Hei damer,

Vår hud har en tendens til å møte ulike endringer med forandringen i været. Denne forandringen tar også en toll på våre lepper og gjør dem super tørre og tynne. Siden jeg er ganske glad i å prøve forskjellige DIY oppskrifter, opprettet jeg denne fuktighetsgivende leppeskorpen. Takket være de nærende ingrediensene, det heler og reparerer lepper på kort tid. Så, la oss begynne med DIY nå.

Du trenger:

• En tom beholder • Kokosolje • E-vitamin • En ørepropp • Vaselin • Sukkergranulat

Fremgangsmåte:

Steg en: Ta en tom beholder og legg til noe petroleumjell til det. Jeg brukte Vaseline, men du kan bruke noe annet merke.

Trinn to: Tilsett litt sukkergranulat til det.

Trinn tre: Legg til noen dråper vitamin E-olje.

Trinn fire: Til slutt legg til noen dråper kokosnøttolje til denne blandingen. Bland alle ingrediensene godt ved hjelp av et ørepropp.

Swatch:

Hvordan å bruke:

Du kan lagre denne skrubbe i en beholder eller gjøre den riktig før bruk. Ta litt skrubbe og skrubbe forsiktig dine lepper med det. Skyll det med vann eller fjern ved hjelp av en myk bomullstøy. Du kan til og med bruke den rett før du bruker væske eller matte leppestifter. Ikke glem å følge opp med en fin leppebalsam for ekstra næring.

resultater:

Denne leppe skrubbe er mild og svært fuktighetsgivende. Det gjør leppene dine myke og glatte ved å fjerne døde hudceller eller tørr hud. Med vanlig bruk blir leppene dine sunne og rosa. Denne skrubbe letter også pigmenteringen og hjelper leppene til å bli fuktet.

Fordeler med hver ingrediens:

• Vaselin: Det er en healer. Det helbreder det øverste laget av huden og gjør det sunt og hydrert. Det fungerer godt som en fuktighetskrem og er en velsignelse for super tørre, grove og skadede lepper. • E-vitamin: E-vitamin er også næringsmiddel. Det fremmer cellevekst og legger til et økning av kollagen til huden din. På grunn av antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper som er tilstede i vitamin E kapslene, bidrar det til å holde leppene hydrert og fuktige hele tiden. • Kokosolje: Det er en fantastisk massasjeolje og leppene dine kan aldri ha nok av det. Den inneholder vitamin E som er en god ingrediens for huden. Det reduserer også leppepigmentering med tiden, og fungerer bra som en leppeplumper. • Sukker: Dens fine tekstur exfolierer forsiktig leppene uten å skade dem. Det kan pent fjerne alle de døde hudceller fra lepper og gjøre dem glatte og myke.

Jeg er veldig fornøyd med resultatene av denne skrubbingen, og jeg er sikker på at du også vil elske den. Takk for at du leser. 🙂

DIY Fuktighetsgivende All-Day Makeup Base Vinter Special DIY: Anti-Dullness Moisturizing Hair Mask Fuktighetsgivende ansikt og kroppskrubb: DIY Hvordan lage hjemmelaget fuktighetsgivende anti-bakteriell skummende håndvask Hjemmelaget sitrusfrukter Fuktighetsskrubb for nydelig hud Frodig BubbleGum Lip Scrub Forest Essentials Cane Sugar Lip Scrub Naturens Co Lychee Lip Scrub The Body Shop Lip Scuff ELF Mint Maniac Lip Exfoliator

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: