Maybelline Volum'Express Rocket Mascara I Veldig Svart

Hei jenter,

Øye sminke er aldri fullstendig uten mascara, du vet det og jeg vet det. Det er som den magiske etterbehandlingen. Selv på dager når du ikke bruker øyenskygge, har du mascara sikkert fordi det bare gir deg illusjonen om å være våken selv om du ikke er. Det er en grunnleggende som alle bruker, og det er en stift for noen. Men den vanskelige delen er å finne den rette. Du må vurdere børsten, formelen, fargen, funksjonen og så vel. I denne anmeldelsen har jeg en mascara for deg, la oss se om det kommer til å komme på listen din neste. 😉

Pris:

$ 7.49

Jeg tar på Maybelline Volum'Express Rocket Mascara i veldig svart:

Den første og mest iøynefallende tingen om denne mascara må være den børsten. Jeg mener å se på det, det er stort, skremmende, annerledes og sannsynligvis ser vanskelig å bruke ved første øyekast. Jeg var ganske hesitant om dette mascara først på grunn av det er pensel, men det hevder å gi deg gal volume. Vel, det gjør det som det står. Sannsynligvis ikke gal volum, men det er en forskjell i dine lashes etter at du har brukt dette. Jeg la merke til at det legger til volum på viskene mine og det forlener det enda litt, noe jeg kan sette pris på fordi vrengene mine er så små, de er praktisk talt ikke-eksisterende. Jeg bruker vanligvis et frakk på viskene mine og det er allerede en bemerkelsesverdig forskjell, men noen ganger hvis jeg føler det, bruker jeg et tynt andre frakk på øynene mine. Det er tider når jeg blir gal og bruker dette etter en lash primer, viser min lashes fantastisk og super merkbar.

Men denne børsten er faktisk for stor for bunnvinkene mine. Jeg pleier å få det overalt når jeg legger det på bunnvingene, og de gjør at bunnviskene mine ser litt skummelt ut hvis jeg bruker mer enn to strøk. Jeg vil egentlig bare anbefale en bunnmaskara eller filmmascara fra Maybelline for bunnlinsene dine.

Dette er faktisk den ikke-vanntette formelen. Når vi hører vanntette, tenker vi normalt på flekker og alle de andre fryktelige mascara-tragediene, men denne mascaraen smelter ikke. Det forblir satt og går ikke hvor som helst, og jeg har gråt med denne mascaraen på før, men det endte ikke i en katastrofe, det forblir satt som er ganske utrolig jeg må si. Denne mascaraen er ganske langvarig på egen hånd. Det varer meg i 4-6 timer før det begynner å falme litt. Men med en lash primer, klar mascara eller begge deler, blir den satt hele dagen lang. Jeg sverger det gjør det.

Dessverre, hvis du bruker to eller flere strøk av dette, vil det klumpe på deg og få deg til å se helt fryktelig. I stedet for edderkoppevipper, vil dine lashes være klumpete, tykke og ganske skummelt, som er det du ikke vil ha. Stol på meg når jeg sier at du ikke vil ha det, jeg vet jeg ikke. Søknad på øvre visker er ganske enkelt med denne mascaraen, selv om det kan virke vanskelig med penselen. Du trenger bare å få litt bruk for penselen, og du har ikke noe problem etterpå. I tillegg har det en fin konsistens. Det er ikke for vannaktig eller for tykt til det punktet der det er som lim. Det er også ganske lett på lashene dine, og du vil ikke føle at noe holder dine lashes ned. Hvis du er nysgjerrig, er det også enkelt å fjerne det. Den kommer lett av med en oljebasert fjerner, noe som betyr at du ikke trenger å legge noen stimulering på dine lashes. Så jenter, du kan oppnå sunne vipper uten å ha en oppstyr om å fjerne mascara.

Emballasjen er den søteste tingen noensinne, og jeg ble faktisk tiltrukket av dette på grunn av emballasjen. Det er også lett og enkelt å kaste inn i sminkeposen din og bare gå. Du trenger heller ikke å bekymre deg for å spyle det eller børsten kommer til å miste fordi det er ganske stramt. For nybegynnere kan det hende du finner dette vanskelig å bruke, og du vil nok være bedre med en grunnleggende mascara. Men hvis du er en lang mascara bruker eller en mascara whiz, er dette mascara verdt et nytt utseende og kanskje enda et kjøp.

Pros av Maybelline Volum'Express Rocket Mascara i veldig svart:

• Gir volumet på øyenvippene. • Lengrer vippene. • Ikke flekker. (Det er en ikke-vanntett formel.) • Øyeoppfangende børste. • Langvarig på egen hånd. • Enkel applikasjon. • Fin konsistens. • Føler lett på visker. • Fjerning er lett med oljebasert fjerning. • Søt emballasje. • Reise vennlig. • Robust emballasje.

Ulemper med Maybelline Volum'Express Rocket Mascara i veldig svart:

• Børsten er for stor til bunnvisker. • Klumper etter to strøk eller mer. • Ikke egnet for mascara nybegynnere.

Ville jeg tilbakekjøpe Maybelline Volum'Express The Rocket Mascara I Very Black?

Jeg ville. Det er et produkt som ikke vil være sløsing med pengene dine, og du vil få litt bruk ut av det sikkert. Selv om jeg er klar for å teste andre mascaraer, er dette en jeg kunne gå tilbake til i fremtiden.

IMBB Rating: 3/5

Maybelline SuperStay Lip Color MAC Stars N Rockets Eyeshadow Review, Swatch, FOTD Maybelline Eye Studio Varig Drama Gel Eyeliner (Black) Review, Photos, Swatches Maybelline Ultra Liner Dark Brown 302 Maybelline Colossal Volum 'Express Vanntett Mascara Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: