Originale kildeprodukter ser så yummy ut at det er vanskelig å motstå fristelsen til å plukke dem opp. For noen måneder siden hadde jeg prøvd "sitron" dusjgel og var ganske fornøyd med den. Derfor var jeg sikker på om jeg liker duften, så trenger jeg ikke bekymre meg om ytelsen. Les videre for å få vite mer om denne dusjen.

Pris: £ 1 for 250 ml.

emballasje: Den leveres i en solid gjennomsiktig plastflaske og flip åpen hette. Som jeg sa før, det ser yummy og ganske tiltalende for øynene. Flip open cap er brukervennlig.

Min erfaring med original kilde Sjokolade og oransje dusjgel:

Vinteren har allerede kommet hit med temperaturer som av og til faller ned til -2 grader Celsius! I dette kalde været ser jeg ikke frem til lang og avslappende dusjtid. Jeg prøver å fullføre hele badingen så snart som mulig derfor jobber jeg med "Shaktiman" -hastighet når jeg kommer inn på badet. Jeg leter etter en dusj såpe som ikke tar aldre å vaske av. Jeg sier "dusj såpe" fordi det er vanskelig å fortelle om det er dusjgel eller krem. Det er heller ikke nevnt på emballasjen.

Selv om tekstur føles kremaktig på hånden, men på applikasjon, er det som gelé. Ja, tekstur er som gelé, ikke gel som. Jeg lurte på om det er kaldt vær som gjør det til å virke som en gelé. Når du bruker på kroppen, har denne dusjgelen en tendens til å glide seg bort fra huden og faller på gulvet hver gang jeg bruker det, noe som fører til mye spild . Hvis du bruker loofah, trenger du ikke å bekymre deg for det. Jeg vil ikke bruke tid på å vaske loofa hver gang jeg bruker den, derfor hopper jeg over det i disse dager.

En stor mengde er nødvendig for å danne en skum hvis du ikke bruker denne dusjgelen sammen med en loofah. Dusjsåpe har duft av sjokolade og oransje, men duften går bort innen 15 minutter. Denne dusjsåpe ser ut som honning. Jeg brukte ikke en body lotion en dag for å teste produktet etter dusj.

Selv om det ikke tørket ut huden min, tror jeg det ikke ville være klokt å hoppe over kroppskrem på vintre. Dette er ganske bra produkt. Hvis du er en stor fan av sjokolade eller elsker å prøve nye badprodukter, kan du prøve det.

Pros av original kilde sjokolade og oransje dusj gelé:

  • Rimelig.
  • Yummy sjokolade duft.
  • Ikke gjør huden tørr.
  • Tar ikke mye tid til å vaske av.
  • Tiltalende emballasje.
  • Veganer.

Cons of Original Source Sjokolade og Orange Shower Gel:

  • Jeg likte ikke strukturen til dette bestemte produktet.
  • Duft forsvinner nesten umiddelbart.

IMBB Rating: 3/5

Anbefaler jeg / Tilbakekjøp Original Source Chocolate and Orange Shower Gel? Det er ingen skade i å prøve det en gang, men det er ikke noe ekstraordinært om dette produktet. Jeg kan ikke tilbakekjøp dette om vinteren, men kan kjøpe det igjen om sommeren.

Originalkilde Sitron og Tea Tree Shower Gel Original Kilde Vanilje Melk og Raspberry Dusj Cream Original Kilde Lavendel og Tea Tree Shower Gel Original Kilde Skin Quench Black Currant & Moringa Oil All In One Moisturizing Shower Gel Originalkilde Rosa Grapefrukt Dusj Gel Originalkilde Sjokolade og Mint Dusj Gel Palmolive Gourmet Spa Chocolate Veil Dusjkrem Anatomicals Chocolate Truffle Bath Creme Forest Essentials Silkening Dusj Vask-Bitter Orange & Kanel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: