L'Oreal Total Repair 5 ekstraordinær olje for normalt hår

En av mine favoritt daglige rutiner gir næring til håret vårt og opprettholder det effektivt. Jeg har funnet min perfekte hårolje som holder håret mykt mykt og næret. Faktisk, L'Oreal er denne oljen en ekstraordinær olje.

Pris:

$ 6,99 for 3,4 FL.OZ / 100mL

Produktbeskrivelse:

Den første multi-care oljen med næringsoljer som retter seg mot hvert hår trenger. L'Oreal Total Repair 5 Ekstraordinær olje for normalt hår gir mykhet og glans for å nærme og forvandle hår. Silkeaktig, luksuriøs, men kraftig formel med en rekke bruksområder for alle utseende og situasjoner. Oppnå ekstraordinær glans, ernæring og perfektion. For alle hårtyper.

How å bruke:

Etter bruk av Total Repair 5 Shampoo og Conditioner, gjelder hele hårets lengder, konsentrere seg i enden. Kan brukes før sjampo for å nærme håret. Bruk før styling for å kontrollere og disiplinere hår. Bruk som en finish for utsøkt mykhet og glans.

ingredienser:

Cyclopentasilozan, Dimethiconol, Parfum / Fragrance, Capryl / Capric Triglycerid, Helianthus Annuus Frøolje / Solsikkefrøolje, Cocos Nucifera Olje / Kokosolje, Clycine Sojaolje / Soyabønneolje, Chamomilla Recutita Extract / Matricaria Flower Extract.

Min erfaring med L'Oreal Total Repair 5 ekstraordinær olje for normalt hår:

L'Oreal total reparasjonsolje kommer i en fin, stilig gylden oransjeflaske med pumpe dispenser. Pumpen gjør det lettere å dispensere riktig mengde olje. Oljens tekstur er veldig lett og ikke for fettete. Dette fungerer som et serum som nærer og fukter håret, slik at det blir mykt, skinnende og frizzfritt.

Den puter håret med en fin glans og tar bare 1-2 strøk for langt hår. Det gir ingen fettete følelser i hendene eller håndflatene. Den har en fin, blomstrende lukt som forblir en hel dag. Håret mitt har mange splittede ender, og jeg kan enkelt se ut håret mitt, men etter å ha brukt denne oljen er det litt glatt og silkeaktig. Min eneste bekymring er at oljen tørker ut veldig raskt og ikke føler at det har blitt brukt olje på håret. Jeg elsker alltid den lille oljestrukturen i håret, men disse serietypene olje har ikke den effekten.

Fordeler med L'Oreal Total Repair 5 ekstraordinær olje for normalt hår:

• Robust emballasje og en fin gylden fargeflaske • Leveres i en pumpepumper som gir riktig mengde olje • Gir en fin skinnende tekstur og holder håret skinnende • Lett tekstur og gir ikke noe fett på hendene • Kan brukes før sjampo for å nærme håret. • God duft som varer i en dag

Ulemper med L'Oreal Total Repair 5 ekstraordinær olje for normalt hår:

• Tørker opp veldig raskt. Det er egentlig ikke en con, men fortsatt vil jeg ha om det gir litt oljeaktig tekstur til håret, håret vil trolig være mer beskyttet mot andre harde effekter som sol og aircons.

IMBB Rating:

4.5/5

Samlet sett, et fantastisk serum som gir en god glans og næring til håret. Den har en fin, blomstrende duft som ikke er for overveldende. De som elsker serum for håret, dette er den beste typen olje, og jeg anbefaler dette til alle.

L'oreal Professionnel Liss Ultime Shampoo L'oreal Professionnel Shine Perfekt Serum Liss Ultime L'Oreal Professionnel Absolut Reparer Cellular Shampoo L'Oreal Professionnel Serie Expert Force Vector Glycocell Forsterkende Anti-Breaking Masque L'Oreal Professionnel Constructor Techni Art Heat Protectant L'Oreal Professional Mytisk olje-rik olje L'Oreal Elvive ekstraordinær olje Matrix Biolage Deep Smoothing Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: