Hei alle sammen,

Akne er et svært vanlig problem, men samtidig kan det behandles lett med naturlige rettsmidler. Som behandling av akne er nødvendig, er det også viktig å finne årsaken til det. Den viktigste årsaken til akne er tilstoppet porer og bakterier. Andre årsaker er arvelighet, stress, forurensning, ubalansert kosthold eller andre medisinske forhold. Jeg har akne-utsatt følsom hud og jeg vet hvor mye arbeid kvinner med akne-utsatt hud må ta for å forhindre akne eller breakouts. Nå kommer til rette for behandling av acne, mange essensielle oljer er der ute og noen av dem kan brukes til å behandle acne uten noen bivirkninger. Du kan bruke en hvilken som helst essensiell olje som en spotbehandling, ved å blande den med annen bærerolje eller du kan se etter produkter som er infundert med disse ingrediensene.

Så, her har jeg en liste over slike essensielle oljer som kan være gunstig for akne-utsatt hud.

1. Tea Tree Essential Oil for fet hud:

Tea Tree Oil er kjent for å ha antiseptiske egenskaper og brukes til å behandle hudforstyrrelser. Jeg bruker personlig te-eterolje i mine hjemmelagde ansiktspakker for å forhindre breakouts. Dette er en av de vanligste ingrediensene som du kan se i nesten alle hudpleieprodukter formulert for akne-utsatt hud. Tea tree olje trenger dypt inn i porene og renser dem grundig. På den annen side har tea tree olje antibakterielle og anti-mikrobielle forbindelser som kjemper mot bakteriene og hjelper til med å forhindre akne.

2. Lavendel Essential Oil for normal-tørr hud:

Hvis du bruker lavendel essensiell olje for en god søvn, bruk nå dette for din akne også. Den har mer beroligende egenskaper enn te-treolje. Jeg fant tea tree olje alene veldig beroligende, men hvis du vil ha noe mer beroligende, må du bruke lavendel essensiell olje for akne. Lavendel essensiell olje har anti-bakterielle og anti-mikrobielle forbindelser som kjemper mot akne veldig bra. I tillegg til dette er det svært nyttig å behandle blemmer, mørke flekker og akne arr.

3. Bergamot Essential Oil for tørr-normal-fet hud:

Hvis du er en citrus duft elsker, kan du velge bergamot essensiell olje. Det er kjent å ha sterke antibakterielle egenskaper som hjelper til å behandle akne. Sitrus duften vil friske opp huden din. Bergamotolje er også kjent for behandling av flekker, mørke flekker, tørr patchy hud og akne arr effektivt.

4. Rosemary Essential Oil for normal-fet hud:

Rosemaryolje er svært effektiv når man siver opp overflødig olje fra huden, noe som reduserer de tilstoppede porene og utbruddene. Bortsett fra dette er rosmarinolje kjent for å ha antiinflammatoriske egenskaper som bidrar til å redusere rødhet eller irritasjoner. En vanlig bruk av rosmarinolje forbedrer blodsirkulasjonen og gir en glødende hud. Den har naturlige astringerende egenskaper som bidrar til å redusere størrelsen på porene.

5. Frankincense essensiell olje for følsom hud:

Frankincense olje er veldig gunstig for kvinner med sensitiv hud, da den er fullpakket med anti-bakterielle, anti-inflammatoriske og anti-aging egenskaper. Det hjelper i å behandle akne, akne arr, mørke flekker og rynker. Den vanlige bruk av røkelseolje revitaliserer huden. Bortsett fra dette bidrar det til å lindre stress og angst også.

6. Juniper Berry Essential Oil for tørr-normal-fet hud:

Juniper bær olje har sterke anti-mikrobielle og anti-bakterielle egenskaper. Den består av alpha-pinen, p-cymene og beta-pinen som effektivt bidrar til å bekjempe og behandle akne. Det hjelper også i detox prosessen ved å eliminere alle giftstoffer. Dette forhindrer i sin tur akne og breakouts.

7. Clary Sage Essential Oil for normal-fet hud:

Clary sage essensiell olje er kjent for å ha anti-bakterielle egenskaper som hjelper til med unclogging porene dermed behandler akne og blemishes veldig bra. Det har også antiinflammatoriske egenskaper som bidrar til å redusere rødhet i huden forårsaket av akne. Det kontrollerer overskudd av talgproduksjon i huden og reduserer sjansene for utbrudd. Hvis stress er årsaken bak akne da, er clary salviaolje veldig effektiv i å behandle dem som det slapper av kroppen din og balanserer hormonene dine også.

7 essensielle oljer for vekttap De 7 essensielle oljene du må vite om Aloxxi Essential 7 Olje Tørr Olje Skinne Mist 5 effektive rettsmidler for å behandle akne hjemme 10 hurtige måter å behandle akne 8 fantastiske rettsmidler for å behandle kviser inne i øret 7 effektive måter å behandle cystisk akne enkelt

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: