Kosthold for sunt hår

På samme måte som din hud og kropp, håret også trives på et balansert sunt kosthold. Et dårlig kosthold vil være raskt nok til å vise deg skader på huden og håret, og det kan også gjøre dårlige vaner som å røyke, drikke og sove. Inkludert noen supermatvarer til dietten daglig og ukentlig, kan endre måten håret ditt blir aldrende på, og få dem til å se sunnere ut som din primære. Ta en titt på kostholdet du kan ha for sunt hår:

Valnøtter

Oljene som finnes i valnøtter kan forbedre hårets elastin og fremmer også hårveksten. Valnøtter har også kobber for å opprettholde naturlig hårfarge glans. Valnøtter gir håret mye trengte oljer uten at de blir utsatt for brudd. Ha en håndfull blandede nøtter daglig.

Spinat

Jernmangel vil resultere i hårtap og mangel på glanshår, å spise jernrik mat kan endre måten håret ditt er. Prøv å inkludere den minst to ganger i uken.

Gulrøtter

Gulrøtter er rike på beta karoten, som kroppen blir til vitamin A. Vitamin A kan gjøre underverk for hodebunnen og hårrøttene og veksten. Ha noen daglig.

Gresk yogurt

Gresk yoghurt har vitamin B5 og vitamin D som vil bidra til å styrke hårrødder og follikler.

Laks og annen fisk:

Omega-3 fettsyrene i fisk er den mest nødvendige maten av håret ditt, og kroppen kan ikke lage omega-3. Fisk som kveite er også rik på magnesium, et annet viktig element for sunt hår. Prøv å spise det tre ganger i uken.

linser

Vår hverdags ydmyke dal er pakket med protein, jern, sink og biotin. Dette kan gjøre underverk til håret ditt, spesielt hvis du er vegetarianer. Ha det daglig.

bønner:

Et hårpleie institutt diett diagram nevner å spise rajma og chole En gang i uken fortalte min venn meg om denne. Vel, bønner og belgfrukter som nyre bønner er godt protein for håret ditt og vil også bekjempe biotinmangler.

Fullkorn:

Fullkorns frokost som frokostblandinger har en hår-sunn dose av sink, jern og B-vitaminer. Disse kan bli hatt hver dag som en pre-middag lett snack for å dempe cravings også.

egg

Hele egg er en stor kilde til vitamin D for håret ditt. Inkluder minst en daglig.

blåbær

Rik på C-vitamin, disse hjelper i omløp til hodebunns små blodkar som mate follicles.Vitamin C vil også hjelpe mot hårbrudd.

Søte poteter

Som gulrøtter, er søte poteter rik på beta karoten som kroppen dekker til vitamin A, som vil fungere lurt på håret ditt. Dette vil også hjelpe mot flass og kløende hodebunn.

Jeg har tatt med valnøtter, eggehvite, mandler og andre kosttilskudd, inkludert biotin og magnesium, for min hårtap, og jeg kan se noen endringer allerede. Det er best å spise ovennevnte på daglig eller ukentlig basis, slik at håret ditt kan opprettholdes på sitt sunneste beste.

Bilde 1 2 3 4

Hårpleie tips for sterkt sunt hår 10 trinn til sunt hår Ayurvedisk hårmask for sunt hår

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 12 2020