Hei venner,

Jeg er tilbake med et annet innlegg! I dag snakker vi om forskjellige måter å lette mørke hender og føtter på. Mørke hender og føtter kan være et pinlig problem fordi det antas å være noe som hver jente burde være skammelig for. Selv om du har mørke hender og føtter er ikke et alvorlig problem, og det er alltid mulig å lyse dem hjemme.

Flere faktorer bak mørke hender og føtter inkluderer akkumulering av døde hudceller, ingen ordentlig hudpleie rutine, betennelse, kjemiske faktorer eller hormonelle problemer. Noen ganger kan du observere at hender og føtter blir mørke på grunn av medisinske forhold også. Vel, her nevner vi forskjellige måter å lette mørke hender og føtter på.

1. Bruk ingredienser med melkesyre:

Ved hjelp av ingredienser som inneholder høy melkesyre, kan det bidra til å bleke de mørke hender og føtter. Melkesyre er en av de beste ingrediensene som kan bidra til å slough av de døde hudceller enkelt og også fremme lyse toner og hender. Du kan bruke yoghurt, melk eller andre ingredienser med melkesyre for å lette mørke hender og føtter. Påfør på de mørke flekkene og vask av med kaldt vann.

2. Exfoliate og hold huden ren:

En annen viktig ting du alltid bør huske på er å exfoliere huden din regelmessig. Exfoliating huden din kan bidra til å slough av de døde hudceller og også fjerne smuss og støv fra huden. Det forhindrer også at porene dine blir tette og dermed fremmer glødende hud. Du kan bruke skrubbe eller eksfolierende hansker til å skrubbe mørke hender og føtter.

3. Fuktighetsgivende er viktig:

Fuktighetsgivende hjelper ikke bare å holde huden hydrert, men det bidrar også til å holde den lys og ren. Ta litt håndkrem / kroppskrem og masser huden din med dette. Å holde huden hydrert, fuktet og smidig er en annen viktig ting for å holde huden glødende og ren. Du kan bruke ingredienser som kakaosmør, kokosnøttolje eller aloe vera gel for å hydrere huden din. Bruk Innisfree Grapefruit Hand Cream eller Ahava Dead Sea Water Mineral Hand Cream for mørke hender og føtter.

4. Beskytt huden mot sol:

Beskyttelse av huden din fra solen kan bidra til å forhindre at det blir mer solbrent. En av de største årsakene til at huden din blir mørk, skyldes overdreven eksponering for skadelige solstråler. Du bør bruke mye solkrem på hender og føtter for å forhindre at de blir solbrune. Det er godt å velge solkrem med høy SPF for å hindre mørk hud. Bruk bananbåt Ultra Protect Solcreme Continuous Spray SPF 50 eller Biodermal Anti Age Face Sunscreen SPF 50+ for best resultat.

5. Gurkemeiemaske:

Gurkemeie er en av de lett tilgjengelige ingrediensene som kan bidra til å lette hendene og føttene. På grunn av essensielle antioksidanter og curcumin tilstede i gurkemeie, kan det bidra til å redusere produksjonen av melanin og dermed forhindre mørke hender og føtter. Ta noen skjeer med gurkemeie og legg litt melk til den. Bland sammen og bruk på hender og føtter. La det tørke og vaske av med vann.

6. Bruk sitrusfrukter:

Bruke sitrusfrukter kan være en annen måte å lysere huden på, og dermed hindre mørke hender og føtter. På grunn av høye vitamin C som finnes i sitrusfrukter, kan det bidra til å behandle hyperpigmenterte flekker og forhindrer også produksjon av melanin i huden. Du kan gni litt sitron på huden for å lette mørke områder på kroppen. Bortsett fra dette, kan du bruke appelsinskall eller frisk papayamasse til å lette mørke hender og føtter.

7. Bruk risvann eller tofuvann:

En annen måte å lette mørke hender og føtter på er å bruke risvann. Risvann inneholder gode hudavlastningsmidler som kan bidra til å slough av de døde hudcellene og også gi lette effekt. Ta litt risvann og bruk på føttene og hendene. La det tørke og vaske av med kaldt vann. Hvis ikke risvann, kan du bruke tofuvann for å få lettere og lysere hud.

8. Bruk eplecider eddik:

Bruk eplecider eddik er en annen flott måte å lette hender og føtter på. Den inneholder høye mengder antiinflammatoriske og antioksidantegenskaper som kan bidra til å fremme lettere og glødende hud. Ta 2 kopper eple cider eddik og legg litt vann til det. Påfør på hender og føtter med hjelp av bomullsboll. La det stå litt tid og vask av med vann.

8 måter å bruke Tea Tree Oil for acne og acne arr 8 måter å ta vare på fet hud på regnfulle dager 8 måter å fjerne sminke uten sminkefjerner 7 måter å lette øvre lip hår naturlig 9 måter å belyse mørke sirkler under øyeover natten 7 hjem rettsmidler for å bleke mørke hender og føtter Hjem Rettsmidler for å bleke hender og ben 10 Whitening Creams for hender og føtter DIY Orange Peel Scrub for myke hender og føtter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: