Colorbar Definer Lip Liner Just Coral

Gi deg fabelaktig evige lepper med disse myke, kremete blyanter som de glir på uten problemer for intens, ekte farge som ikke vil fjær eller bløde. Den strekker seg, den fyller, den varer.

Sensuelle definerte lepper har nettopp blitt enklere og mer spennende med nye utvalg av Colorbar Definer Lip Liner. Her kommer en perfekt partner for leppestiften din som holder den på plass for en heltidsutseende. Denne vanntette magiske leppestaven fungerer som en fabelaktig leppefyller som gjør en skikkelig matt base for leppene dine. Påfør glosser og leppestifter over denne basen for langvarig farge. Den innovative raffinerte formelen følger og skisserer leppekonturen med en justerbar dekning og smuss ikke. Den leveres med sin egen skjermerhett slik at hver gang du bruker liplineren, får du en riktig definert blyant for å danne en base for leppene dine.

Pris: INR 550

Som jeg sa at stedet hadde 15% avslag, la jeg en annen ordre og fikk disse, disse er flotte leppepennene, de kommer med en shaprner i hetten, og de føler seg super kremaktig, veldig pigmentert og sjelden slår seg i leppene, vel de kommer til en bratt pris på 550, men de lengre også, de er slagfaste, men tørker ikke til en flekkfast overflate, men fargen er en full dekning med enkelt sveipe-type, disse er på nivå eller enda bedre enn MAC lip-blyanter som er doble prisen ærlig, vil disse blyantene ikke skuffe deg.

Jeg er overrasket over denne skyggen i en korall, en er ikke vurdert ennå, den rosenrøde skyggen er snill lik, men dette er oransje matte, mer oransje enn rødt. Blyanten er lengre enn gjennomsnittet, hetten kan åpnes for biter, skarperen , hetten på skarperen og rengjøringsmidlet er alt i god form der.

Pennen er veldig pigmentert, du trenger ikke å påføre et lite trykk på dette, det glir veldig jevnt, akkurat for å gi full dekning og pigmentering og ikke å smuldre og knuse, hvis du sperrer spissen for spissete, så er det selvfølgelig det ville smuldre, men jeg liker de avrundede tipsene.

Fargen er oransje matt og dekker lip pigmentering, fargen er egnet til varme og nøytrale hudtoner. Hvis du pleier å bruke det generelt, blir det for tørt og matt, så tørre lepper må bruke den sammen med noe fuktighetsgivende, vil matte elskere like det som sådan.

Fargen kan smelte sammen med måltider, men generelt føles det godt å bruke med leppestifter, hjelper konturene til leppene, og stopper leppestifter fra blødning, du kan stole på det for 4 pluss timer. Jeg elsker fargen mye og anbefaler det også.

IMBB rating:

4.9/5

og kommer opp .. wild berry, perfekt maroon og sommer rosa.

Colorbar Lip Pencil Plum 004 Streetwear Eye Definer-White Lotus Hypnotica Eye Contour Definer Kroppsbutikken-Carbon Blue Eye Definer NYX Slim Lip Liner Pencil - Citrine Jordana Lip Liner Pencil - Plysj Rød

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: