Jeg elsker Colourpop leppeprodukter mye. De er så rimelige, i alle fall i USA, og tilbyr høy kvalitet. Så her er anmeldelsen av Colourpop Lippie Stix i skyggen "Stol på meg."

Pris: $ 5 for 1,0 g / 0,0352 oz. Produktbeskrivelse: Stol på oss, du vil elske dette matte, levende, sant rødt. Formelen inneholder vitamin E, Mango, Avocado og Shea smør for ekstra komfort og fuktighet. Ingen av våre Lippie-formler inneholder noen ubehagelige ingredienser som parabener eller sulfater.

ingredienser:

Min erfaring med Colourpop Stol på meg Lippie Stix:

Først og fremst, ikke tenk at jeg ikke tar godt vare på emballasjen. Det er bare at denne skyggen overfører som gal. Derfor har emballasjen nå disse flekkene. Selv Colourpop-logoen har bleknet, men disse flekkene er fortsatt intakte.

Lippie Stix-emballasjen er ganske grunnleggende, men ser bra ut for et produkt på $ 5. "Stol på meg" kommer også i en hvit emballasje som har røde aksenter for å betegne fargen. Formen på kulen er tynn og skrå, og det letter dermed anvendelsen av denne leppestiften.

"Stol på meg" er en ekte rød nyanse, og det er derfor mange som hevder at det er en perfekt dupe for MAC Ruby Woo. Jeg tror også det er et nært dupe for Ruby Woo. Begge nyanser er sanne røde og begge disse ser litt oransje på min gule hudtone. Denne nyansen er perfekt for alle hudfarger. Det har en tendens til å se lyse eller varme, som i undertonene av huden din. Det gjør at tennene mine ser hvitere ut og gir også litt lysstyrke til hudtonene mine. Skyggen er bare perfekt. Jeg kunne ikke elske det mer.

Den har en vakker matte finish, men formelen er ikke i det hele tatt tørking. Det føles veldig lett og behagelig på leppene. Det legger seg ikke inn i de fine linjene og fremhever ikke tørre flekker. Jeg kan bære denne leppestiften selv uten å preppe mine lepper, og det vil fortsatt føles lett og hydratiserende.

Siden skyggen er godt pigmentert og så fet, har den en tendens til å overføre mye. Liker mye. Det overfører overalt, og dette er det største minuspunktet i denne leppestiften. Som jeg nevnte ovenfor, er leppestiften nå over hele emballasjen. Den overfører selv om jeg har på seg en leppeforing under. Det forsvinner også fra innsiden av mine lepper innen en time, noe som er irriterende. Den generelle oppholdsstyrken med mat og drikke er imidlertid 4-5 timer, men da, siden den overfører for mye, har den en tendens til å falme og det krever en berøring.

Varemerket hevder at det gir en flytende leppestift som matt finish, og det er sant, men det forblir ikke på plass som en flytende leppestift. Jeg må være veldig forsiktig når jeg har på seg dette leppestiftet. Formelen er fantastisk, men ønsker at den ikke overførte for mye. Jeg elsker skyggen og vil anbefale denne røde nyansen til alle, men bare hvis du kan håndtere hvor mye det overfører. Det bløder ikke eller fjær og likevel sprer et hint av rødt rundt munnen min, selv om jeg ikke er klumpete.

Samlet sett, en veldig, veldig pen rød som er perfekt for alle hudtoner. Jeg vil gjerne kjøpe denne nyansen i sin satinmatteformel som Colourpops beste formel til dato - ultra behagelig og satin.

Pros av Colourpop Stol på meg Lippie Stix:

 • Enkel å bruke, trygg og søt emballasje.
 • Kuleform gjør det lettere å bruke.
 • Vakker ekte rød skygge.
 • Passer alle hudtoner.
 • En dupe for MAC Ruby Woo.
 • Veldig godt pigmentert.
 • Lett matt matte formel.
 • Ikke bosette seg i bøter.
 • Tørker ikke ut leppene.
 • Fades jevnt.
 • Uten parabener.

Cons av Colourpop Stol på meg Lippie Stix:

 • Overføringer som galne.
 • Forsvinner fra innsiden av mine lepper.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøpe Colourpop Stol på meg Lippie Stix? Nei, fordi jeg har Ruby Woo allerede. Også fordi jeg er mer i nåde nyanser i disse dager. Anbefaler jeg Colourpop Stol på meg Lippie Stix? Ja, men gjør deg klar for hvor mye det overfører.

ColourPop Kapish Lippie Stix ColourPop Nixed Lippie Stix ColourPop Sprekk meg opp Lippie Stix ColourPop Goal Digger Lippie Stix ColourPop Lippie Stix - Vannmannen ColourPop Love Life Lippie Stix ColourPop Cami Lippie Stix ColourPop Lippie Stix Lumière ColourPop Brink Lippie Stix

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: