Hei IMBBians,

Jeg elsker min Catrice Cushion eyeliner, men nylig ønsket jeg noe jeg kunne bære i vesken min for å få raske løsninger på vei, og jeg plukket opp en øyenlommepenn fra Kiko. Dagens gjennomgang handler om Kiko Signature Eye Marker. Les videre for å vite mer!

Pris og antall: $ 9 for 1,6 ml Produktbeskrivelse: Langvarig eyeliner penn med en spatel tips. Tekstur tørker raskt og klamrer seg perfekt til øyelokkene, uten å falme eller smuldre. Spatelspissen sporer det ytre øyepunktet, og gir et nøyaktig slag som kan justeres for å oppnå ønsket tykkelse. Søknaden er enkel og kalibrert for alle typer linjer, fra tynn til tykk. Fargen trekker seg lett og holder seg lenge. Oftalmologisk testet. Uten parabener. Kun ekstern bruk. Resultat: En touch av dyp svart fremhever øynets form og farge. Fremhever øynene med klasse og eleganse.

ingredienser: AQUA (WATER / EAU), BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, NATRIUMLIGNOSULFONAT, AKRYLATER / ETYLHEXYLAKRYLATKOLPOLYMER, NATRIUMLARETH-11-CARBOXYLAT, FENOXYETANOL, LAURETH-10, ALCOHOL, POLYSORBAT 80, POTASSIUMSORBAT, NATRIUMDEHYDROACETAT, NATRIUMKLORID, LAURETH-21 , CI 77266 (NANO) (SVART 2).

Min erfaring med Kiko signatur øye markør:

Øyemarkøren kommer i en hvit og pastellgrønn papppakke. Den ytre pakken er ganske enkel og har informasjon om produktet det huser. Øyemarkøren er hvit i farge og har et hvitt klikkhett med sølvskrifter. Øyemarkøren ligner en skissepenn. Det minner meg om skoledagene mine! Blyanten er slank og er flott! Luken lukkes med et klikk, og det er ingen sjanse for at det kan forårsake et rot i posen.

Markøren har en svart filtespiss. Formen på markøren er ganske annerledes enn den tradisjonelle filt linjene som for øyeblikket er tilgjengelige; Jeg antar det er årsaken til at de har kalt Signatur. Det er spatelformet og kan brukes til å lage tykke eller tynne linjer. Jeg er litt slått av av lukten av produktet. Det lukter som markører tilgjengelig, og jeg liker ikke den sterke stanken. Jeg skulle ønske Kiko hadde lagt noe duft til det.

Fargen er pitch black og har en væskelignende konsistens. Det tørker imidlertid i løpet av sekunder, og gjør produktet smussbeskyttet innen sekunder. Måten den glir på, ligner meget på skissepenner. Søknaden er veldig enkel, og du kan lage forskjellige linjer og bilder med den. Jeg antar at det er den lettest tilgjengelige kunstpenna. Fargen kan bygges opp litt.

Produktet er ikke vanntett, noe som er en bummer! For prisen det selger på, trodde jeg det var vanntett bare for å få svart vann å dryppe fra ansiktet mitt da jeg ble sittende fast i regn! Produktet smuldrer ikke eller slår på huden. Det glir så enkelt og perfekt og applikasjonen er veldig enkelt. Produktet varer imidlertid ikke nær hjørnet av øynene mine, og det begynner å falle bort raskt derfra. Produktet fungerer ikke godt på oljeaktige lokk heller, og derfor må en god primer eller en grunnbase brukes til å holde linjene intakte.

Produktet forblir i rundt 6 timer, hvilket er bra. Siden fargene ikke holder fast på hetten, dersom det er noen rester i lokket, skaper det et rot, som du kan se på bildet! Så, må du sørge for at hvis det berører sidene på lokket, rengjør du det før du lukker det. Jeg elsker denne liner å lage vinger. Du kan enkelt lage vingene med spatelen og bygge den opp! Jeg bruker bare den vertikale spatelen til å markere punktene og deretter strekke eller trekke linjen fra sluttpunktet. Det kan lett brukes til å skape invertert vinger. Øyemarkøren vekker kunstneren i deg! Jeg elsker å bruke dette på dagene jeg vil være litt kreativ og når solen skinner!

Så, oppsummering:

Fordeler med Kiko Signatur Eye Marker:

• Reisevennlig • Lukkes tett med et klikkhett og ingen sjanse til å åpne i posen • Tørker raskt • Spateldesignet gjør det lettere å lage tykke eller tynne linjer • Pigmentert svart • Lett å bruke og glir uten å trekke huden • Perfekt valg for å bli kreativ med vinger • varer i rundt 6 timer • Irriterer ikke øynene • Smelter ikke • Parabenfri formel

Ulemper med Kiko signatur øye markør:

• Ikke vanntett • Vokner ikke lenge på oljeaktige lokk • Merkelig lukt!

IMBB Rating: 3.5/5 Vil jeg anbefale Kiko Signature Eye Marker? Hvis du er kreativ, må du kjøpe dette! Ville jeg tilbakekjøpe Kiko Signature Eye Marker? Jeg har allerede to av disse nå. Jeg vil gjerne kjøpe den igjen bare for spatelspissen.

Kiko Milano BB Cream Colored Beauty Balm SPF 15 Kiko Milano Smart Farge Øyenskygge 16 Metallic Orchid Violet Kiko 105 Metallic Burgundy Eyetech Look Eyeshadow KIKO Velvet Matt-Satin Lipstick # 604 Bright Orange BH Kosmetikk 14 stykke signatur pensel sett Anna Andre Signatur Seduction Leppestift # 06 Jovees Ny Signatur Kajal i Dypeste Svart NYX Super Skinny Eye Marker Physicians Formula Ultra Black Eye Definer Felt-Tip Marker Wet N Wild Blackest Black Mega Eyes Definerer markør

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 22 2020