Rimmel Varig Finish Leppestift - Starry Eyed

Hallo….

Jeg er glad for å si at jeg vurderer leppestifter tilbake og tilbake, og det øker leppestiften i meg. Jeg tror med våren allerede i og somre nærmer seg, jeg burde begynne å bære morsomme lyse farger, men jeg kunne ikke slippe denne fantastiske plummebrune skyggen på Rimmel-telleren. Jeg proppede det og mer enn meg selv likte moren den på meg. Så gav hun meg dette sammen med skyggenes hjertebryter. Selv om dette er mer av en vinterskygge, men dette kan sammenkobles med tunge tradisjonelle kjoler i funksjoner. Også det er en flott nyanse hvis du vil ha et modent utseende.

emballasje:

Rimmel Starry Eyed kommer i en vanlig Rimmel-emballasje. Kroppen er mørk lilla i fargen med et klistremerke på bunnen med skyggenavnet og nummeret. Heldigvis tilhører klistremerket kategorien av skyggen av leppestiften selv. Derfor er det lett å identifisere. Det er et sølvbånd over taljen på leppestiftet hvor kappen lukkes med et klikk. Det er ingen sjanse til å åpne og dermed er det reisevennlig.

Bli ferdig:

Starry eyed er en kremaktig finish leppestift som glir jevnt på leppene. Det er så kremet at du må være forsiktig når du bruker den, da det kan gå ut av selve leppe. Det er fuktighetsgivende på leppene og derfor kan leppebalmen utelates. Ganske imponerende for beløpet betalt for produktet.

pigmentering:

En sveipe er god nok til å dekke pigmenterte lepper. Selv om fargen kan bygges opp, men jeg liker det med en sveipe som det pleier å mørke og for tøff for min smak.

Oppholdsstyrke:

Avhenger av maten vi inntar. Den overlever små måltider og te / kaffe, men overfører også. Jeg tror det skyldes den kremete tekstur av leppestiftet. I gjennomsnitt forblir det i 3-4 timer på leppene. Varigheten kan økes godt hvis vi prepper våre lepper med riktig fôr.

Min erfaring med Rimmel Lasting Finish Lipstick - Starry Eyed

Jeg har aldri slutt på kjærlighet til nøytrale, men likevel liker moren min å se meg i mørkere nyanser. Hun likte det på meg som jeg også ga inn og fikk denne skyggen. Jeg hadde aldri prøvd dette spekteret, og dette var en god mulighet til å prøve ut merkevaren. Jeg har tatt på seg skyggen av og på, og jeg må si at dette er sannsynligvis den beste formelen man kan få på dette prispunktet. Jeg elsker hvordan kremaktig det gjelder på leppene og forblir sånn. Selv om det ikke vil bli som det er før du tørker av, men man kan alltid røre opp. Ingenting mye å si bortsett fra den spesielle skyggen som kan være ditt valg for bryllup / funksjoner om kvelden. Jenter over NC40 skal rocke denne nyansen.

Pris:

Rs. 250 for 4gms

Swatch:

Lip Swatch:

Pros av Rimmel Varig Finish Leppestift - Starry Eyed

• Fin emballasje • Nydelig nyanse • God farge lønner seg • Fuktighetsgivende • Lett på lommen • Passer alle aldersgrupper

Cons av Rimmel Varig Finish Leppestift - Starry Eyed

• Ingen

IMBB Rating:

4.5/5

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Rimmel Starry Eyed?

Tilbakekjøp: Jeg vil, bare hvis jeg fullfører det.

Anbefaler: definitivt! Sjekk denne nyansen neste gang du er i butikken.

Ta vare på skjønnhetene. .Muah!

Rimmel fargeshow av leppestift - vær fet Rimmel London Varig Finish Leppestift - Royalty Rimmel Color Show Off Lipstick - Fortell Ingen Rimmel Varig Finish Leppestift - Stilig Colorbar Ta meg som jeg er leppestift, True Shine Lip Gloss Photos, Swatches Rimmel London Vinyl Gloss - Pin Up Kate Moss Lipstick Collection fra Rimmel London - 01 Lipstick Review Rimmel London Varig Finish Lipsticks

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 27 2020