Hei alle sammen,

Dagens innlegg handler om noen super raske, enkle og uklare måter der du gir huden din en umiddelbar pick-me-up. Vi har ikke alltid tid til å velge utførlige behandlinger, ritualer og masker for å få huden til å se bedre ut. Det er da at vi innser behovet for raske, enkle og praktiske måter å umiddelbart gjenopplive tekstur og følelse av huden vår. Ved å følge disse enkle tipsene, kan du få huden din til å føle seg gjenopplivet og forynget om noen sekunder. La oss ta en titt på hva disse tidtestede tipsene og triksene er.

1. En rask øyemassasje:

Bruk fingertuppene til å gi deg en rask og mild massasje rundt øynene dine. Dette vil fremme blodsirkulasjonen til området og bidra til å motvirke puffiness og underøyneposer. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke øyekrem for denne massasjen.

2. Gni en isterning over hele ansiktet ditt:

En isterning kan virkelig fungere mirakler på huden din. Fra å minimere porene dine (og opptre som en ansiktsprimer) for å redusere rødheten og betennelsen forårsaket av akne, er en isbit en umiddelbar pick-me-up for kjedelig, sliten og betent hud.

3. Pust på litt ansiktsolje:

En ansiktsolje eller serum som inneholder en ingrediens som vitamin C eller rosehip olje kan gjøre underverk for huden din. Alt du trenger å gjøre er å blande i noen få dråper olje eller serum med fuktighetskrem og press det forsiktig inn i huden din (i stedet for å gni det inn). Godheten til oljen vil gi huden din det mye trengte boost av hydrering og utstråling.

4. Bruk en skjønnhetsblender:

En Beauty Blender eller en sminke svamp som Real Techniques Miracle Complexion Svamp kan gjøre mer enn bare bruke fundamentet ditt feilfritt. Du kan bruke denne svampen til å bruke en ansiktsolje til de høye punktene i ansiktet ditt. Dette vil dispensere akkurat riktig mengde produkt til ansiktet ditt, og gi den den naturlig sunne gløden. Pass på at du bruker svampen mens den er fuktig.

5. Bruk en kald vaskeklut eller et håndkle:

Hvis du har rødhet eller betennelse (forårsaket av et akneutbrudd) i ansiktet ditt, kan du ta en vaskeklut eller et håndkle, kjør det i kaldt vann, vri det ut slik at det blir fuktig og trykk det mot betent spot i noen sekunder. Dette vil bidra til å berolige huden din.

6. Unn deg isen:

Ja, du leser det riktig! Å spise noe kaldt som is eller kold yoghurt kan bidra til å berolige huden din. Å spise en kald matvare begrenser blodstrømmen til ansiktet ditt, og reduserer dermed øynene og aknebetennelse. Men hvis du gjør dette regelmessig, vil du kanskje velge et sunnere alternativ som yoghurt (i stedet for iskrem).

7. Grønne teposer for å redusere puffiness:

Å bruke kalde teposer under øynene dine er en testet måte å redusere puffiness og for å gjenopplive hudens utseende. Grønne teposer er et enda bedre alternativ, takket være de mange antioksidanter som kommer innpakket inn. De to tingene du trenger å huske på er at disse teposene må være gjennomvåt tidligere, og de må lagres i fryseren etterpå, slik at de er betydelig kalde når du bruker dem. Du kan bruke disse teposene over øynene dine for bare et par minutter for å se forskjellen. For maksimal effekt, kan du legge dem på i opptil 15 minutter.

Tips for å gjenopplive kjedelig hud DIY Face Pack for å gjenopplive grov og tørr hud 7 tips du trenger akkurat nå for å gjenopplive huden din Jovees Skin Rejuvenation Fruit Facial Kit Shahnaz Husain Shamask-I Plus Foryngende Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: