NYX Butter Lipstick - Tart Review

Hallo jenter,

Jeg er høy på leppefargene i dag, og jeg er tilbake med et nytt nytt produkt fra NYX. Denne gangen er det deres smør leppestift som jeg skal vurdere for deg i dag. Når Revlon smør leppestift kom inn i markedet, ble det en stor hit og folk som liker kremete leppestifter elsker dem mye. Jeg liker langvarige, matte leppestifter, men siden dette spekteret har nydelige nyanser, var jeg ikke i stand til å motstå meg selv. Så, la oss gå videre og finne ut mer om denne smørleppestiften fra NYX.

Pris:

$6

Produktbeskrivelse:

Den unike tekstur ser ut til å smelte på leppene, noe som gir full, men likevel lett dekning med en luksuriøs sateng finish.

ingredienser:

Min erfaring med NYX Butter Lipstick Sweet Tart:

Denne leppestiften ser ut som alle andre leppestifter i røret, men så snart den kommer i kontakt med leppene, smelter den inn i en buttery tekstur. Denne tekstur gir en følelse av at leppestiftet har ren dekning, men fargen er veldig mye byggbar. Den dekker mine pigmenterte lepper helt og gir en jevn farge i hele. Lippestiften er kremaktig, men kulen forblir intakt, i motsetning til noen buttery leppestifter der kulen begynner å smelte i varmt vær.

Skyggen "Sweet Tart" er en kul tonet dyprosa. Denne nyansen ville se bra ut på rettferdige til middels hudfarger. Selv om det er en kul tonet nyanse, går det bra på huden min med gule undertoner. Jeg stirret på skyggen Razzel som er en lys fuchsia, men det var ikke på lager, så jeg kjøpte Sweet Tart som er den nærmeste skyggen til den. Jeg er glad for at jeg kjøpte dette som det er en vakker mørkrosa skygge som løfter ansiktet mitt og går bra med mange sminkeutseende. Det ser litt rødt ut under kunstig lys. Det er en perfekt farge for jenter som vil bære lys rosa uten frykt for at det kan se over toppen.

Kommer til oppholdsstyrken, på grunn av sin smørrende tekstur, forventet jeg ikke at det skulle holde seg lenge. Men leppestiften holdt seg på mine lepper i 4 timer med lett snacking. Når det fades bort, etterlater det en veldig svak flekk bak som jeg liker. Det har en veldig karamell slags søt lukt til det, men lukten er verken overveldende eller langvarig, så det er ikke noe problem for følsomme neser.

Oppsummering, hvis du elsker buttery og fuktighetsgivende leppestifter med fantastisk fargepenger, så er dette det perfekte valget for deg. Bare gå for det 🙂

Pros av NYX Smør Leppestift Sweet Tart:

  • Vakker, kjølig tonet dyprosa nyanse, vil utfylle mange hudtoner.
  • Byggbar / farge, god fargepenger.
  • Fuktighetsgivende på leppene, ingen leppebalsam kreves under.
  • Buttery formel.
  • Kulen smelter ikke i varmt vær.
  • Føler lys på lepper.
  • God oppholdsstyrke.
  • Rimelig prising.
  • Søt lukt, ikke overveldende.

Cons av NYX smør leppestift søt tart:

  • Ingen.

IMBB Rating:

4.9/5

Ville jeg tilbakekjøre NYX smør leppestift søt tart?

Jeg vil få en annen, men i en annen nyanse 🙂

NYX Round Lipstick i Shade Femme NYX Round Lipstick i Heredes NYX Ekstra Creamy Round Lipstick - Indian Pink NYX Matte leppestift i Bloody Mary NYX Ekstra Creamy Round Lipstick - Haute Coutour Nivea Lip Butter Caramel Cream Kiss NYX Butter Gloss i Tiramisu Revlon Colorburst Lip Butter Berry Smoothie Revlon Colorburst Lip Smør Cherry Tart

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: