Produkt kjøpt av IMBB

Hudtype: Kombinasjon, fet og akne utsatt Hudton: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei damer,

I dag vurderer jeg The Face Shop Moisture Touch Lipstick i skyggen "Feel So Coral."

Produktbeskrivelse: Lippestift som gir fuktighetsgivende omsorg og langvarig, strålende farge. Beriket med flere lag av hydrerende serum. Rik fuktighetsgivende serum skaper en beskyttende barriere, slik at leppene plumpes og hydreres. Farge forblir sant og blir mer strålende som det påføres lag etter lag, takket være det svært tette fargekompakte systemet. Pris og antall: 795 PHP eller 1050 INR ca 3,4 gm.

Min erfaring med ansiktet Shop Moisture Touch Lipstick - CR02 Feel So Coral:

La oss begynne med emballasje av produktet. Lippestiften kommer i en mørk, gråfarget ytre pappkasse. Boksen har hele produktrelatert informasjon skrevet ut på den. Skyggenavnet og skyggenummeret er skrevet på et fargekodet klistremerke på toppen av boksen.

Lippestiften er også gråfarget og har en fargekodd topp, noe som bidrar til å lete skyggen lett fra sminkehinnen. Luken lukker pent og gjør en hørbar klikklyd, og det gjør leppestiften reiseevennlig. Vrippingsmekanismen i leppestift fungerer ganske jevnt. Samlet sett har emballasjen ingen feil, det er hyggelig og reisevennlig.

"Feel So Coral" er en nydelig varmtonet rosa koralfarge. Merkets logo TFS er preget på leppestiftkulen. Skyggen er subtil og egnet for daglig bruk. Å være en koral elsker elsker jeg absolutt denne nyansen. Det passer fint til middels hudfarger pent. Det er en nydelig dagligdagse nyanse, og jeg elsker det å sporte dette på mine lepper til college ofte. Denne fargen ser annerledes ut på forskjellige hudtoner. Lippestiften inneholder ikke noe flammende glimmer. Den setter til en vakker satin finish.

Pigmenteringen av leppestiften er gjennomsnittlig og byggbar. Det gir ren farge i en enkelt sveipe, men en ugjennomsiktig finish kan enkelt oppnås med to-tre swipes. Jeg har mildt pigmenterte lepper, og denne leppestiften dekker alle pigmenteringene perfekt, og gir en perfekt fargetrykk til leppene. Lippestiften har en svært svak duft som ikke er helt plagsomt.

Tekstilens tekstur er glatt og kremaktig. Det glir som en drøm på leppene mine uten å forårsake sløving eller trekking. Tekstur er lett og føles behagelig på leppene. Det føles ikke tungt, selv om det legges på. Jeg elsker virkelig tekstur og ferdig med denne leppefarge. Det klamrer seg ikke til de tørre flekkene i leppene, og applikasjonen ser jevn ut. lepper. Den har gode fuktighetsgivende og hydratiserende egenskaper.

Mine lepper føles aldri tørre med denne leppestiften på leppene mine selv om jeg hopper over leppebalmen min. Det holder mine lepper næret for lenge. Det holder leppene mine hydrert etter et fullt måltid, og selv når fargen fades bort. Det plumper opp leppene pent og gir dem et fyldigere utseende. "Feel So Coral" har en tendens til å overføre på grunn av sin kremete formel, men den overfører ikke tungt, så det er egentlig ikke en con.

Den varige kraften til leppestiften er god. Det varer lett i 4-5 timer omtrent på leppene mine med vanlig sipping av vann. Det er ingen fjerning av leppestiftet. Det overlever ikke noen måltider og fader seg jevnt og forlater en lyserød fargetone bak. Fjerne leppestift er veldig enkelt. Det flekker aldri leppene og kommer godt ut med en våt tørke.

Fordeler av ansiktsbutikken fuktighetsrør leppestift - CR02 føles så koral:

 • God emballasje.
 • Ganske nyanse.
 • Ingen glimmer.
 • Apt for rettferdig til middels hudtoner.
 • Nydelig, satin finish.
 • Glatt tekstur.
 • Glider som en drøm.
 • Ikke dra på lepper.
 • Fuktighetsgivende og hydratiserende formel.
 • Anstendig pigmentert.
 • Gir nær opakket dekning i en sveipe.
 • Varer for lenge.
 • Lett å fjerne.
 • Ikke flekker.
 • Ikke flekker.

Ulemper ved ansiktsbutikkens fuktighetstrykk leppestift - CR02 føles så koral:

 • Har en tendens til å overføre.

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Face Shop Moisture Touch Lipstick - CR02 føles så korall? Ja til begge deler.

The Face Shop Killer Brown Kollagen Ampoule Lipstick The Face Shop 14 Marokkansk Rose Collagen Ampoule Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: