Hei alle sammen,

Dagens innlegg handler om de mange måtene du kan få utrolig myk og jevn hud på albuene dine. Som vi vet ganske godt allerede, er huden på våre albuer, knær, hæler osv. Utsatt for å bli utrolig tørr, flaky og kan derfor ha en tendens til å se ganske unappealing.

Det er imidlertid ikke så vanskelig å gjøre huden din i disse områdene, ser myk, glatt og jevnt tonet ut. Alt du trenger å gjøre er å følge en enkel rutine og i riktig rekkefølge. La oss ta en titt på noen enkle og naturlige måter der du kan oppnå myke og glatte albuer.

1. Exfoliate huden på ukentlig basis: For å kvitte seg med den tykke, døde og flakete huden på albuene, er det først og fremst viktig for deg å eksfoliere området grundig. En enkel og effektiv måte å gjøre det på er å benytte seg av eksfolierende badehansker sammen med en eksfolierende dusjgel eller kroppskrubb. Dette vil tillate deg å manøvrere rundt regionen effektivt mens du blir kvitt de døde hudceller. Dette vil resultere i baby myk hud med en gang, men husk at det ikke vil bli slik hvis du ikke følger det med de riktige tingene!

2. Skru området med en sitronkile: Hvis du arbeider med mørke flekker i den regionen eller med ujevn hudtone, så er dette det du trenger å gjøre når du er ferdig med å exfoliere albuene dine. Ta en frisk sitronkile og masser massevis av den regionen med den. Sitron har blekeegenskaper, og det vil bidra til å lette huden i det området. Til slutt, vask albuene med rent vann og følg opp med en tykk krem ​​mens huden din fortsatt er fuktig.

3. Bruk en ultra-hydrerende krem:

Hopp over fuktighetsgivende kremer og gå for en super-tykk og ultrahydratiserende fuktighetsgivende krem. Påfør dette til albuene dine i sjenerøse mengder. Gjenta dette så ofte som nødvendig i løpet av dagen og før du går og legger deg om natten. Husk at du bør bruke krem ​​mens huden din fortsatt er fuktig, for å få de beste resultatene.

4. Påfør oliven og kokosnøttolje: I tillegg til å bruke krem ​​i albuene regelmessig, er det også en god ide å bruke oljer som kokosnøttolje og olivenolje for å bidra til å fukte området dypt og for å holde huden myk og smidig i det lange løp.

5. Beskytt huden mot solen: Vi har en tendens til å forsømme huden på albuene, knærne, etc. når vi bruker solkrem. Det er imidlertid viktig å holde disse områdene beskyttet mot solens skadelige effekter like mye. Pass på at du bruker solkrem i ellebøyene dine hver gang du går ut i solen. Det er også en god ide å huske å bruke på nytt solkrem til disse områdene hvert par timer.

6. Påfør petroleums gelé før du dusjer: En annen fin måte å holde albuen din myk og glatt på, er å bruke vaselin, som vaselin, i sjenerøse mengder like før du går inn i dusjen. Dette vil fungere som en barriere mot de harde og tørkeeffektene av såpe og vann og holde huden beskyttet, myk og glatt.

Hvordan oppnå en fengslende brude øye makeup Se bare 5 enkle trinn Hvordan oppnå Kylie Jenner-lepper med bare tre leppeprodukter Hvordan oppnå Størrelse Zero Figur 8 naturlige måter å gi deg en transformerende ansiktsløftning Slik behandler du mørke albuer hjemme 3 trinn til myke og glatte føtter 10 minutter til myke, glatte og vakre føtter Mikrobølgeovn - Ny teknikk for myke glatte underarms

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: