Av Neha Ramchandani

Hei damer

IMBB er en kjempeflott blogg, og denne artikkelen handler om vintre og sminke, siden vi trenger å vite noen enkle og enkle tips for å bære vår sminke perfekt denne vinteren. Vintre handler om høy makeup, mørke lepper, røykfylte øyne, mørke nyanser og så videre, noe som gjør det til en perfekt tid til å vise sminke-talentet vårt. 😉

1. Pre Makeup Care

Vintersesongen gir deg vanligvis tørr og ujevn hud som ikke er lett å dekke opp med lag av fundament. Så før du bruker sminke, bli vant med å exfoliere og fukte ansiktet og kroppen din. Prøv å gjøre dette minst en gang i uken. Det anbefales å eksfoliere to ganger i uken, men hvis du er så opptatt for det, må du sørge for at du bruker en god skrubbe (jeg foretrekker St. Ives Apricot Face Scrub). Etter å ha exfoliert ansiktet ditt, fukt det daglig med fuktighetskrem eller kroppsmelk med SPF, kakaosmør eller glyserin i den. Og viktigst, forblir hydrert innvendig. Drikk mye vann.

2. Ta med noen endringer i produktene dine

Vi må bytte produkter etter årstider, og hudens reaksjon på dem. Om vinteren har vi alle en tendens til å ha tørr og flakket hud, så det anbefales at du ikke bruker ansiktsvask og rensemidler som riper olje fra ansiktet ditt. Det ville gjøre huden din mer sløv og tørr. Hvis du vil ha en godt fuktet, myk og smidig hud i vinter, skift til hydratiserende produkter. Og også hvis du har super tørr hud, anbefales det å bruke krembaserte primere som Colorbar en, i stedet for gelbaserte.

3. BB Creams er din Frelser

Vel, jeg er ikke en person som får veldig tørr og flakket hud om vinteren, men fortsatt foretrekker jeg å ha fuktig og smidig hud. Bli vant med å bruke BB kremer som de kan fukte huden din samt legge til god tynn med SPF. Hvis du er en stor grunnvifte, eller du ikke kan gå uten den, prøv å blande like store mengder grunnlag og fuktighetskrem.

4. Bronzers er ikke bare for somre

Bronzers er en fin ting som de gjør ansiktet ditt ser tynnere og utrolig tiltalende. Og selvfølgelig er de også for vintre. Det er bare at du trenger lettere nyanser for bronzing om vinteren. Prøv å bruke en bronzing nyanse som bare er en skygge mørkere enn din faktiske hudfarge. Og du ville være klar til å gå. Et annet viktig tips - bruk litt bronzer på eppene på kinnene dine og bruk deretter din favorittblush. Dette tipset gjør at ditt blush forblir lenger og skjuler også tørre flekker.

5. Heavy Makeup Season

Jeg elsker vintre bare fordi du kan skifte leppestifter fra pinks til browns til rød til maroons. Flytt til leppestifter fra leppepleie, flytt til gloss fra mattes. Ikke glem å få en leppeskrubber fordi leppene har en tendens til å tørke ut raskt om vinteren. Påfør alltid en leppebalsam før du bruker en leppestift eller en glans.

6. Reduser rødhet

Noen mennesker finner denne vinterrødden veldig søt, men det ser bare søt ut på Kareena Kapoor. Men for makeup elskere som meg, er det et totalt rot. Så det er spesielle kremer og fuktighetskrem for å redusere vinterrødhet, men det grunnleggende tipset er å bruke en fargekorrigerende concealer på de røde flekkene i ansiktet ditt.

7. Øye og lepper sminke

Som vi alle vet at vintre handler om høy makeup, kan du prøve å gå for røykfylt øyeutseende eller kattøyeutseende. Selv din favorittflekkede øyefôr er perfekt for alle utseende. Jeg er en stor fan av mørke kirsebær lepper eller mørk rød-maroon lepper, spesielt for vintre, så jeg skal definitivt prøve det snart. Bruk vanntett liner og mascara og bruk øyenskygge på de øvre dekslene for å unngå sminkeoverføring. Unngå å bruke mattes denne sesongen som de fremhever tørre flekker.

8. Ikke glem rødhet

Blushes er en frelser denne sesongen som de bringer ditt vasket ut ansikt til liv. Bruk rødmer i henhold til antrekkene dine, og viktigst av alt ditt hudfarge. Det anbefales å bruke myke peachy rødmer for rettferdig hudfarge. Rosa og fersken nyanser er gode for varmere hudfarger, og hvis du har mørkere hudtone, så gå for terrakotta tonet rødme på eppene på kinnene dine. Hvis du har blek hud, bruk pinks og rødt. Unngå å bruke pulver rødmer om vinteren, da huden allerede er flaky og pulver skaper et rot. Bruk i stedet krem ​​rødmer i denne sesongen.

Dette innlegget er spesielt for vintre, og for jenter som elsker å ha på seg makeup. Jeg håper dette var nyttig. Jenter, ikke vær redd for å eksperimentere eller leke med sminke og følg dine egne regler for å lage sminkeutseendet ditt, ettersom de best reflekterer din personlighet. Hold deg glad og nyt vintrene. 🙂

Bildekilder: 1, 4, 5

Makeup Academy Lipstick Shade 8 8 enkle frisyrer for ekstremt langt hår Finn din korrekte bra størrelse med enkle trinn Brilliant Beauty Tips for College-Going Girls 6 fantastiske måter å bære Fringe mote denne vinteren + Celeb Inspiration Velkommen vinter - 2015 i Ratas stil! Tips du må vite om du vil gjøre ditt eget bryllupsmakeup Late Mornings Makeup Essentials Work Makeup Rutine og skjønnhetstips Dos and Don'ts of Sweat Proof Beauty Routine

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: