Hudtype: Oljig og følsom

Hei damer,

Jeg har planlagt dette innlegget siden en lang tid, og til slutt skal jeg dele min friske hudrutine med deg. Som student kan jeg ikke følge eksakt sunn livsstil, jeg trenger å studere om natten og effekten viser på huden min. Så jeg klarer alltid tid til å skjemme bort huden min og jeg hopper aldri over dem.

Før jeg starter hudpleierutinen, vil jeg dele min "forvirrende" hudtype. I utgangspunktet har jeg fet og sensitiv hud, men en gang føler huden min tørr. Til slutt får jeg også kviser, så jeg må ta vare på alle disse problemene. Jeg følger denne rutinen siden 2-3 måneder nå, og resultatet viser på huden min pent. Så nå kan jeg kalle det jeg fikk til hudpleie rutine. Jeg endrer vanligvis ikke mine hudpleieprodukter så mye. Jeg er helt fornøyd med huden min nå. Les videre for detaljer.

cleanser:

Rensing er den viktigste i en sunn rutine. Jeg foretrekker alltid et neem ansiktsklær for nattrensing og en frisk ansiktsvask for dagen. Derfor bruker jeg Clean & Clear Pimple Clearing Neem Face Wash som nattrenser og Kaya Skin Brightening Face Wash for dagtid. Kaya ansiktsvask inneholder også skrubbende partikler i den og det gjør huden lys og myk. Både ansiktsvasken holder huden frisk og frisk for lenge, og det er fint å kontrollere oljen også.

Skrubbe:

Jeg har sensitiv, akne utsatt hud, så jeg foretrekker å bruke mild skrubbe for huden min, og det er derfor jeg elsker å bruke Clean & Clear Blackheads Clearing Scrub. Det er veldig forsiktig mot huden og er et godt alternativ for fet hud. Det er veldig effektivt å fjerne blackheads. Jeg liker også L'Oreal Paris Go 360 Degree Cleansing Scrub. Det bidrar til å fjerne alle døde hudceller effektivt, og det styrer også kviser. Jeg elsker scrublet med dette, det renser dypt ansiktet mitt.

toner:

Jeg er ikke en toner person; Jeg foretrekker mest DIY toner enn markedet tilgjengelig, bare fordi de fleste toner inneholder alkohol. Men for tiden bruker jeg Beauty Formula Face Visage Refreshing Tonic. Det passer meg pent. Jeg liker denne milde frisk toneren som renser ansiktet mitt uten at det blir fet.

Face Mist:

Jeg har ingen bestemt tid for ansiktsmåke. Hvis jeg er hjemme, liker jeg å sprøyte litt tåke hver annen time. For tiden er jeg avhengig av Kama Ayurveda Pure Rose Water Mist. Jeg tror det er den beste rosdåven som er tilgjengelig på det indiske markedet. Det er så forsiktig for huden min som holder huden frisk og frisk.

Dagkrem:

Jeg eksperimenterer generelt med min fuktighetskrem så mye. De siste månedene bruker jeg kontinuerlig dette Kaya Skin Clinic Intense Clarity System-settet. Den har en pigmenteringsreduserende kompleks korrigerende krem ​​som faktisk bidrar til å redusere min flekk og til og med ut huden min. Og det har også en nærende Dagkrem som har en lett formel og det holder huden myk og myk uten å gjøre den fet. Kombinasjonen gjør huden min frisk og glødende. Dette er virkelig et fint sett for fet hud.

serum:

Jeg foretrekker alltid lett vekt serum og dette Votre Face Serum gjør huden myk og neste morgen svetter jeg opp med en frisk hud.

Nattkrem:

Jeg hopper ofte med nattkrem på min superfete hud. Faktisk føler de fleste nattkremer seg lite tungt, forventer Kama Ayurveda-nattkremet, men for tiden er jeg ferdig med min gamle, så jeg prøver å være fornøyd med denne L'Oreal Youth Code Night-krem. Egentlig fungerer det bra når jeg trenger ekstra fuktighet. I denne sesongen gjør huden min ekstremt myk og fuktig, og hver morgen våkner jeg med en ny polert hud.

Akne gel:

Min hud bryter en gang veldig dårlig, og jeg foretrekker å bruke denne FaceClin acne gelen, og det hjelper virkelig å redusere kviser. Jeg bruker det mest som en over natten gel på kviser mine. Dette er en medisinert gel, slik at den ikke har noen bivirkninger også.

Ansiktspakke:

Dette er et nødvendig steg i hudpleierutinen, og jentene vet allerede hvor mye jeg er avhengig av DIY-pakker. De fungerer best på meg, men jeg er for tiden ekstremt opptatt og kan ikke finne tid til en DIY-pakke, så jeg foretrekker å bruke Aroma Magic Brightening Beauty Pack som en glødelampe og Beauty Formula Activated Charcoal Clay Mask som en dyp rensemaske. Også i disse dagene av måneden og når jeg har pimples på ansiktet, liker jeg virkelig denne fantastiske Suganda Neem Green Tea Plant Mask. Det virker utrolig på kviser. Oljeskinnede mennesker burde prøve denne masken.

Øyekrem:

Jeg hopper aldri over øynene, fordi dette er det jeg trenger dårlig for mine slitne øyne. Jeg sover mest så sent på kvelden, og jeg jobber og studerer foran datamaskinen lenge på dagen. På grunn av disse, pamper jeg alltid øynene mine med disse to øyekremene. En er Aroma Magic Under Eye Gel som jeg søker om natten. Dette holder øyeområdet mykt og sunt. Og den andre er L'Oreal Paris White Perfect Magic Eye Cream. Dette er en oljefri øyekrem som gjør øyet mitt øyeblikkelig lyst og friskt. Det er bra en for dagtid. Ved siden av disse to produktene elsker jeg å bruke mine DIY øyenmaskere.

Leppepomade:

Jeg føler seg skyldig til å være en stor leppebalsamhøvel, og det er veldig vanskelig å velge en bestemt favoritt. Men hjemme bruker jeg mest fargeløs eller naturlig leppebalsam som holder leppene myke og glatte. Jeg liker Maybelline Baby Lips, Nivea Fruity Shine Strawberry Lip Balm; Oralab Chap Ice Very Berry er en av mine nåværende favoritter som også har høy SPF. Men om natten er jeg fortsatt avhengig av Bio Bloom Orange Lip Balm, og jeg elsker Oriflame Tender Care Lip Balm.

Noen tilfeldige ting -

Natt olje:

Jeg elsker å bruke Bio Oil på huden min.Jeg bruker det ikke regelmessig, men når huden min føles lite tørr eller ujevn, foretrekker jeg denne oljen, og det virker magisk på huden min. Det er definitivt litt fet, jeg bruker bare en dråpe olje på ansiktet mitt og det gjør jobben perfekt. Noen ganger liker jeg også å bruke den med fuktighetskrem for den ekstra næringen. Det bringer livet tilbake til huden min.

solkrem:

På min oljeholdige hud foretrekker jeg bare en matt solkrem eller gelbasert solkrem. Jeg elsker Lotus solkrem og nå er jeg så fornøyd med dette Lotus Whitening + Active Tan Prevention Cream som beskytter huden min med en høy SPF50 PA +++.

Sminkefjerner:

Vanligvis elsker jeg å bruke en DIY remover med kokosnøttolje, mandelolje og olivenolje som sminkefjerner, men denne Lotus Herbal Makeup Remover virker fantastisk å fjerne all sminke forsiktig og enkelt fra huden min.

Det er ganske mye min sunn hudpleie rutine. Ved siden av kosmetiske produkter prøver jeg alltid å bruke naturlige ingredienser på huden min. Jeg elsker også å bruke Pantanjali Aloe Vera gel, noe som virker fantastisk på alle hudtyper. Jeg drikker mye vann og spiser sunn mat for å gjøre huden min glødende fra innsiden. Jeg håper du nyter min hudpleie rutine.

Min oppdaterte hudpleie og hårpleie rutine 9 Vanlige morgenpleiefeil og hvordan du unngår dem Topp hudpleie tips fra hudlærere Min hudpleie rutine - fet, akne utsatt, følsom hud Beste anti-aldrende hudpleie tips for kvinner i sine 40s + produkt anbefalinger Min nåværende hudpleie rutine for tørr-kombinasjon, følsom hud 10 Budsjett Hudpleieprodukter gjennomgang for kombinasjon hud Tørr hudpleie: Hjemmemedisiner for tørr hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: