Hei kjære damer,

Jeg kjøpte masse skrubber i forrige uke, men de fleste gjorde huden min tørr. Huden min blir langsomt tørr og det indikerer at det kommer breezy vintre. Jeg fikk denne skrubbe noen måneder tilbake fordi kombinasjonen "salt og sukker" fristet meg mye. Jeg mener, er ikke disse de beste naturlige exfoliators? Men teknisk er det ikke mulig for meg å få litt sukker og salt og skrubbe huden min, derfor fikk jeg dette alternativet til å prøve. Sjekk ut om denne tradisjonelle formelen virket for min kombinasjonshud som er tørr i øyeblikket.

Pris: Rs. 125 for 100 g.

Produktbeskrivelse: I gamle tider var "Salt og sukker" den eneste og mest effektive kilden til peeling, å være enkel, mild og reneste form for skrubbing. Hip Hop har kombinert tradisjonell og moderne vitenskap og produsert en "Salt og Sugar Face Scrub med Micellar Water." Det exfoliates og fukter huden. Det er veldig effektivt med balansert pH for unclogging porer, rask omsetning av hudceller, kontrollerende talg og utjevning av huden forsiktig. Det forbedrer også hudtekstur ved å redusere tørr, grov hud og fjerne lag med overflødig død hud. Den eksfolierende faktoren forlater huden forynget, livlig, myk, sunn og glødende. Passer for alle typer hud.

ingredienser:

Hvordan å bruke: Fukt ansikt og nakke, masser forsiktig i et minutt i sirkulære bevegelser med fingertuppene, unngå øyne og øyeområde. Skyll godt med vann og klapp tørr.

Min erfaring med Hip Hop Salt og Sugar Face Scrub:

Denne skrubbe er mitt første hudpleieprodukt fra Hip Hop, fordi til dato, hadde jeg brukt bare voksstrimler fra dem. Skrubbingen kommer i et hvitt rør med marineblå fonter over det og noen sprut av vann her og der for å ligne micellar vann. Skrubbingen kommer til en nominell pris og er perfekt for din daglige rutine, og også når du er på et budsjett.

Røremballasjen har ikke noen feil, da flippåpningen åpner og lukker godt. På grunn av sin middels størrelse kan den også lett gjennomføres. Ansiktsskrubb kommer som en kremaktig hvit tykk pasta. Først da jeg åpnet dette, var jeg som "fyr, hvor er de skrubbe granulatene?" Men da jeg begynte å gni det over ansiktet mitt, skjønte jeg at det har store og harde granuler. Skrubbingen har en veldig hyggelig duft, noe som en Nivea-kar eller dammen er kald krem.

Denne skrubbe er ganske hard på huden min, men gir meg ikke utslett eller rødhet, men grov tekstur, ikke alle vil gjerne. Den kremete pastaen renser huden min veldig godt, fjerner overflødig olje og urenheter fra huden min. Salt- og sukkerbitene bidrar til å unclogging porene og i rydde opp gunk.

Skrubbene ser faktisk ut som salt- og sukkerkrystaller, faktisk har denne skrubben mange naturlige ingredienser som vil gjøre det bra for huden. Det fjerner det kjedelige laget og huden min ser frisk ut og frisk. Tekstur ser ut til å bli forbedret etter å ha brukt den i noen dager, ettersom det harde laget av huden har gått. Det gjør ikke huden min tørr, men det kan tørke ut den meget tørre huden. Også, det legger ikke til noe fuktighet som påstått, og jeg må følge opp med en fuktighetskrem. Det er en veldig fin og anstendig skrubbe som renser huden godt, men vil ikke gjøre noe godt for huden. Så, hvis du forventer å løse dine hudproblemer, så se deg bedre ut for noe annet!

Fordeler med Hip Hop Salt og Sugar Face Scrub:

 • Du kan velge ansiktsvask fra dette området for ekstra fordeler.
 • Rimelig, bra for folk som er på et budsjett.
 • Skrubbingen har en kremaktig krattekstur, den kremete tekstur renser huden min og salt- og sukkerbitene ryddet ut kjedelig hud og ryddet ut porene.
 • Ta vare på overflødig olje og ansiktet mitt er matt i 2 timer.
 • Hård tekstur alligevel irriterer ikke huden.
 • Tørker ikke ut huden.
 • Gjør bedre hudtekstur ved å gjøre den støtfri og glattere.
 • Min hud ser lys ut etter bruk av denne skrubbe.
 • Krav om å inneholde mange naturlige ingredienser.

Ulemper med Hip Hop Salt og Sugar Face Scrub:

 • Ikke legger fuktighet i huden, så det er nødvendig å bruke en krem ​​på ansiktet mitt.
 • Granulatene er litt harde.
 • Det er en gjennomsnittlig skrubbe, men hvis du er ute etter en skrubbe for å løse et bestemt hudproblem, så er dette ikke det eneste.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Hip Hop Salt og Sugar Face Scrub?

Ja, jeg vil anbefale dette hvis du ser etter en fin hard skrubbe for å rense huden din. Også, dette er en flott en å velge når på et stramt budsjett, men jeg ville ikke få dette igjen da jeg liker å prøve nye og har også prøvd bedre enn dette.

IMBB Rating: 3.5/5

Konklusjon: Jeg visste aldri at dette ansiktsskrubbe kunne fungere så bra, dette merket er ganske under-vurdert, men ja, de har anstendige produkter for hver dagbruk.

Hip Hop Deep Cleansing Nose Pack Hip Hop Skin Care Hårfjerning av voksstrimler i sjokolade Hip Hop Instant Nail Polish Remover Wipes Hip Hop Skin Care Kiwi Face Scrub Hip Hop Apricot Face Scrub The Body Shop Spa Visdom Afrika Ximenia og Salt Scrub Tree Hut Detoxifying Fig og Olive Mediterranean Salt Scrub Freeman Body Salt Scrub Guava L'Occitane Verveine Body Salt Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: