Hei alle sammen!

Dagens innlegg handler om noen enkle og naturlige måter som du kan dyrke lange øyenvipper på. Hvem elsker ikke lange, tykke og sunne øyenvipper? Men dessverre har de fleste av oss tynne, korte og sparsomme øyenvipper som har en tendens til å falle ut og bryte ganske enkelt. Hvis du bruker øyeformede produkter som vanntett eyeliner eller mascara, kan du være bekymret for at fjerning av disse produktene forårsaker ytterligere skade på øyenvippene.

Jeg har samlet en liste over noen svært enkle og naturlige hjemmehjelpemidler som kan hjelpe deg med å få lange og tykke øyenvipper. La oss ta en titt på hva de er.

1. Castorolje: Castor olje er hyllet for sin magiske effekt på øyevipper. Ta noen dråper ricinusolje og masser det forsiktig på øyevipper (inkludert røttene) med fingrene. Pass på at du ikke slenger på eller trekker viskene. La dette stå på for natten. Med jevnlig bruk vil du legge merke til en sunn og voluminøs vekst av øyevipper.

2. Kokosolje: Kokosolje er spioneringen for sine mange helse- og skjønnhetsfordeler. Aktuell påføring av kokosnøttolje til øyevipper vil fremme en sunn vekst av hårene. Du kan innlemme dette ritualet som en del av din natts hudpleie rutine.

3. Petroleumjell: Du har kanskje hørt om dette før. Petroleumjell eller vaselin gir dine lashes med den trengte rensingen som fremmer rask og sunn vekst av lange øyenvipper.

4. Castor Olje og Olivenolje: Kombinasjonen av disse to oljene ser ut til å ha en stor effekt på økningen av øyevipper. Bland de to oljene sammen og legg det forsiktig på øyenvippene og legg det på for natten.

5. Sitron Peel: Sitronskall er kjent for å ha gunstige effekter på øyenvippene vekst. Ta skalet av en sitron og hugg det i veldig fine stykker. La de finhakkede sitronskallbitene suge i litt ricinusolje eller olivenolje i noen timer. Påfør nå denne oljeblandingen på øyenvippene og la den stå på for å få de beste resultatene.

6. Grønn te: Grønn te kan være svært gunstig når det gjelder å fremme øyenvippevekst. Antioksidanter i grønn te hjelper øyenvippene dine til å vokse raskere, lengre og sunnere. Brew noen grønne teblader i vann og la det avkjøles. Påfør forsiktig dette vannet i øyenvippene og la det tørke. Med vanlig bruk vil øyenvippene dine bli lengre og tykkere.

7. E-vitamin kapsel: Åpne en kapsel av Vitamin E og forsiktig påfør oljen fra innsiden på øyevippene. Dette er kjent for å fremme sunnere, tykkere og lengre øyenvippevekst.

I tillegg til de ovennevnte hjemmemidlene, husk følgende tips for å fremme øyenvippevekst:

- Fjern alltid sminken din på slutten av dagen. - Bruk kokosnøttolje eller olivenolje for å fjerne øyesminke, spesielt hvis det er en vanntett formel. - Sørg for å ha ren og hygienisk øye sminke. Ikke del øye sminke med andre og sørg for å bytte ut produkter godt før utløpsdatoen. - Inkluder massevis av grønne bladgrønnsaker, frukt og proteiner i kostholdet ditt. Proteiner som du spiser vil spille en instrumental rolle i å fremme øyenvippevekst.

Hvordan å mørke grå hår naturlig Slik bruker du Chia frø for vekttap Hvordan fremheve håret ditt naturlig uten noen Salonbehandling 8 Tidlige tegn på aldring og hvordan å bekjempe dem enkelt Slik får du profesjonelle resultater fra en ansiktsbehandling hjemme 12 Enkle måter å oppnå nydelige øyenvipper The Face Shop Pro Eyelashes - 05 Levende 10 Mascara Tips til jenter med korte øyenvipper 10 feil som kan ødelegge øyevipper Huda Beauty Samantha # 7 Øyevipper

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: