Er så opptatt av å bringe deg en ny lansering i sminkeverdenen av ingen andre enn Colorbar. De har kommet opp med disse nydelige øyenskyggepinner i 7 nyanser. Her er anmeldelsen på skyggen Moss.

Pris - Rs 850 / - for 1,4gm

ingredienser:

Produktbeskrivelse:

Min erfaring med Colorbar Moss All Day Vanntett Øyenskygge Stick:

Eyeshadow-pinnene kommer i en sølvfarget papirkartong med alle detaljer skrevet på den. Blyanten har en svart plastkropp med fargekodd base. Basen kommer av som en spisser som kan brukes til å få en skarp spiss for nydelig presisjon. Blyanten er vri opp stil og takknemlig vri tilbake. Skyggenavnet og -nummeret er også nevnt på kroppen og ytterkartongen.

Tekstur er kremaktig, men smelter ikke ved å berøre huden. Pigmenteringen er fantastisk, og ett slag gir nok farge for fargen å dukke opp. Spissen som skarpe bidrar til å tegne en skarp linje som en liner, ellers kan brukes som en skygge. I EOTD har jeg brukt skyggen som en over all nyanse og blandet endene.

Skyggen er en nydelig turkis og har superfine shimmers som ikke er veldig synlige, men legger til skyggen i skyggen. Jeg parrer den med lys plomme leppe farge og ser fantastisk på den måten. Det kan være sported på bryllup og fester med lysere leppe nyanser også.

Oppholdsstyrken er stor da den ble på dekslene mine uten å falme eller smøre. Jeg har brukt den på vannlinjen min og det forårsaket ingen irritasjon. Jeg måtte fjerne den med en oljebasert sminkefjerner, men det var fortsatt et mørkt støp som ble fjernet helt etter at ansiktet ble vasket. Dette er en første farging øyenskygge for meg som jeg hadde sett bare flekker leppe farge før.

Totalt liker jeg ganske godt ideen om skyggepinner som alle merkene kommer opp med i disse dager. Dette er litt dyrt og den spesielle nyansen er et personlig valg / preferanse; annet enn det er det ingen klager om disse.

Fordeler av Colorbar Moss All Day Vanntett Øyenskygge Stick:

• Enkel, sofistikert emballasje. • Nydelig nyanse. • Ingen flekker. • Flytter ikke en gang innstilt. • Steder lenge. • Ingen irritasjon.

Cons av Colorbar Moss All Day Vanntett Øyenskygge Stick:

• Dyrt.

IMBB Rating - 4.25/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Colorbar Moss All Day Vanntett Øyenskygge Stick?

Tilbakekjøp - Ja, i andre nyanser selv.

Anbefale - du må gi disse en prøve hvis du er ute etter ikke-oppstyr øye makeup produkt.

Colorbar Langvarig Eye Shadow Pots - Color On Move 4 Colorbar Single Eyeshadow Fargebjelke Øyenskygge Palett Varm 002 Omtale, Se, Fargeprøver Colorbar Pro Eyeshadow Quad 003 Glimrende Touch Colorbar Eyeshadow Black Tie Fargebjelke Upåklagelig Act Pro Eye Shadow Quad Colorbar Windstar Emphaseyes Baked Eyeshadow Colorbar Emphaseyes Eyeshadow 015 Truth Colorbar Eyeshadow Palette Misunnelig Grønn

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: