Hei damer,

Styling og kutting håret når du har en stor panne kan være en skremmende oppgave. En liten bit av å skjule med det rette håret kan gjøre underverker for ditt brede panne. I dag snakker vi, la oss snakke om alle slike haircuts.

1. Kort hår med bølgete lag

Hvis du har bølget hår, så gå for denne. Bare kutt håret ditt kort med korte lag foran, slik at bølgene dine faller på en slik måte at halv pannen er skjult og lengden på ansiktet ditt er redusert. Du kan også bruke tørr sjampo nå og da for å få det voluminøse og teksturerte lete etter tressene dine.

2. Full Head Straight Slang Cut

Denne frisyren gir det voluminøse utseende til håret ditt og forbedrer dine funksjoner som kinnben, øyenbryn og definitivt panne. Full hodeslang er også referert til som kort eller lang bob. Du kan gå for en som husker lengden på håret ditt.

3. The Curly Bang

Hvis du har krøllete hår, et bredt panne og vil gå for smell, så fortell din frisør om det. denne curlier bang er ikke full på fryns, så det hjelper å bryte opp formen på pannen litt, noe som gjør at den ser mindre ut. Med curlier hår, bør frisøren kutte en mindre del, fordi en gang tørr, krøllete hår vil utvide.

4. Gardin Bangs

Du kan enkelt skjule pannen med gardin-lignende frynser. Gardinbukkene dekker sidene av pannen og gir en illusjon om å være kortere. De er lavt vedlikehold i motsetning til full frontal bangs og er ideelle for jenter som alltid er kortvarige.

5. Den løse Bob

Det er en moderne ta på din klassiske bob. Det er litt lenger i ryggen, og selv om du dekker opp pannen, er det virkelig løs og flytende. Frisør starter med en tradisjonell bob og begynner deretter å ramme håret ditt rundt ansiktet ditt. Kutting av lagene i en mer fremadrettet retning skaper et løsere utseende som bare vil strømme rett inn i disse lyspyntene.

6. Fullt trinn med ensidig bangs

Dette hårklippet dekker hele hodebunnen; Men hårets retning er vanligvis innad. Da trinnene er tilbøyelige til begge sider, avhenger det derfor av deg at du vil ha ensidig bang eller dobbeltsidig. Dette er en klassisk frisyre som er oppstyrfri og enkel å stilere også.

7. Rett Baby Cut nærmer seg Øyenbryn

Dette hårklippet har som mål å opprettholde den nåværende hårlengden, bringer volum til det fremre håret og dekker pannen med små frynser. Dette hårklippet kan justeres etter lengden på håret. For eksempel kan du gå for enten det lange håret babyskåret eller kort hårklipp etter ansiktet ditt.

8. Ikke-tradisjonell Bob

De ikke-tradisjonelle bobene er i utgangspunktet de dype smekkene som dannes ved hjelp av barberkniv som ikke skjærer saks. Dette hårklippet for store panner er foretrukket av folk fordi det er høyt justerbart i naturen. Det har ikke til hensikt å dekke hele pannen, men det gir volum til bobene, får dem til å se myke på huden og opprettholde gjennomsiktigheten av den store pannen.

9. Volumizing Cascading Layers

Der er ikke noe mer kjølig enn voluminøse lag og kaskende lag med midtparting, veldig godt å skjule et stort panne. Hvis håret ditt har rikelig med volum, er dette det ideelle kuttet for deg.

9 lange frisyrer for runde ansikter 9 spørsmål for å spørre frisøren før du har et hårklipp 9 frisyrer for å se frem til 2016 9 Beste hårklipp for tynt, fint hår Beste frisyrer for fint tynt hår med Bangs 8 måter å gjøre pannen ser mindre naturlig ut Frisyrer til høy panne Slik fjerner du tan fra pannen 6 beste kremer for panne rynker

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: