Olay Complete All Day Fuktighetskrem For Kombinasjon / Oljevurdering

Hei venner,

Håper du nyter dagen din! I dag vurderer jeg en ansiktsfukter fra Olay. Dette er Olay Complete All Day UV-fuktighetskrem for kombinasjon / fet hud.

Produktbeskrivelse:

Behandle huden din mot UV-beskyttelse, hele dagen hydrering og berikende antioxidant vitaminer med en 100% olje- og PABA-fri formel.

 • Hydrerer hele dagen.
 • Hjelper med å beskytte mot solskader med bredt spektrum SPF 15 UVA / UVB solkrem.
 • Fremmer vakker, frisk hud.

Komplett hele dagen UV-fuktighetskrem-Kombinasjon / Oljedyr har en lett, ikke-fettete formel som gir fuktighet mens du beskytter huden mot daglig soleksponering.

Pris:

CAD $ 14,99 for 120 ml. Prisen varierer mellom butikker.

Søknadsveiledning:

For hele dagen SPF 15-beskyttelse, bruk så rikelig på ansikt og nakke så ofte som nødvendig.

Viktige ingredienser:

Oktokrylen, avobenzon, dimetikon, dimetikonol, glyserin, niacinamid, panthenol, tokoferylacetat

Fulle ingredienser:

Min erfaring med Olay Complete All Day Fuktighetskrem For Kombinasjon / Olje:

Siden huden min er veldig fet i naturen, er det en stor utfordring å finne en god fuktighetskrem, noe som ikke gjør meg enda oljere. Jeg prøver å få produkter merket spesielt som "For kombinasjon / fet hud."

Min forventning er at disse produktene er spesielt formulert for å bekjempe oiliness. Da jeg kom over denne fuktighetskremmen fra Olay, var jeg veldig glad for å plukke den opp, som det er spesielt for kombinasjon / fet hud og har også SPF 15, noe som er veldig nyttig i sommer. Jeg var glad for at jeg kunne kombinere fuktighet og solbeskyttelse i ett trinn!

Olay Complete All Day UV-fuktighetskrem er tilgjengelig i 3 variasjoner - Normal, Sensitive og Kombinasjon / Olje. Den "sensitive" varianten ble gjennomgått her på IMBB tidligere av Neha. Den ene konsollen av fuktighetskrem synes å ha blitt utbedret av denne fuktighetskrem, som er veldig ironisk, som du finner nedenfor!

Olay Complete All Day UV Fuktighetskrem - Kombinasjon / Olje kommer i en hvit flaske med en svart hette. Flasken inneholder ikke en pumpe. Du kan klemme flasken for å få fuktighetskrem ut. Fuktighetskremet er hvit i farge og har en litt løpende konsistens. Det blir raskt absorbert i huden og føles ganske lett på huden.

Fuktighetskrem har en veldig mild og behagelig duft, som de fleste Olay-produkter. Siden den inneholder SPF 15, kan jeg bare bruke dette og hoppe over en separat solkrem til vanlig bruk. Kanskje hvis jeg vet at jeg skal være i solen i svært lang tid, kan det hende at jeg trenger en høyere SPF, men for daglig bruk er dette tilstrekkelig.

Den fuktighetskrem hevder å inneholde vitamin B3 for hydrering og antioxidant vitaminer C og E for sunnere hud, noe som er et annet stort pluss. Så alle positive til denne fuktighetskrem har blitt nevnt! Nå kommer jeg til hovedgrunnen til at jeg valgte denne varianten av Olay-fuktighetskrem - formelen for kombinasjon / fet hud! Det mislykkes dårlig her! Denne fuktighetskrem er IKKE ment for kombinasjon / fet hud i det hele tatt. Så snart jeg bruker dette, absorberer huden min det veldig fort, men jeg er igjen med et skinnende ansikt! Det ser forferdelig ut! Hvis jeg fant at ansiktet mitt ble skinnende selv etter et par timer, kunne jeg legge det ned til mine overaktive oljekirtler! Men det er ikke slik. Dette er en umiddelbar etterpåvirkning! Men det fungerer veldig bra på noen tørre, flakete flekker på ansiktet mitt forårsaket på grunn av aknemedisinering.

Etter å ha undersøkt dette litt, fant jeg ut at en av hovedingrediensene, niacinamid, gjør denne fuktighetskremet for myk for fet hud. Dette ville fungere best for normal til tørr hud. Neha, som hadde vurdert "Sensitive" versjonen av denne fuktighetskrem, har nevnt i hennes gjennomgang at det ikke hjalp med de tørre flekkene. Hun har faktisk anbefalt "Sensitive" versjonen for normal eller kombinasjonshud. Mens den oljeaktige versjonen synes å være laget for personer med tørr hud! Hva en ironi!

Pros av Olay Complete All Day Fuktighetskrem For Kombinasjon / Olje:

 • Lettvektsformel.
 • Inneholder SPF 15.
 • Oljefri og ikke-komedogen.
 • Mild behagelig duft.
 • Gets absorberes raskt.
 • Inneholder Vitaminer B3, C og E for frisk hud.
 • Moisturizes tørre flekker / flakete hud veldig bra.
 • Kan brukes som en base under sminke.

Cons av Olay Fullfør hele dagen Fuktighetskrem For Kombinasjon / Olje:

 • Fungerer ikke for oljeaktig / kombinasjonshud. Gjør huden ser veldig skinnende ut - Over fuktes!

Vil jeg anbefale Olay Complete All Day Moisturizer for kombinasjon / fet?

Jeg vil anbefale denne fuktighetskremeren for personer med tørr eller normal hud. Ikke gå etter hva Olay har kategorisert dette som. Dette er en veldig god fuktighetskrem, den er lett og ikke fettete, men fuktighet veldig bra og fungerer også som solkrem, men ikke for fet hud. Oljete hudfolk vil gjøre det bedre med "sensitiv" versjonen, som foreslått av Neha. Jeg bruker denne bare på de tørre flekkene på ansiktet mitt forårsaket av akne medisiner. For resten av ansiktet er dette en katastrofe!

IMBB Rating:

3/5 (bare fordi det er feilmålrettet for oljeaktig / kombinert hud!)

Olay Fullfør hele dagen fuktighetskrem med solcreme bredspektrum SPF 15 Olay Essentials Complete Day Fluid Olay Fuktighetsgivende Lotion Olay Total Effects Anti Aging Cream (Moisturizer) Olay Total Effects Day Cream med Touch of Foundation Stila All Day vanntett flytende eyeliner Nivea Happy Time Dusj Friskhet All Day Long Deodorant Stila All Day Liquid Lipstick Carina Street Wear All Day Wear Compact ELF Tinted Moisturizer SPF 20 Clinique Turnaround Overnight Radiance Moisturizer Freeman Superfruits Rejuvenating Facial Moisturizer Lakme Peach Milk Moisturizer Aroma Magic Gulrot Solcreme Lotion Vichy Capital Soleil Sunscreen SPF 25 VLCC Enbrighten Tinted Sunscreen Souffle SPF 25 PA ++ Kama Ayurveda Sunscreen Lotion SPF 15 Lotus Herbals Absolute Broad Spectrum Anti-Tan Gel med SPF 30 Bobbi Brown Skin Foundation Bred Spektrum SPF 15 L'Oreal Paris Collagen Fuktfyller med SPF 15 Clinique Superbalanced Powder Makeup med SPF 15 Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer Med SPF 15 MAC Mineralize SPF 15 Foundation Clarins Gentle Foaming Cleanser med Tamarind for kombinasjon / fet hud Clarins Toning Lotion med iris for kombinasjon eller fet hud Oily Combination Skin, Acne Prone Hudpleie Rutine

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: