Hei skjønnhet!

Siden de siste ukene er jeg besatt av noen DIY hudpleiemidler, og blant dem er dette en av mine favoritt scrubs for å få en jevn, hydratisert sunn hud. I løpet av denne sesongen lider alle av små tørre kinn, og de tørre skinnede skjønnhetene trenger ekstra forsiktighet for å bekjempe tørrhet. Som vi alle elsker jevn, sunn hud, er det definitivt et fint alternativ, og det fungerer også som et ansiktspakke. Så det kan også spare tid. Nå, la oss komme inn i oppskriften på Black Grape and Oats hud utjevning pack cum scrub.

ingredienser:

  • Svart drue: Sort drue inneholder så mange antioxidantegenskaper som vil holde huden ungdommelig og energisk. Den har anti-aging egenskap som bidrar til å redusere tegn på rynker og bøter linjer. Det holder huden tett og glatt. Som det har Vitamin E, gir det super fuktighetskrem og skjuler tørre flekker umiddelbart. Det beskytter huden mot skade og gjør det glødende.
  • Havre: Havre fungerer veldig bra som en skrubbe. De fine perlene av havre renser ansiktet jevnt. Det er en effektiv ingrediens for tørr hud, og fjerner kjedelig, flettende hud lett. Det gir også en glød til kjedelig ansikt med en myk tekstur. Det fjerner død hudcelle og hudormer for å gjøre huden jevn.
  • Ostemasse: Yoghurt er en ingrediens som holder huden ekstremt fuktig. Det er en hydratiserende exfoliator som fjerner døde hudceller. Yoghurt kjemper mot kviser og akne også. Det reduserer blemishes og fungerer som en spot cleanser. Det gjør huden frisk og glødende.

Fremgangsmåte:

1. Først må du ta 1½ spiseskefisk havre i en bolle og tilsett 1 spiseskje med vanlig ostemasse.

2. Forbered deretter litt svart druesaft og legg til 1 spiseskje med den saften i bollen. 3. Bland dem alle sammen pent. 4. Oppskriften er ferdig, men ikke la den være lang og prøv å bruke den så snart som mulig. Ellers begynner havets knasefullhet å løses snart.

5. Påfør et tykt lag av det og masser det forsiktig på ansiktet i noen minutter. Så hold det på ansiktet som en pakke i rundt 15 minutter og skyll den av.

Fordeler:

Denne scrub cum pakken inneholder all godhet for huden, og det gir rik hydrering til huden, noe som bidrar til å skjule tørrhet og reparere grov tekstur også. Det er glatte skrubbepartikler, føles milde på huden og perfekt for sensitiv hud også. Det fjerner død hudcelle og gjør huden jevnere, mykere og sunnere. Ved siden av dette virker det også som et flott ansiktspakke som gir en glød til huden. Vi vet alle at svarte druer er rike av antioksidant som bidrar til å redusere aldringene av aldring også. Men for det må du bruke kontinuerlig. Det gir en foryngende glød til huden og gjør dermed en forskjell. Du kan også bruke den på kropp, hånd og føtter. Håper du liker denne enkle oppskriften.

DIY Face Serum for jevn og klar hud DIY skrubbe for mørk hud rundt halsen DIY 3-Ingredient Gel Face Pack for hydrert og glødende hud 5 beste hjemmelagde drue ansiktspakker Oriflame Grape Antioxidant Day Cream and Facewash Anti-Aging og detoxifying Grape Mask: DIY Hjemmelaget druefrø ansiktsskrubb Hud Whitening Havre Face Pack: DIY Body Shop Honey and Oat 3-i-1 Scrub Mask Hjemmelaget Papaya og Oats Face og Body Scrub Enkel type å hudutjevning ansiktsskrubb DIY Face Pack for Pore Firming og hudutjevning

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: