Hei damer!

Under vår travle timeplan blir vi ofte forvirret med håret vårt, og når vi ikke har mye tid, er fletning den enkleste frisyren å gå med. Men jeg kjeder meg med den vanlige flettet og vil ha noe annet som er enkelt, så vel som det ser pent ut. Fishtail flettet er en av de flotte alternativene for daglig samt en fest utseende. Det ser definitivt litt komplisert ut, men hvis du kjenner teknikken, er det veldig enkelt å lage. Det viser seg alltid til et nydelig elegant utseende som passer godt med alle antrekkene. I dag skal jeg dele noen enkle trinn som vil hjelpe deg med å lage denne stilen. Hvis du er nybegynner som meg, så vil det også være lett for deg. Dette er faktisk mitt andre forsøk på å flette fishtail, og jeg elsker det. Nå, la oss komme inn i opplæringen.

Trinn 1:

Først må du kaste håret ditt jevnt og detangle hele knutene, og deretter bestemme hvor du vil ha den flettet. Jeg foretrekker å gjøre en side fletning, så jeg gjorde en side fishtail fletning. Som jeg ønsket et uformelt utseende, så forlot jeg meg.

Steg 2:

Deretter må du dele håret i tre jevne deler og opprette en normal 3-tråds fletning som, krysse venstre side til høyre og krysse høyre side til venstre. Gjør denne en gang og så begynn å gjøre fiskestikken. Denne normale flettet bidrar til å skape en sterk base og gjør det enkelt å holde.

Trinn 3:

Nå bland alle 3 seksjoner og del den igjen i to like deler. Jeg gir dem to navn som, en er riktig seksjon og en annen er igjen. Nå må du ta en tynn streng fra ekstreme høyre til høyre og nå flytte den tynne strengen mot den venstre delen over høyre side. Bland den tynne strengen med den venstre delen pent og flytt hendene dine for å holde den sterkt.

Trinn 4:

Deretter trekker du igjen en tynn streng fra ekstreme venstre til venstre og trekker den strengen over den venstre delen og beveger den mot høyre side. Bland den strengen med hårets høyre side og flytt igjen hendene dine for å få en tett fletning.

Trinn 5:

Fortsett å alternere sidene eller trådene for å gjenta trinn 3 og 4 til du kommer til den siste delen. Hold flettet sterkt og fest den med en svart elastikk.

Trinn 6:

Når du er ferdig med flettet, må du bruke litt hårspray over det. Innstillingen spray gir en fin tekstur og bidrar til å holde det lenge.

Trinn 7:

For å få et godt volum, ta lett ut de tynne delene på flettet. Hvis du har mange lag, kan du hoppe over dette trinnet. Nå er du ferdig med din vakre fishtail fletning og du kan bruke bobby pins for å sikre sidene dine.

Merk: Pass på at du alltid tar svært tynne snitt og aldri gjør det løs. Det vil hjelpe deg å oppnå definert og jevn utseende.

Håper du liker denne enkle fiskestikkflisen som ser absolutt vakker ut og ga meg en fin finish.

Trinn-trinns håropplæring - Myk romantisk boblehestehale Rotete håret bun opplæring Steg-for-trinns Eye Makeup Tutorial - Blå Fet og Musserende Smokey Eyes 5 Perfect Step-by-Step Winged Eyeliner Tutorials and Hacks Steg-for-trinns Eye Makeup Tutorial for Cocktail Fest Trinn for trinn Makeup Tutorial of Sun Kissed, Gold Winged Look Smoky Brown Eye Makeup Tutorial Sonam Kapoor Gold Eye Makeup Look Tutorial Trinn for trinn-veiledning - Rengjøring av hårbørster i 5 enkle 5 enkle trinn for å få et luksuriøst hår spa hjemme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: