Nei. Aroma Magic tilbyr et utvalg av essensielle oljer, jeg vil prøve de andre varianter fra deres essensielle oljepris.

Aromamagisk vakker hudolje Aroma Magic Lavender Oil Aroma Magic Fairy Oil Aroma Magic Tea Tree Oil Verden av aromaterapi i et nøtteskall Aroma Magic Stimuler Blandet Olje Aroma Magic Jojoba Oil Aroma magisk blandet hudolje for fet hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: