Hei venner.

Håper du ville ha lest om min debacle med SHs Shaqueen. Shaglow var en annen fuktighetskrem fra SH, som jeg hadde ønsket å prøve. Beskrivelsen av Shaglow i SH produktkatalog tok øyeblikkelig øye med meg. Produktet ble omtalt som en intensiv fuktighetskrem, som hørtes interessant. Videre sa det at det var for tørr og dehydrert hud; som føltes som det var bare det rette produktet som huden min trengte. Jeg var alt for Shaglow å bølge det er tryllestaven på huden min.

emballasje:

Emballasjen er veldig lik Shaqueen krem. Beholderen er et trekantformet lysegrønne kar. Det har også en liten peeling av lokket under lokket for å unngå spilling. Kremet har en mild rose duft, som fades bort snart etter påføring. Kremet har en tykkere tekstur i forhold til Shaqueen krem. Kremet ser visuelt tiltalende ut med det er vakkert rosa farge, som en jordbær iskrem.

Pris:

40 g. av krem ​​er priset til Rs.580.

Produktbeskrivelse:

ingredienser:

Min erfaring med Shahnaz Husain Shaglow:

Kremet er så tykt at det ikke er lett å bruke. Den eneste måten jeg har funnet på å blande denne kremet, er å sette små små prikker av krem ​​over hele ansiktet mitt. Og så prøv å blande dem inn i huden.

Krem forsvinner ikke helt fra ansiktshuden. Den sitter på huden som et oljeaktig lag. Jeg har tørr hud, så jeg har generelt ikke noe imot et lett lag på huden min. Men å ha denne krem ​​på ansiktet mitt, gjør at jeg føler at huden min ikke kan puste i det hele tatt. Når jeg bruker denne krem, føles det som om jeg har søkt på roseskinnet vaselin på ansiktet mitt.

Jeg finner ikke denne kremet praktisk å bruke om dagen. Jeg ender opp med å tørke det av med et vevpapir, da det gir ansiktet mitt et veldig fettete utseende. Jeg kan ikke bruke denne kremet lagret på toppen av noe serum, da det gjør ansiktet mitt veldig klissete. I følge kravet om å være veldig intensiv fuktighetskrem, har jeg ikke funnet det gunstig for tørr hud, unntatt under ekstremt kaldt vær. Jeg bruker det bare i min natt-rutine om vinteren.

Pros av Shahnaz Husain Shaglow:

  • Krem ville bare være egnet for tørr hud om vinteren.
  • Har behagelig rose duft, som er mild og fades vekk veldig snart.
  • Emballasjen er solid.

Cons av Shahnaz Husain Shaglow:

  • Ikke lett å blande denne kremet da den er veldig tykk i tekstur.
  • Kremet gjør ansiktet ser fettete ut.
  • Kostbar.
  • Inneholder ikke SPF.
  • Ikke egnet hvis du har en fet eller normal hudtone.
  • Gir ikke hydratiseringsfordeler, i stedet sitter i ansiktet mer som et oljeaktig lag.
  • Blander ikke godt hvis det brukes med serum.

IMBB Rating:

2 av 5

Ville jeg tilbakekjøpe Shahnaz Husain Shaglow?

Nei, jeg ville ikke kjøpe dette produktet. Jeg kan ende opp med å bruke denne kremet bare som en nakkekrem eller håndkrem, i stedet for ansiktscreme.

Beste Shahnaz Husain-produkter tilgjengelig i India Shahnaz Husain 24 karat gull ansiktssett Shahnaz Husain Herbal Kajal Review Shahnaz Husain Saffron Skin Serum Review Shahnaz Husain Oxygen Skin Treatment Cream Review Shahnaz Husain Hair Touch Up Review Shahnaz Husain Chocolate Rejuvenating Mask Review Shahnaz Husain Shaclear Skin Clear Anti Pimple Lotion Review Shahnaz Husain Chocolate Nourishing Cream Review Shahnaz Husain Shabase Sandalwood Beskyttende Base Review Shahnaz Hussains Henna Precious Herb Mix-REVIEW Shahnaz Husain Beauty Balm Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 24 2019