Kryolan Lip n 'Cheek - Dahlia

Av Parveen Chawla

Hei alle skjønnhetene der!

Dette er mitt første innlegg på IMBB. Jeg har vært en stille leser av IMBB, men etter å ha mottatt mye hjelp til å velge de riktige produktene for meg bestemte jeg meg for å legge til noen dråper informasjon i denne bloggen Sea of ​​Beauty. Så la oss starte!

I dag er anmeldelsen min på Kryolan Lip n 'Cheek. Jeg har prøvd få Kryolan før, og jeg likte dem alle, de er mye pigmenterte og du kan sammenligne dem med highend-merker. Kryolan-produkter brukes også i brude sminke og profesjonell sminke.

Produktbeskrivelse:

Kryolan Lip n Cheek er en vannavstøtende krem ​​som farger lepper og kinn med en naturlig berøring. Det gir en matt finish til lepper og kinn som holder 4 til 5 timer. Dahlia er en lys rusten oransje farge.

Pris

10ml for Rs 500 / -

emballasje

Den kommer i veldig praktisk klemrør. Den kan påføres direkte fra tips, med fingre eller med pensel. Dette er en perfekt kombinasjon av blusher og lip farge. Du trenger ikke å bære blusheren din, da dette oppfyller begge behovene.

Tutholdenhet og konsistens

Det er mindre kremaktig mer fet i konsistens som går matt etter noen minutter, men gir veldig naturlig finish. Det er lett i tekstur at du ikke vil føle det på dine lepper og kinn. Dette er vanntett og overføringsbestemt, så det kan brukes på regnfulle dager og varme sommerdager.

Min erfaring på Kryolan Lip n 'Cheek - Dahlia

Kryolan Lip n cheek krem ​​er mye pigmentert, men du trenger minst 2 swipes for å få den riktige farge. Jeg likte det som dette gir en mer naturlig finish til leppene mine. Fargen er så vakker som gjør huden din litt lysere. Farge skiller seg ut, men du må være forsiktig når du bruker den på lepper fordi den kan se dårlig ut og ujevn ellers. Det er en veldig matt leppe krem, så før man søker, må man eksfoliere leppene. Dette er helt overføringsbestandig og vanntett. Det forblir på leppene mine opp til 6 timer selv med lunsj, en matbit og drikkevann hver time, men det forblir der! Det er fantastisk! Jeg følte meg litt tørr på leppene mine på slutten, men det var ok, kanskje en glans vil fungere på toppen av det!

På kinn er meget mindre mengde av produktet nødvendig. Det gir virkelig en pulveraktig matt finish. Og det forblir på min oljeholdige hud opptil 4 timer. Når det setter det føles akkurat som den andre huden din. Veldig naturlig finish! Jeg elsker det som jeg kan ha på det i dag og kveld også.

Fordeler med Kryolan Lip n 'Cheek - Dahlia

• Veldig fin farge som passer de fleste av oss. • Mykt pigmentert • Oppholder seg opptil 6 timer, med til med faste måltider. • Du har en 2 i 1 combo, å flekker lepper og kinn det også til en svært overkommelig pris. • Arbeid godt på begge kinn og lepper • Ikke flekker eller bløder. • Vannbestandig og overføringsbestandig.

Ulemper med Kryolan Lip n 'Cheek - Dahlia

• Behov for å exfoliere lepper før påføring • Trenger å være veldig forsiktig når du søker for å få det til og med • Ikke anbefalt for tørr hud • Føles lite tørr på leppene

IMBB Rating:

4.5/5

Anbefaler jeg Kryolan Lip n 'Cheek - Dahlien?

Ja! For de som vil ha en god oppholdsformel for lepper og kinn og en veldig fin farge som kan lyse opp i ansiktet og når det er der, trenger du ikke å bekymre deg for lepper og kinn! Håper denne anmeldelsen vil være nyttig for alle dine skjønnheter 🙂

Kryolan Lipstick-LC 196 Kryolan Lipstick LF303 Kryolan Professional Lipstick Kryolan Professional Lipstick-Classic 213 Kryolan Professional Lipstick - Classic L007 Kryolan profesjonell leppestift - LF104

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 27 2020