Jeg har brukt denne L'Oreal Paris Total Repair 5 Gjenopprette sjampo ganske mye og på en eller annen måte glemte å se gjennom det. Her er en rask gjennomgang av L'Oreal Total Repair 5 Restoring Shampoo.

Produktbeskrivelse: Øyeblikkelig og over tid bidrar til å reparere de 5 synlige tegnene på skadet hår uten å veie det ned: 1. Rebuilt Fibers 2. Styrke 3. Vitality 4. Silkiness 5. Shine. Fordeler: Avansert formel med ceramid: Systemet hjelper til med å reparere ødelagte hårfibre Arginine-K Complex: Systemet trenger hårfibrer fra rot til kjerne til tips for sunnere hår For skadet, overarbeidet hår. Pris: $4.99

ingredienser: Ingredienser: Aqua / Vann / Eau, Natrium Laureth Sulfat, Natrium Lauryl Sulfat, Cocamid Mea, Glykol Distearat, Natriumklorid, Dimetikon, Parfume / Fragrance, PPG-5-Ceteth-20, Natriumbenzoat, Salisylsyre, Guarhydroxypropyltrimoniumklorid, Carbomer , Linalool, Hexyl kanel, Arginin, Glutaminsyre, Benzylsalisylat, Serin, Benzylalkohol, Limon, Hydroksypropyltrimoniumhydrolysert hveteprotein, Amylkanal, Citronellol, 2-oleamido-1,3-oktadekandiol, Alfa-isometylionon, Natriumhydroksid, Citronsyre Syre.

Min erfaring med L'Oreal Paris Total Repair 5 Gjenopprette sjampo:

emballasje: Den kommer i en elegant svart flaske med en okkerfarget hette. Den flatte flasken er laget av solid plastflaske og er reisevennlig. Alle produktdetaljer er nevnt på baksiden av flasken. Den flipåpne luken lukkes tett og jeg finner den en god emballasje, om enn ganske stor for å reise.

Denne sjampoen anbefales for skadet hår, og det er det som fikk meg til å få det. Mine tresses er tørre og krusete, men ikke kjemisk behandlet, så jeg pleier å velge hårpleieprodukter rettet mot skadede hårtyper.

Denne sjampoen har en fin duft, noe som er universelt likt. Det dveler for en stund og fades gradvis av. Tekstur ligner på de fleste andre L'Oreal-sjampo. Det er litt tykt, men rennende og gir en fin skum. Den inneholder sulfater, og hvis du ikke er en stor fan av lammende sjampo, trenger du ikke prøve dette. Jeg liker skummende sjampo som de pleier å gi meg den "helt klare følelsen".

Det fjerner hvert spor av olje og smuss fra håret. På dager som jeg oljer håret mitt, bruker jeg det to ganger. Ellers er en vask nok til å rense hodebunnen og håret. Det trenger en balsam, da tilstedeværelsen av sulfater kan tørke ut håret. Håret mitt føles litt skinnende og næret etter at du har brukt dette. Det hjelper ikke med frizz eller håravfall. Det er bra som en vanlig sjampo for normalt hår, men det er ikke noe jeg vil anbefale for stresset eller skadet hår. Du bør heller investere i et dedikert profesjonelt hårpleieområde for bedre resultater.

Fordeler med L'Oreal Paris Total Repair 5 Gjenopprette sjampo:

 • Elegant, reisevennlig emballasje.
 • Rimelig.
 • Fin duft.
 • Renser håret veldig bra.
 • Produserer rik skum.
 • Anstendig for normal-fet hår.
 • Legger til litt glans på håret.

Cons av L'Oreal Paris Total Repair 5 Gjenopprette sjampo:

 • Ikke reparerer skadet hår.
 • Inneholder SLS.
 • Kan tørke ut håret.
 • Hjelper ikke med frizz eller hårfall.

Ville jeg tilbakekjøp L'Oreal Paris Total Repair 5 Gjenopprette sjampo? Det er en fin sjampo for vanlig bruk. Ikke noe eksemplarisk. IMBB Rating: 3/5

L'Oreal Total Repair 5 Shampoo og Conditioner Loreal Total Repair 5 Hår Masque L'oreal Total Repair 5 Instant Smoothing og nærende oljeserum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 02 2020