St. Ives Apricot Cleanser Skumdannende Ansiktsvask

Av Padmashree

Hei alle sammen!

Nybegynner her! Vel, nybegynner når det gjelder skriving! Dette er mitt første innlegg. Men jeg har spilt dette vakre stedet siden jeg kom over det, i over et og et halvt år nå! Jeg bor i Canada. Jeg flyttet nylig her fra India. Jeg har vært en ivrig fan av dette nettstedet og har lest hver enkelt anmeldelse at jeg er kjent med navnene på nesten alle våre hyppige forfattere. Når jeg tar en pause i løpet av min stressfulle arbeidsdag, er det ingenting jeg liker bedre enn å åpne IMBB og sjekke alle de siste vurderingene, og mange ganger, også de eldre vurderingene, som jeg kanskje har savnet tidligere! Det er en slik stressbuster. Føler at jeg er vindu shopping for alle disse nydelige produktene! Og kommentarseksjonen for hver gjennomgang er noe jeg gleder meg til å lese. Det er spesielle tips, alternativt produktrådgivning, vitser, godmodig banter og mye oppmuntring fra leserne våre. Takk til alle som har vært en del av dette fantastiske nettstedet.

Jeg har alltid ønsket å bidra med mine egne vurderinger, men arbeidet mitt har vært så hektisk at jeg aldri fikk sjansen til å gjøre det. Nå som jeg er i Canada og tar en pause fra jobben min, føler jeg at dette er den beste tiden å gjøre det! Håper du liker min anmeldelse og ser frem til din tilbakemelding!

Puh! Det var en lang intro! La meg komme rett til anmeldelsen! I dag vurderer jeg en skummende ansiktsvask fra en av mine favoritt merker - St. Ives. Dette er Apricot Cleanser Foaming Face Wash som er en del av "Fresh Skin" -linjen av produkter fra St. Ives.

En kort beskrivelse av denne linjen fra St. Ives-siden: St. Ives Fresh Skin-produkter - formulert av ingredienser du kjenner, som aprikoser, mineraler og oliven - gir deg muligheten til å avdekke det beste du - naturlig avslørende frisk, glødende hud. Produktbeskrivelse:

Dette ansiktet vaskes dypt renser, slik at huden blir frisk og ren.  Oljefri  Dermatologistestet  100% naturlige ekstrakter

Viktige ingredienser:

Abrikoser inneholder kraftige antioksidanter som forsiktig renser huden. Pris: CAD $ 5,49 for 200 ml. Prisen varierer mellom butikker

Applikasjon:

Fukt ansiktet med vann. Dispense produktet på fingertuppene og massasje over ansiktet. Skyll med vann. Unngå direkte kontakt med øynene. I tilfelle kontakt med øynene, skyll grundig med vann.

Min erfaring med St. Ives Apricot Cleanser Skumdannelse Ansiktsvask:

Jeg må først fortelle deg om min hudtype. Det er ekstremt fet. Ingen av ansiktet vasker som jeg har brukt så langt synes å være i stand til å kontrollere denne oiliness. Selv om de ser ut til å gjøre det umiddelbart etter vask, smelter oiliness tilbake om en time eller så! Siden dette ansiktsvasket hevder å være oljefritt, plukket jeg det opp umiddelbart.

Denne ansiktsvask kommer med en pumpepumper, noe som gjør det veldig praktisk for en lat person som meg! Minimal innsats! En pumpe dispenserer nok av produktet til å dekke hele ansiktet. Selvfølgelig gjør pumpedispenseren det ikke et egnet alternativ til å ta med deg når du reiser.

Selv om produktnavnet erklærer det som skummende ansiktsvask, kommer produktet ut av pumpen, ikke som skum, men som vanlig ansiktsvask. Er dette normalt? Jeg ventet skum! Tekstilen i ansiktsvasket føles veldig lett og ikke-klebrig. Det er litt rennende. Hvis jeg ikke er forsiktig når jeg pumper dette ut, glir den rett ut av hånden min!

Ansiktsvasken er fersken / lys oransje-ish i fargen. Det lukter av modne aprikoser! Det er ganske mild lukt og lukten varer bare under vask. Men jeg må si at jeg ikke er veldig glad i denne lukten! Selv om andre kan like det.Min hud føles ikke helt oljefri etter at jeg bruker dette. Dette må selvfølgelig være på grunn av min overfettede hud og denne rengjøringen kan være for mild til å gjøre huden min helt oljefri. Dette kan være bedre egnet til vanlige eller tørre skinnede skjønnheter. Jeg opplevde ikke noen utbrudd med dette produktet. Min hud begynte å bli mer fet rundt 4 timer etter vasking. Ikke verst!

Pros av St. Ives Apricot Cleanser Skum Ansiktsvask:

 100% naturlige ekstrakter - abrikos  Oljefri og dermatologisk testet  Lett nok til å rense huden uten å tørke den ut  Kontrollerer olje i noen timer  Pumpe dispenser for enkel bruk og hygiene  Forårsaker ikke utbrudd eller irritasjon

Cons av St. Ives Abrikos Cleanser Skum Ansiktsvask:

 Ikke akkurat et skummende ansiktsvask som navnet antyder  Rengjør ikke veldig fet hud effektivt  Ikke reisevennlig  Litt rennende i konsistens  Kan ikke være tilgjengelig i India ennå

Vil jeg tilbakekjøpe eller anbefale St. Ives Apricot Cleanser Skumrende Ansiktsvask? Jeg vil personlig ikke kjøpe dette igjen, gitt min hudtype. Men folk med normal til tørr hud bør definitivt gi det et skudd, på grunn av dets naturlige ingredienser.

IMBB rating:4/5

St. Ives Abrikoskrubb med beroligende eldre blomstereanmeldelse Dove Gentle Exfoliating Beauty Body Wash Review Himalaya Herbals Gentle Exfoliating Apricot Scrub Review Rengjør og fjern Deep Action Exfoliating Scrub Review Freeman Facial Creamy Scrub Apricot Review Naturens Essence Apricot Face og Body Scrub Review St. Ives Exfoliating Body Wash - Abrikos

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: