Det er ganske vanlig kunnskap i disse dager at Seoul regnes som verdens plastikkirurgi hovedstad. Det er også et av de mest populære reisemålene innen medisinsk turisme, hvor folk reiser utenfor landet for å motta behandlinger fra kirurger for unike prosedyrer. Den innenlandske populariteten til kosmetiske forbedringer har skapt alle typer innhold, alt fra pedagogiske til mye mer populære snakkeserier. Den mest populære er kalt "La meg inn" som er et show som fokuserer på personer som gjennomgår en fullstendig transformasjon. Det er i utgangspunktet en "Pimp My Ride" for ansiktet ditt der alle kirurgiske kostnader blir betalt, og kandidater er valgt ut fra deres historie - med noen mennesker som har alvorlige deformerte ansiktsfunksjoner, mens noen har personlighetsforstyrrelser på grunn av mobbing forårsaket av deres utseende.

Showet starter med en kort videoinnføring for en kandidat som vises til et levende publikum sammen med show-vertene. Det er mange følelser som vises under episodene, ettersom mange av kandidatene har ekstremt triste historier og livserfaringer. Deretter tildeles hver kandidat en plastikkirurg som mener at de kan forbedre deres utseende. Dette er ikke din gjennomsnittlige lokale plastikkirurger, de er de absolutte beste i sitt felt som Korea har å tilby. Blant kirurgerne er de som seere vurderes å ha de beste resultatene for La meg i kandidater er dr. Myung juni oh.

Dr. Myung June Oh er allment ansett som en av de beste kirurger i Korea, spesielt i prosedyrer som roterer rundt kjevereduksjonen (to-kjeve, dobbeltkjeven) og ansikts-kontur (V-line, Zygoma) prosedyrer. Han har blitt invitert til globale konferanser som deltok av de beste plastikkirurger i verden som gir foredrag om prosedyrer som involverer kutting av kjevebenet. Selv om Dr. Oh var enormt populært før låt meg komme inn, har showet eskalert sin popularitet over hele verden, og tiltrekker seg pasienter fra hele verden for å reise til Korea for å få arbeid gjort spesielt av ham. Her er en kort oppsummering av hans CV.

På grunn av showets enorme popularitet, må produsentene og vertene av showet gjennomgå en intens screeningsprosess for tusenvis av søkere. Hver kandidat må vise frem en unik historie og vise et større ønske om forandring enn at andre har en bedre sjanse.

En av de mest populære kandidatene til showet, Yura Shim fra New York, fanget hjertene til mange i Let Me In sesong 3 show.

Yura Shim og hennes familie flyttet til USA da hun var fire på grunn av familiens økonomiske kamp etter en mislykket virksomhet. Hun ble diagnostisert med medfødt hjertesykdom i en tidlig alder som påvirket pusten hennes. Hun pustet stadig med munnen sin på en vanskelig måte som påvirket hennes kjeveutvikling under ungdomsårene. Denne feilen har dramatisk påvirket hennes utseende og har utholdt konstant mobbing og fornærmelser i løpet av hennes ungdomsår og påvirket også hennes sysselsettingsberettigelse i hennes voksenår.

Hun kom på "La meg inn" og delte hennes hjerteskjærende historie med publikum og verter, og på et tidspunkt bøyde han seg på knærne og ba vertene og produsentene om å forandre livet hennes mens de tørket bort tårene hennes. Det er utvilsomt en av de mest følelsesmessige intense øyeblikkene i showets historie.

Da hun ble enstemmig valgt som en av kandidatene på La meg inn, sesong 3, var det Regens sjef, Dr. Myung June Oh, som fullstendig hevdet oppgaven med å være hennes kirurg.

Etter hennes første konsultasjon med Dr. Oh, gjennomgikk Yura totalt fem hovedprosedyrer som tok over en måned for å fullføre. Etter at mesteparten av behandlingen var ferdig, viste hun igjen på "La meg inn" for å vise frem sin utrolige transformasjon som sjokkerte alle seerne. Hun hadde en bemerkelsesverdig makeover som trakk tårer fra vertene og sammenlignet med Yura's holdning fra hennes første gang på showet til henne sist. Alle så tydelig at hun hadde en ny tillit innstilt i henne som ville gi henne en sjanse til et nytt liv.

Ta en titt på Yura's transformasjonshistorie nedenfor:

For mer informasjon om "Let Me In" -konkurrenter og Regen Plastic Surgery, klikk HER.

* DETTE ER EN SPONSORERT POST

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: