Hei alle, 🙂

Jeg dro for å sjekke Christian Louboutin øynene samlingen i går her i Paris. Vel, jeg kunne ikke bestemme hva jeg skulle plukke og hva jeg skulle forlate så plukket opp alt. Vel, du vet for IMBB. 😀 Siden vurderingene vil ta litt tid, trodde jeg at jeg ville gjøre en rask forhåndsvisning av hele samlingen for dere alle. 🙂 Vi burde ha like sjanse til å kaste seg over den nydelige samlingen. 😀

Samlingen kommer pakket i disse luksuriøse glanset boksene, akkurat slik leppestifter er. Jeg er glad de ikke inkluderte vevsposene for hvert produkt denne gangen. Selv om det var en fin touch, men det var så stresset å holde lagre de pouches.

Samlingen er faktisk inspirert av India. Hvor helt fantastisk er det! 🙂

Les dette "Christian Louboutin utvider sitt univers for å presentere en opus av øyeforsterkere. Les Yeux Noirs samling er gjennomsyret av skaperenes typiske fantasi og glamour, slik at kvinner kan avsløre i kunsten å bruke sminke. Inspirert av sine reiser så han på Indias rike kultur og farger oversatt til produkter luksuriøst mettet med rike pigmenter for den reneste og dypeste effekten. Christian Louboutin ønsket å fange den overdådige dekorative stilen i India som sett i Kathakali en form for klassisk dans hvor dansernes utdragen øyne og dramatiske øyebevegelser er en integrert del av dansen. "

Christian Louboutin Œil Vinyl Luminous Ink Liner (Liquid Liners) Disse er tilgjengelige i 3 nyanser.

Pris: € 75,00 / INR5300 ca. Førsteinntrykk : De er ekstremt pigmenterte. Den flytende liners har en skinnende glans til dem. Staven er ganske lang og børsten er en filtespiss. Kohl : En dyp mørk svart Lady Twist : Midnatts turkis Blå Rouge Louboutin : Signaturen Louboutin Red. Det ville være morsomt å ha på seg en rød liner, skjønt! 🙂

Christian Louboutin Brow Definer :

Pris : € 40 / INR 2800 ca. Tilgjengelig i 4 nyanser. Kommer med sin egen spisser. I tillegg er det en pekespoolie på slutten. Jeg kjøpte skyggen brunetten.

Christian Louboutin Œil Velours Velvet Eye Definer (Kohl Liners)

PS : Du kan faktisk trekke ut disse produktdetaljene på pennene, slik at blyantene dine kan se ganske ut hele tiden. Bare Christian Louboutin kunne ha tenkt på en detalj som dette. 🙂

Fargeprøver:

Pris: € 40 / INR 2800 ca. Tilgjengelig i 5 nyanser. Hver blyant kommer med sin egen spisser. Førsteinntrykk : Pennelinjene er glatte som fløyel, og når de setter de bare ikke budger. Du har noen 5-7 sekunder med å smøre øyelinsene for å skape dine røykfulle øyne. Jeg antar at de ville være flotte som en base for dine øyenskygge også. Fargene er flotte og meget pigmenterte.

Kohl : En mørk jet svart. Elske hvor intens svart dette er. Deep Teal: Som navnet antyder, er det en vakker dypblåblå nyanse. zoulou : Deep chocolatey Brown Hot Chick : En kartreuse grønn Fierce: En plommefarge av vin. Dette har en metallisk finish på den.

Christian Louboutin Les Yeux Noirs Lash Forsterkende Lakk (Mascara)

Pris: € 75,00 / INR4900 ca. Tilgjengelig i 2 nyanser: Kohl: Dark jet black Sevillana: En dyp blommefarge

Hvilke er dine favorittprodukter fra samlingen? 🙂

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: