$ 50 for et neglelakk, er det verdt sprøytenarkoman og prisen ?? Igjen, akkurat som leppestiften er fra Louboutin, er samlerobjektene, dette er også det samme! Det ser pent ut på bordet. Jeg tror det er flere spikerlakker som har bedre formulering og er verdt prisen, som spikermal fra Marc Jacobs, Tom Ford, Dolce og Gabbana, Ciate, og mange flere. Skyggen som jeg skal gjennomgå i dag, heter "Popi."

Pris: $ 50 USD Produktbeskrivelse: Hva det er: En slitesterk, provoserende neglelak som gir en luksuriøs, blank farge i bare ett lag. Christian Louboutin Nail Color gir negler med den overlegne glans effekten av faktisk lakk. Denne chip-resistente polen etterlater negler med høyglansfarger i bare ett lag, og to lag gir lagdelt effekt av tradisjonell neglelak. Inspirert av kalligrafi og pensler, gjør utformingen av den skulpturelle, høye hetten en kunstnerisk opplevelse med hver svep. Den tilpassede trekantbørsten tar opp akkurat den rette mengden produkt, og bruker den høypigmenterte neglelakken med feilfri dekning. Denne flasken i seg selv er et vakkert kunstobjekt som er ment å nytes så mye som fargen, og det inviterer kvinner til å nyte en luksuriøs applikasjonserfaring. Inspirert av den ikoniske sålen til hver Christian Louboutin sko, er det mer enn bare et tradisjonelt negleprodukt. Dette produktet er glutenfritt og er fri for toluen, formaldehyd og DBP.

Min erfaring med Christian Louboutin Popi Nail Lacquer:

Jeg liker som emballasje av CL spikerlakker - de har denne massive hetten inspirert av de berømte ballerinahælskoene som er laget av Louboutin, 8 tommer høye. Overraskende, det lange håndtaket gjør det lettere å påføre neglelakk. Det føles likt å bruke en penn. Borstens børster tar opp riktig mengde av produktet. Spikerlakken er innkapslet i en unik juvelformet flaske.

Kvaliteten på denne neglelakken er fantastisk. Den har en gellignende finish, den er pigmentert og ugjennomsiktig. Jeg ble virkelig overrasket over formelen.

"Popi" er en lys oransje-rød farge som ser pent ut på neglene mine. Jeg håpet at det ville vare ganske bra på neglene mine, men jeg la merke til at det var nesten neste dag etter påføring, noe som er ganske skuffende for et så dyrt produkt. Hvis du ikke har noe imot etterpå hver 2. eller 3. dag, så er dette en vakker formel og skyggeområdet er fantastisk.

Dette spekteret av nagelmalerier fra CL har vakre, lyse nyanser og også n * des til mørke vampy nyanser. Penselen gjør applikasjonen enkel og presis, og lakket glir lett på neglene. Det tørker ned raskere enn en gjennomsnittlig neglelakk. Søknaden er strekk og boblefri.

Pros fra Christian Louboutin Popi Nail Lacquer:

  • Pigmentert og ugjennomsiktig.
  • Vakker, gellignende finish.
  • Unik og luksuriøs emballasje.
  • Vakker nyanse.
  • Tørker raskt ned.
  • Applicator gjør det enkelt å søke.
  • Strekker ikke eller bobler ved påføring.

Ulemper med Christian Louboutin Popi Nail Lacquer:

  • Den spretter neste dag etter påføring.
  • Dyrt.
  • Tilgjengelighet i India.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Christian Louboutin Popi Nail Lacquer? CL neglelakk er en av de dyreste neglelakkene der ute, men for å være ærlig, ser de veldig pen, unik og luksuriøs ut. Kvaliteten på neglelakene er fantastisk, og jeg har ikke noe imot å ta ut denne vakre flasken etter hver 2 til 3 dager for å få på nytt. Jeg tror det er den ultimate glede for en kvinne å ha, men min eneste bekymring er at den spretter neste dag etter søknad. IMBB Rating: 3.8/5

Christian Louboutin Rouge Louboutin Nail Color Christian Louboutin Veldig privat neglelakk Kylie Lip Kit 22 Makeup Look + Louboutin Nails Christian Louboutin bengalsk neglelakk Christian Louboutin - The Noirs Bianca Nail Color

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: