Kroppsbutikken Satsuma Beautifying Oil Review

Produktbeskrivelse:

Beautifying Oil er ren skjønnhet i en flaske. Laget med en lett blanding av nøtteroljer, inkludert Community Fair Trade marulaolje, gir det øyeblikkelig hydrering og glitrende finish. Denne lukter av fersk satsuma.

 • For kropp, ansikt og hår.
 • Litt går langt.
 • Frisk satsuma duft.

Pris:

INR 895 for 100 ml.

Fulle ingredienser:

Min erfaring med Body Shop Satsuma Beautifying Oil:

Kroppsbutikken lanserte sin "Beautifying Oils" som kan brukes på hår, kropp, ansikt; en stund tilbake i forskjellige varianter som Brasilmutter, Chocomania, Kakaosmør, Kokos, Mango, Oliven, Moringa, Rosa Grapefrukt, Jordbær, Vanilje, Søt Sitron, Shea og til slutt Satsumaen som jeg vurderer i dag. Jeg prøvde de fleste av disse i butikken, men likte citrusy satsuma en mest (duftklok). Det var interessant å se at oljen er universal, det kan derfor brukes til ansikt, hår og kropp. Jeg fjerner det meste av ansiktsoljer på grunn av min kombinasjonsoljede hud (kan ikke stå tunge / intense fuktighetskremer, glem oljer, men når jeg prøvde det i butikken, følte det meg så lett at jeg ikke kunne gi det en glipp (pluss det har min favorittfrasuma fra all tid). En annen ting som lot meg fascinere var at dette er en "tørr olje" ( aldri hørt om det før).

Kroppsbutikken Beautifying olje kommer i en enkel, liten størrelse, lettvekt, plastflaske med flip cap. Siden det er en gjennomsiktig emballasje, kan du få en ide om hvor mye mengde du er igjen med. Flasken har en klar / fargeløs, ekstremt lett olje som er tynn i konsistens. Den har denne fantastiske, sterke, typiske satsuma duften som kaster en sitrusblast på sansene, helt elsk og nyt det. Hvis du er en fan av sitrus dufter, vil du definitivt like det også.

Oljen siver / synker / absorberer i huden veldig lett uten å etterlate noe fettete rester eller klistrethet, bare et snev av lysstyrke. Jeg brukte denne oljen sist vintre på ansiktshuden, i stedet for en nattkrem, og jeg ble overrasket hvor bra det fungerte på min kombinasjons-fet hud uten å gi meg noen breakouts. Min hud følte seg næret og myk etter at du hadde brukt dette; men det var tilfellet for min vinterhud når det trenger litt fuktighet sammenlignet med min "sommertid" hud.

For øyeblikket bruker jeg denne oljen kun 2-3 ganger i uken for å gjøre en liten massasje før jeg sover, og det viser seg å være en god ansiktsolje. Du kan også prøve dette i stedet for en massasje krem ​​når du gjør dine ansikter neste. Noen ganger blander jeg en dråpe eller to av denne oljen i grunnlaget, og det gir en fin, myk finish

Oljen kan også brukes på bare hårendene, som en forlengelsesbehandling for å få dem næret, skinnende og lett å avkjøle; uten å bli for tung / fettete (akkurat som et hårserum). Når det brukes til hodemassasje, føles det lett; Citrusy duften er veldig avslappende pluss det kommer av lett med sjampo på en gang bare.

Totalt sett liker jeg denne "beautifying oil" av The Body Shop. Jeg våget aldri å bruke oljer på ansiktet mitt (siden jeg har fet / akne-utsatt hud), men med dette har jeg aldri hatt noe problem i det hele tatt. Det er en god multifunksjonell olje, men for å være ærlig har jeg mest brukt den til ansiktshuden min, fordi jeg føler at den er litt for dyr til å bli brukt som hår og kroppsolje. Jeg har personlig brukt denne spesielle satsuma-versjonen av vakre oljer, så jeg kan ikke sammenligne den med andre versjoner som oliven, shea, etc., og fortelle om de ville være like gode som denne satsumaen en for ansiktshud eller ikke. Hvis du har normal tørr hud, bør du gi dette produktet et skudd! Jeg vil definitivt tilbakekjøpe en annen flaske av dette eller kan være moringa-versjonen.

Oppsummering:

Hva jeg liker om Body Shop Satsuma Beautifying Oil:

 • Fantastisk sitrus duft, ren kjærlighet!
 • Lett olje.
 • Ikke etterlater noen klissete / fettete rester.
 • Gjør hud myk når den brukes som ansiktsolje.
 • Ikke bryte ut min akne-utsatt hud.
 • Flerbruksprodukt (for ansikt, hår og kropp).
 • Kan brukes på hår som et hårserum.
 • Anstendig emballasje.

Hva jeg ikke liker om Body Shop Satsuma Beautifying Oil:

 • Bare 100 ml for INR 895 (jeg tror prisen har blitt økt nå).
 • Begrenset tilgjengelighet.

IMBB Rating:

4/5

Kroppsbutikken Satsuma Kroppsmørke og såpe Kroppsbutikken Satsuma Puree Body Lotion Kroppsbutikken Satsuma Bath og Bloome Kit Kroppsbutikken Satsuma Puree Body Lotion Body Shop Lip Care - Satsuma Shimmer Født Lippy Lip Balm + Kakaosmør Lip Care Stick Kroppsbutikken Satsuma Body Mist Kroppsbutikken Satsuma Eau De Toilette The Body Shop Shea Beautifying Oil Kerastase Elixir Ultime Beautifying Oil Masque RevAyur Saffron Beautifying Gel The Body Shop Oliven Beautifying Oil Shahnaz Husain Oxygen Skin Beautifying Mask Kroppsbutikken Sweet Lemon Beautifying Oil Nivea BB Cream 5 i 1 Beautifying Moisturizer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: