Hei damer,

Kvinner er komplekse skapninger. Det er ikke veldig lett å forstå oss. Noen ganger sier vi noe annet, men betyr noe helt annet. Uansett hva vi gjør, er vi søte skapning og verden dreier seg rundt oss. La oss finne ut noen av de morsomme fakta som er alt i god humor, og vi kan snakke sammen med ganske mange av dem.

1. Ordet kvinne er avledet fra middel engelsk ord "wyfman", som betyr "kone (wyf) av mannen".

2. Den gjennomsnittlige kvinnen bruker 120 timer i året, eller fem hele dager, beundrer hennes refleksjon i et speil, og jeg tror at IMBBians bruker mer tid enn det.

3. I løpet av en kvinnes hele levetid vil hun ha spist ca 2-3 kilo leppestift. Nå er det fascinerende. Vi bør begynne å bruke flere ikke-overførbare lippe nå 😛

4. Vi har flere klær enn hele familien sammen, men vi har fortsatt ingenting å bære noensinne!

5. Den mest pinlige tingen for kvinner er å finne en annen kvinne som har den samme kjole som henne. Hun går ikke nær den jenta hele natten, eller hun vil sannsynligvis forsvinne selv før festen har startet.

6. Når vi går på en 3-dagers tur, vil vi trolig pakke minst 9-10 antrekk, da vi aldri er sikre på hva vi vil føle oss som på på hver dag.

7. Vi bruker nesten ett år av hele vårt liv, og bestemmer hva vi skal ha på. Selvfølgelig gjør vi det! Det er ikke lett å være showstopper som vi er på daglig basis.

8. Kvinner elsker å snakke og snakke, og deretter snakke litt mer. Jeg har aldri møtt en kvinne som ikke likte å snakke. Vi kan snakke i timevis nonstop og vil fortsatt være full av energi.

9. Kvinner er dårlige ved å holde hemmeligheter som å hemmeligholde din beste venn, teller ikke. Ikke sant?

10. Uansett hvor passform eller tynn vi er, har vi alltid litt vekt å miste. Vi har alltid noen problemområder som vi trenger å jobbe med. Den beste delen er at de fleste av oss bare klager og aldri egentlig gjør noe med det unntatt cribbing.

11. Kvinner er alltid tiltrukket av dårlige gutter, men til slutt legger seg ned med en av de gode gutta.

12. Vi har ingen interesse for noen form for sport. Det eneste vi liker er å gå til butikken der vi skal kjøpe alle unødvendige ting som vi trolig aldri ville ha på seg eller bruke.

13. Kvinner som ser på menn, like mye som menn som ser på kvinner. De vet bare hvordan å gjemme det bedre! Så sant!

14. En gjennomsnittlig kvinne unnskylder aldri for noe i forholdet. Selv om vi tar feil, vil vi få den fattige fyren til å bli lei meg for det også.

15. Vi liker ikke våre hender å være fri. Vi føler oss ufullstendige. Derfor kompenserer vi den følelsen ved hjelp av store poser eller clutcher.

16. Vi har minst 20-25 forskjellige produkter i vårt bad som er vanskelig å identifisere for en fyr.

17. Vi ser etter solbrillene våre når de sitter komfortabelt på toppen av hodet vårt

18. Vi tømmer sjelden våre store poser. Noen ganger finner vi selv parkeringsbilletten som er 1 år gammel.

19. Vi bruker alltid vår eyeliner og mascara med munnene åpne. Ingen vet hvorfor?

20. Vi arrangerer ting på riktig sted, og vi glemmer hvor riktig sted var 

Bildekilde - 1,2,3,4

Makeup og kosmetikk Fun Facts De heteste bikini-fakta og de fleste ikoniske kjendiser i bikini HERREGUD! 20 Fakta du aldri visste om mote 15 Interessante neglelakkfakta du sikkert ikke vet Henna / Mehendi: Fakta, legemidler og enkelte design Sjokkerende fakta om skjønnhetsindustrien Alt om "Disse dagene i måneden" - Fakta, matvarer og måter å håndtere humørsvingninger 15 Ærlig (og skummelt) Bekjennelser Menn gjør om kvinner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: