Hei alle sammen,

Dagens innlegg handler om noen hudpleiehacker som vi kanskje eller kanskje ikke vet om, men de fleste av oss unnlater å gjennomføre alle disse tingene sammen. Tingen om disse hudpleiehackene er at de er ganske enkle, men når de er gjort på den riktige måten, kan de gjøre en verden av forskjell for huden din, spesielt i den kommende vintersesongen når de fleste av oss møter kjedelig og tørr hud.

La oss ta en titt på hva disse hudpleiehackene er:

1. Drikk mye vann:

Vi har alle hørt denne, om og om igjen. Men hvor mange av oss faktisk drikker nok vann? Å drikke rikelig med vann gjennom dagen vil frigjøre kroppen din av giftstoffer og vil gjøre en forskjell ikke bare til huden din, men også til din generelle helse. Tips: Bruk et høyt glass eller krus for å drikke en større mengde på en gang. Du kan også kutte litt sitron eller legge citrongras eller lavendel til vannet ditt for å gjøre det ikke bare bedre, men også mer gunstig.

2. Spis rent:

Unødvendig å si, vil spise for mye søppelmat først vise sin effekt på huden din. Det vil se kjedelig og sliten ut. Men å kutte junk food fra kostholdet ditt er ikke nok. Du må legge til nok grønne grønnsaker, frukt og nøtter til kostholdet ditt. Alle disse matvarene er kjent for å være gode for huden. Tips: Hvis du ikke liker å spise frukt, kan du alltid legge til litt yoghurt og lage interessante smoothies for deg selv.

3. Vask sminkebørstene dine:

Igjen, dette er noe vi får beskjed om å gjøre hele tiden, men hvor mange av oss rent faktisk rengjør våre makeup børster regelmessig? Jeg er også skyldig i å ikke rense mine børster så ofte som jeg burde. Prosessen med å rense alle sminkebørster og verktøy kan være en ekstremt kjedelig, men det er absolutt verdt hele tiden og krefter. Hvis du lover aldri å bruke en skitten børste på ansiktet ditt igjen, gjør du faktisk huden din til en stor tjeneste!

4. Endre arkene dine:

Gjør det en regel om å endre sengetøy og pute omslag minst en gang i uken, om ikke to ganger. Når du begynner å følge denne praksisen, vil du se en markert forbedring i ansiktshuden. Ved å bytte arkene regelmessig, sørger du for at støv, bakterier og oljer fra huden ikke samler seg og forårsaker hudinfeksjoner og akne. Også, hvem liker ikke å komme i seng når det er rene og skarpe ark som venter på deg?

5. Bruk en ansikts olje:

Å ha en god CTM (rensing, toning og fuktighetsgivende) rutine er ikke omsettelig. Det er imidlertid like viktig å introdusere en ansiktsolje i hudpleierutinen. Velg din ansiktsolje, avhengig av hva hudpleiebehovet ditt er. Det finnes flere essensielle oljer og frøoljer tilgjengelig i markedet som vil etterfylle og forynge huden din. En ansiktsolje gjør mye mer enn en fuktighetskrem, for å gjenopprette glød og holde huden din frisk og klumpet, må du begynne å bruke en ansiktsolje.

6. Bruk en ansiktsmaske en gang i uken:

For dyp rensing av huden din, må du bruke en leire eller en kullmaske. For dyp næring, bruk en vitamin E ansiktsmaske. For ulike hudpleiebehov er det flere ansiktsmasker tilgjengelig der ute. Hvis du foretrekker å gå naturlig, så er det nok av DIY ansiktsmasker som du kan velge mellom. På samme måte som ansiktsoljer gjør ansiktsmasker det ekstra for huden din at en rensemiddel eller creamer ikke kan.

7. Vask alltid ansiktet om natten:

Hvis du bare kan vaske ansiktet en gang om dagen, må du sørge for at det er om natten. Fjern alle spor av sminke (ideelt med en oljebasert rengjøringsmiddel - hold sminkeservietter til når du er på farten eller veldig sliten) og gi ansiktet ditt en grundig rensing. Du kan eller kan ikke vaske ansiktet ditt hver morgen. Din hud produserer essensielle oljer mens du sover om natten, så bare en rask skylling med vann om morgenen vil gjøre kunsten å holde huden din fin, men hvis du har akne-utsatt hud, vil du kanskje gjøre det som passer best for din hudtype.

8. Bruk solkrem:

Bruk solkrem hver eneste dag på året. Sommeren eller vinteren, regnfull eller overskyet, innendørs eller utendørs, vil solkremet beskytte huden mot ikke bare solens skadelige UV-stråler, men også fra hard innendørs belysning og andre miljøfaktorer som forårsaker skader på huden og for tidlig hud aldring. Så bruk alltid solkremet ditt!

10 Helt fantastisk reise hudpleiehack for hver jente på farten Den ultimate skjønnhetspakken og hackene du ikke kan leve uten 10 skjønnhetshacker rett fra kjøkkenet ditt Awesome Beauty Hacks for travle jenter Vinter hud og hårpleie tips 8 enkle tips til vinter-bevis på sminkerutinen din 10 enkle vinterpleie tips 7 enkle tips for å få strålende hud denne vinteren

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 28 2020