Merker og Spencer Royal Jelly Pure Honey Night Cream

En luksuriøs, rik ansiktsfukter som kombinerer kongelig gelé, honning og en blanding av fuktighetsgivende ingredienser for å forholde og nære huden mens du sover.

Elementdetaljers

Det nærer huden din mens du sover Fuktighets Mer informasjon

Produktstørrelse: 100 ml

Hudtype: Passer for alle hudtyper

Jeg vil starte med noe veldig viktig jeg trenger å nevne om huden min, jeg har generelt fet hud, jeg er 29 så jeg er snill å lete etter vedlikeholdstjenester, å ha barn tidlig i livet har også vært en faktor jeg gir meg litt kjedelig hud. Tidligere var jeg ganske fornøyd med huden min, det var klart og glødende, men med tid og alder og sol, tror jeg at vi alle bør ta ekstra forsiktighet.

Nå er her den viktige delen, når jeg i livet har brukt anti-aldring, solkrem og solblokker, rettferdighetskrem eller en hvilken som helst dagkrem med solkrem, har jeg sett en slags kløende, humpete, rød hud som jeg trenger å kurere med betnovat, så ja jeg er på følsom side, med fet og akne utsatt hud tidligere i fuktig vær, men tørt vær hjelper meg bedre, jeg er rimelig til middels med rosa undertoner. (Min konklusjon på alle produktene som har en felles faktor, Benzofenon-3 som er et solkremmiddel. Benzofenon-3 absorberer UVB og korte UVA-stråler, jeg er allergisk mot produkter med denne ingrediensen.)

Så når det kommer til solkrem eller anti-aldrende kremer, forblir jeg i armens avstand, derfor var jeg ikke i nattkrem fordi jeg trodde jeg var sikker på at disse kommer med noen anti-aldringsegenskaper som vil gi meg kløende hud, men denne gangen tror jeg Jeg har funnet en beroligende, beroligende, mild og fremdeles fantastisk nattkrem for min oljeholdige hud i denne alderen, derfor er denne anmeldelsen for alle som tror at nattkrem ikke er for dem, ettersom de ikke har kunnet finne den rette.

Denne krem ​​er honningbasert og ser ut som en enkel creme, kremfarget, det lukter litt urte som jeg ikke likte mye, men krem ​​er den rette blandingen av greasiness og vannbasert hydrering, det er ikke så lett for å ikke jobbe for normal hud, det er heller ikke for tung eller fet til å irritere fet hud, det er bare rett, men det er på den oljede siden, i stedet for å matte selvfølgelig.

Du trenger veldig færre, få prikker rundt ansiktet og enck og det absorberer godt, og etterlater et lite lag olje på ansiktet som er nødvendig som nattkrem. Jeg liker det som beroligende og beroligende, også rødhet eller solbeskinnet hud føles rolig , så dette er en stor hit for meg.

Om morgenen ser ansiktet litt fet ut, men mye jevnere, og til og med tonet og glødende, overtid kan være enda mindre enn 20 dager, jeg har ikke møtt noen kviser så langt, men hvis du har akne utsatt hud eller er mindre enn 25 år, gjør du det Jeg trenger ikke å prøve dette, for meg fungerer det bra. Jeg har ikke rynker eller fine linjer, så det kan ikke kommentere den delen.

Jeg anbefaler dette til middels oljeaktig, kombinert og normal hud, over 25 år, til og med tørr hud kan likne det IMO, ikke til akne utsatt hud. Det gir den rette hydrering og oljer til huden, slik at den blir mykere, roligere og jeg finner denne kremet veldig forsiktig. Jeg vil ikke eksperimentere med nattkrem etter denne og vil gjenkjøre dette ofte.

IMBB-vurdering:4.75/5

Marks and Spencer Kina Blå Anti-Perspirant Roll-On Marks & Spencer Rose Silky Talcum Powder Marks & Spencer Per Una Blusher # 10 Brick Red Merker og Spencer Royal Jelly og Pure Honey Light Body Cream Marks and Spencer Rose fuktighetsgivende kroppskrem Yardley London Lily Of The Valley Forfriskende Deodorant Body Spray Review Kropps butikken Aqua Lily Body Lotion Review Marks & Spencer Fig & Orange olje fuktighetsgivende hånd og neglelakk Hvordan bli rettferdig naturlig Slik minimerer du en stor panne Hvordan å bære belter Himalaya Revitalizing Night Cream Damens Age Miracle Overnight Repair Dream Night Cream Lakme Fruit Moisture Skin Renewal Night Cream The Body Shop Aloe beroligende nattkrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: