Slik bruker du øyenskygge med fingre: Tutorial

Hei skjønnheter,

Jeg er så besatt med øye sminke i dag at jeg fortsetter å prøve hendene mine på forskjellige utseende. Mens du skaper forskjellige øye sminke utseende, slått en ide i tankene mine. Kan jeg fortsatt bruke øyenskygge uten denne børsten? Som barn har jeg sett en skjønnhetspleie som kom til å gjøre sminke for min tante på bryllupet hennes. Hun gjorde all sminke med bare hennes hender, ingen pensler ble brukt. Så jeg prøvde hendene mine ved å bruke full sminke med bare hender, og jeg klarte å gjøre det bra. Så i dag forteller jeg deg hvordan du bruker øyeskygge (smokey eye look) med bare fingre uten å bruke pensler. Dette trikset vil bli veldig praktisk når du reiser, når du har pakket din favoritt øyeskyggepalett, men glemte å holde børstene. La oss komme i gang da:

1. Skjul området rundt øynene dine, for å tynne huden.

2. Påfør primer på øyelokket og bland det med ringfingeren.

3. Ta en 2-3-tommers lang celtobånd, legg den klebrige siden en gang / to på hånden for å redusere limen. Nå, hold den nær din ytre y V som vist på bildet. Dabbing av båndet sørger for at det ikke ødelegger ansiktsmagasinet ditt med overflødig lim.

4. På ringfingeren, ta den midtre fargeskyggen, jeg bruker taupe brun skygge og klapp det hele over øyelokket til cellobåndet. Bland enhver hard linje med samme finger.

5. Etter trinn 4 skal det endelige utseendet være som vist på bilde 5.

6. På din pinkie finger, ta mørkere skyggen, jeg bruker en glitrende svart skygge her og søke inn på den ytre 1/4 av øyelokket. Start fra cellobåndet og arbeid innover.

7. Gjenta trinn 6 til du får ønsket mørke, til slutt skal det se ut som det vises på bilde 7.

8. Ta nå en lys skinnende høylyttefarge på pinkiefingeren din, jeg bruker pearl shadow og påfør den på den indre V av øye og bland den med lokkfargene med samme finger.

9. På pinkie-fingeren, ta igjen fargen over lokket; i mitt tilfelle, taupe brawn øyenskygge og gjelder på nedre lash linje.

10. Igjen, ta den mørke skyggen, i mitt tilfelle den svarte skyggen på pinkiefingeren og bruk den på 1/4 av nedre lash linjen.

11. Linj øynene med væske eller gel eyeliner. Jeg vinger det som jeg liker det på denne måten, og tilstedeværelsen av cellobånd gir også en veiledning.

12. Påfør køl på vannlinjen og stram øvre lash linje.

13. Fjern nå celletape og voila, ditt ferdige utseende vil se slik ut. Uten å bruke en enkelt børste har du oppnådd en fin og skarp øyenskygge linje og en nydelig smokey eye makeup.

14. Med pinkie-finger, myk opp eventuelle harde linjer. Krøl dine øyenvipper og bruk din favoritt mascara. Det er alt, dette er det endelige utseendet.

Jeg håper dere alle likte det og vil prøve. Jeg finner å bruke fingrene mine for å bruke øyeskygge veldig enkelt, og hvis du tenker, når du glemte å pakke børster, så hvordan får du et cellebånd Jeg føler at du kan få det i en hvilken som helst husholdning. Jeg er sikker på at verten eller hotellet må ha et cello-tape med dem, men å finne øyenskygge børster, tror jeg ikke så 😀

PS: Det er ikke nødvendig å vaske fingrene etter hvert trinn, men bruk et vev hvis du ønsker det.

Mørkblå Smokey Eye Makeup Shimmery Grå Svart Smokey Eye Makeup Tutorial Silver Plum Eye Makeup Tutorial Lakme Eye Quartet Botanica Green Eye Makeup Tutorial Easy Office Eye MakeUp Tutorial Silver Smokey Eye Makeup Tutorial Eye makeup opplæring ved hjelp av MAC Siahi Fluidline Golden Black Eye Makeup Tutorial Enkel 3-minutters Neutral Eye Makeup Tutorial Eye Makeup: Myk Smokey Eyes-Makeup Tutorial Blue Pink Eye Makeup Tutorial Eye Makeup Tutorial: Golden Bronze Diwali Makeup Tutorial - Glitrende Golden Blue Eyes Estee Lauder Blue Dahlia Eye Makeup Tutorial Pretty Green Eye Makeup Tutorial Soft Green Eye Makeup Tutorial

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 02 2020