Hei alle sammen!

Håper dere alle har det bra. Jeg nyter ferien i India i disse dager. Siden jeg er på ferie, har jeg slutte å jobbe og blitt lat. Alt jeg gjør er å spise, sove og se etter babyen min. Jeg har lagt på så mye vekt som jeg har spist mithais laget av mamma. Så i dag vil jeg sette lys på fordelene med soyamelk for vår hud, hår og vekttap.

Les videre for å vite fordelene med soya melk (usøtet, selvfølgelig).

1. Anti-aging egenskaper:

Soya melk har anti-aging egenskaper, og dette er grunnen til at markedet er lastet med kremer og lotioner som inneholder soyekstrakter. Jeg blander soya melk og egghvite og la den ligge på huden min i ca 15 minutter. Dette er den beste anti rynke masken etter min mening. Huden min føles faktisk stram og fast etter bruk av denne masken.

2. Forhindrer tørre patroner på huden:

Soya melk sies å ha fuktighetsegenskaper som bidrar til å behandle den tørre og kjedelige huden. Det fukter og dytter hydrater huden, slik at den blir myk, glatt og smidig. Jeg renser ansiktet mitt ved å tørke ansiktet mitt med en bomullspute dyppet i soya melk hver kveld før du går i seng og jeg får en myk og frisk hud neste morgen.

3. For Split Ends:

Soya melk er rik på proteiner. Å bruke soya melk på egen hånd er en flott måte å behandle splittede ender på. Et balansert kosthold er svært viktig for å holde håret og huden frisk. Jeg ble fortalt av hår stylisten å konsumere et glass fullt med soya melk daglig. Det har vært 7 måneder nå at jeg har spist soya melk to ganger om dagen, og jeg har lagt merke til en massiv forandring i hud og hår.

4. Hjelper i vekttap:

Soya melk er svært gunstig for å miste de ekstra pounds. Den er rik på fiber og er sikker på å tilfredsstille dine ønsker i lengre tid. Ikke glem å inkludere dem i kostholdet ditt.

5. Inneholder vegetabilsk protein og ingen laktose:

Soyamelk inneholder vegetabilske proteiner som bidrar til å redusere risikoen for osteoporose. Så, å konsumere soya melk på en daglig basis er svært gunstig og den beste delen er, den har ingen bivirkninger.

6. Inneholder kalsium riboflavin og vitamin B12:

Soyamelk inneholder riboflavin som beskytter vårt DNA mot skade. Det er en god kilde til vitamin B12. Min jordmor fortalte meg å forbruke 2 glass soyamelk da jeg var gravid, og jeg hadde en mangel på vitamin B12. Soyamelk øker kalsiumnivået som også forhindrer risikoen for osteoporose hos postmenopausale kvinner.

Ovenstående er noen helse- og skjønnhetsfordeler med soya melk. Det er en utmerket måte å holde deg frisk og frisk. Det er et godt alternativ for veganer eller for folk som rett og slett ikke liker smaken av meieriprodukter. Et pluss punkt er at det kan lagres i lengre tid sammenlignet med kumelk.

6 Helse- og skjønnhetsfordeler med Yarrow Essential Oil 6 trinn for å spise sunt mens du sosialiserer 10 fantastiske helsemessige fordeler med mandelmelk 5 Fantastiske skjønnhetsfordeler ved fiskeolje Helse og skjønnhet Fordeler med gulrøtter Skjønnhetsfordeler av egg-tips og applikasjoner Garnier Ultra Blends Soy Milk and Almonds Intense Repair Conditioner Forest Essentials Delicate Facial Cleanser Rensende Soy Milk Purlisse Gentle Soy Milk Cleanser & Makeup Remover

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: