Hei alle sammen,

Nye lanseringer savnes sjelden, ja IMBB radar er sterk! Så, brace deg selv for mange nye lanseringsanmeldelser som kommer opp i de kommende dagene. Om dagens gjennomgang er spotlighten på matt kajal lansert av The Body Shop. Les videre for å vite hvordan det gikk:

Pris: Rs. 895 / - for 0,8 g.

Produktbeskrivelse: Pass på at alle øyne er på deg med vår svarte kajal. Perfekt for å skape et røykfylt øyeutseende, sikrer en smart, enkel-grepspakke feilfritt program hver gang. Lett å smudge - 83% enig * Glatt å påføre - 88% enig * Flott for et dramatisk utseende.

Min erfaring med kroppshandelen Matte Kajal:

Emballasjen som du ser er unik når det gjelder utseende. Det er lett å gripe og bruke. Jeg er ikke veldig glad for at hele produktet blir eksponert når lokket er fjernet, da sjansene er høye at spissen ville bli rørt / ødelagt mens du fjerner hetten. For klumpete mennesker som meg, må det tas ekstra forsiktighet hver gang lokket åpnes og lukkes. Annet enn det, er kroppen lang, så det hjelper i lett bruk og den matte tekstur gir et bedre grep.

Tekstur av kajal er super glatt, derfor trenger du ikke å trykke hardt for å få det enkle Kohl-utseendet. Selv om produktet legger vekt på at kajal er matte, føler jeg at det ikke er den matte til å begynne med; heller er det glanset og kremaktig. Etter en stund legger kohl seg til en kremaktig matt finish, men ikke helt matt.

Kohl er ekstremt mørk, pigmentert svart og det er absolutt ingen kompromiss på rike på kajal. Det er her Kajal scorer høyeste karakterer og på ingen måte kan du finne feil med det.

Nå kommer den vanskelige delen av en kajal, og det er oppholdsstyrken. Vi har alle klager angående dette aspektet av en kajal og stoler på meg når jeg sier at oppholdsstyrken til denne kajalen helt har kastet meg over! Den ble på vannlinjen min i mer enn 5 timer på en strekning uten mye flekker eller budging. Nå er det stort når det kommer til en kajals oppholdsstyrke.

Annet enn himmelen høy pris, det er ingenting å klage på, faktisk har dette blitt min favoritt de siste dagene, og ja det har roet meg ned, nå tar jeg en stund før du åpner og lukker lokket: P . Vitser fra hverandre, dette er et godt alternativ for folk som bærer en enkel svart kajal for sitt daglige utseende. Den myke tekstur gjør det mulig for pigmentet å slå seg ned med en enkelt sveipe, så kulen vil vare lenge.

Pros av Kroppsbutikken Matte Kajal:

  • Lett grep.
  • Lang kropp gjør applikasjonen enkel.
  • Glatt tekstur.
  • Kremaktig finish.
  • Ingen tugging eller trekking.
  • Steder for lenge på øynene.
  • Irriterer ikke øynene.
  • Ikke testet på dyr.

Ulemper med kroppshandelen Matte Kajal:

  • Dyrt for en kajal.
  • Ikke veldig matt.

IMBB Rating: 4.25 / 5 (matt krav er ikke sant! Og kostbar for en kajal).

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Body Shop Matte Kajal? Tilbakekjøp - Jeg tror ikke jeg vil fullføre dette når som helst snart, så jeg kanskje ikke tilbakekjøp, jeg liker også å kjøpe og prøve nye produkter.

Anbefaler - Definitivt ja, hold øye med at produktet kommer under salg slik at det ikke klemmer lommen.

P.S - The Diva (les Rati) selv komplimentert meg når jeg hadde på seg denne nylig, så denne er spesielt for meg.

Body Shop Carbon Black Eye Definer Body Shop Liquid Eyeliner Black Kroppshandelen Elderflower Unperfumed Eye Gel Body Shop Smoky Plum Carbon Eye Definer Beste budsjett Kajal tilgjengelig i India Colorbar Just Smoky Kajal - Bare Svart Colorbar Bare Smoky Kajal - Just Grey Colorbar Bare Smoky Kajal Bare Green

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: