Hei alle sammen,

Gjennom årene har jeg brukt et par bronzers fra forskjellige merker, men de så aldri bra ut på meg. Nylig fikk jeg Kardashian Beauty Cabana Bronze og har elsket det siden da. Så, la oss komme inn i anmeldelsen.

Pris: $12.99 Produktbeskrivelse: Den rosa gullkompakten inneholder tre barer silkeaktig pulver som kan blandes i henhold til hvor mørkt du vil ha din bronse. Dette kompaktet gjør for meh vinterkomplekser hva Kourtney, Kim og Khloé gjør for et bassengparti i Vegas. Støv pulveret i ansiktets omkrets, ned i nesebroen og på kinnbenet ditt, og utseendet ditt vil bli mer glamorøst enn det fortjener å være for så liten innsats. Gi deg en sunn glød med Endless Summer Waterproof Bronzer av Kardashian Beauty. Perfekt for å forvandle deg til en bronseformet skjønnhet, har denne vanntette bronzer en satinfinish med en ren, men gjennomsiktig farge som er flott for å bygge opp.

ingredienser: Talc, Glimmer, Dimetikon, Magnesiumstearat, Zinkoksid, Petrolatum, Pentaerytrityl Tetraisostearat, Kaolin, Polymetylmetakrylat, Fenoksyetanol, Etylexylglyserin, Kan inneholde: Titandioxid, Jernoksyder (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 30 Lake

Min erfaring med Kardashian Beauty Cabana Bronze:

Bronzer kommer i en kompakt type emballasje med et gjennomsiktig deksel. Jeg er egentlig ikke en bronzer person, men under en tur til det nærliggende apoteket, overbeviste en av vennene mine at det gjør kunsten å oppnå et chiselled utseende.

Kardashian Beauty Bronzer er vanntett som virkelig hjelper i sommermånedene. Jeg bruker vanligvis primeren, etterfulgt av et grunnlag og legger til bronzeren til slutt. Bronzer har tre forskjellige nyanser som kan brukes individuelt eller blandet sammen.

Jeg bruker lysere nyanser på de høyeste punktene i ansiktet mitt for å gi en mer opplyst effekt og den mørkeste til kontur for å få et skulpturelt utseende. Bronseren gir en varm glød til ansiktet som vanligvis ser veldig flatt ut og mørkt.

Oppholdsstyrken er ganske god i nesten 4-5 timer, og så begynner den å falme. Det er ingen lukt til det, men kvinner med sensitiv hud kan føle seg allergisk mot enkelte ingredienser. Jeg har brukt den mørkeste nyansen som en øyeskygge som virkelig gjør underverk for sin vanntette natur og matt finish. Jeg ser frem til å kjøpe flere produkter fra dette området.

Fordeler av Kardashian Beauty Cabana Bronze:

  • Legger til en varm glød i ansiktet.
  • Kan også brukes som øyenskygge.
  • Vanntett.

Ulemper med Kardashian Beauty Cabana Bronze:

  • Kvinner med sensitiv hud kan føle seg allergisk mot enkelte ingredienser (Talc).

IMBB Rating: 3.5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Kardashian Beauty Cabana Bronze? Ja! Det er en god bronzer som det kommer med tre nyanser.

Kardashian Beauty Kurve Flawless Finishing Powder Kardashian Beauty Sea Coral Joystick Lip Lacquer Kardashian Beauty Glimmer Radiant Ombre Blush Fordeler Cabana Glama Makeup Kit Wet 'n' Wild Farge Ikon Bronzer i Reserve Din Cabana Alv. Cabo Cabana Studio Presset Mineral Blush L'Oreal Paris Glam Bronse Pudder Duo Brunett Harmoni Lakme Absolute Shine Line Eyeliner Shimmery Bronze Kroppshandelen Honey Bronze Shimmering Dry Oil

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: