Hvordan å tråkke din øvre leppe

1. Ta ca 2 meter lang stykke bomullstråd. Det er ingen spesiell type tråd som du må ha for tråder, men velg en sterk, god kvalitetstråd som det ikke er lurt å snappe lett. Bomullspole, som brukes til sying, er perfekt for dette formålet. Med praksis vil du vite hvilken lengde av tråd som passer best for deg. Noen mennesker finner at de har mer kontroll med en veldig kort tråd, mens andre kan være lykkeligere med mer plass til å bevege seg rundt.

2. Hold begge endene av tråden mellom fingrene og knute dem tett sammen for å lage en sirkel av tråd.

Kosmetologer er vanligvis sett med tråden rett fra hjulen med en ende i munnen og den andre holdt i hånden, men du trenger ikke den typen teknisk perfektjon i begynnelsen. Også det vil være ekstremt vanskelig å tråkke din egen overleppe på denne måten, så det er ikke nødvendig å prøve det).

3. Hold tråden med begge hendene og vind den i midten omtrent ti ganger. Sårleggen skal ligge midt i sirkelen.

4. Løft tråden rundt fingrene på begge hender som vist på bildet. Forlenge fingrene på den ene hånden og samtidig lukke fingrene på den andre hånden samtidig. Dette vil gjøre slår opp delen glir langs mot hånden hvis fingre er stengt. Se bildet for å få hjelp.

5. Øv å lukke fingrene på den åpne hånden og åpne fingrene på den lukkede hånden for å skyve oppviklingsdelen frem og tilbake. Når du får tak i det, gå til neste trinn.

6. Ikke start på overleppen for første gang. Gjør et forsøk på en annen kroppsdel, for eksempel benet, som er lett tilgjengelig og har nok hårvækst for deg å se uten et speil.

Legg tråden på den delen av beinet du vil begynne å øve på. Når du gjør dette, må du sørge for at sårdelen er i den ene enden av håret, og tråden på den andre siden er vinkler ut fra begge sider av håret du ønsker å fjerne.

7. Skyv opp lukningspartiet til den andre siden med håndbevegelsene, slik at det fanger håret mens du beveger deg fremover. Da dette skjer, blir håret løftet fra roten og trukket ut mens det beveger seg frem og tilbake.

8. Du kan da starte på overleppen din med en dab på talkumpulver på leppeområdet for å kvitte seg med noe oljeinnhold. Gjør den samme bevegelsen for å kvitte seg med alt håret. Du vet allerede hvordan du strammer huden på leppen ved å plassere tungen tett under den i munnen eller ved å rulle inn i leiren. Bare sitte foran et speil og gå!

Husk å sette en beroligende krem ​​eller astringent som du normalt gjør etter et besøk til salongen.

Du må trenge mye før du blir god på det. Når du er sikker på å tråle overkroppen selv, trenger du ikke å vente på at håret skal vokse tilbake før neste tresjonssesjon i salongen. Du kan gjøre det selv med jevne mellomrom fra bekvemmeligheten av ditt hjem når du trenger det.

Her er en video for å hjelpe deg med:

Bildekilde:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Les også: Slik får du ungdommelige hender Hvordan velge riktig parfyme Hvordan bruke Pencil Eyeliner - opplæring Slik løser du Common Makeup Mistakes Slik krøller hår uten varme - Rags Hvordan bli rettferdig naturlig Slik minimerer du en stor panne Hvordan å bære belter Hvordan å perm håret Slik bruker du Liquid Foundation med Flat Top Kabuki Brush Hvordan velge Foundation Shade for Skin Hvordan bli kvitt flekker fra silke klær Hvordan få håret til å vokse raskere Hvordan bruke Kremblush Hvordan konturere ansikt med sminke Hvordan rette håret Hvordan fremheve ansiktet ditt - Fotoopplæringen Slik gjør du pedikyr hjemme i 5 enkle trinn Hvordan redusere mørke sirkler Veet Suprem 'Essence Hårfjerningskrem Midlertidige metoder for å fjerne underarmshår Bikini-Line Hair Removal Tips Hvordan bli kvitt ansiktshår: Spør IMBB 10 tips for glødende hud fra kjøkkenhylle Nair Ansiktshårfjerning Cream Review Philips Satinelle Ice oppladbar epilator HP6503 / 10 Review Ansiktshår Home Removal Tips Lazer Hair Removal i Mumbai: Spør IMBB

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: